Da li Demokrate plaćaju SRS?

Da li je SRS na platnom spisku DS?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
„Разлика између тебе и мене, Томиславе, јесте у томе што си ти издао, а ја нисам. Могао сам ја да се љутим и љутим се ја на Шешеља, нормално, али док је у Хагу нећу да урадим ништа, нити да му оставим један једини секунд да проведе размишљајући о мени и мојим поступцима”, рекао је Тодоровић.

„Десиће ти се, Томиславе, ти си само ован на врху брвна које треба да пробије врата, да се формира странка у којој ћеш ти одређено време фигурирати, а после ћеш завршити тамо где ти је намењено. То неће урадити нико из СРС, већ они са којима си формирао странку”, казао је Тодоровић.
:)

Одлучио сам да више нећу ни да удостојим разговора каријеристе из прогресив партија. Само нека служе Саруману и Саурону и стићи ће их вечно проклетство.
z:)

zakletvaws9.jpg

Одлучио сам да више нећу ни да удостојим разговора каријеристе из прогресив партија. Само нека служе Саруману и Саурону и стићи ће их вечно проклетство.

zakletvaws9.jpg

Mora da mi trebaju naočare kada ja tu ne vidim ime Tomislava Nikolića u potpisu,a ni njegovo ime među potpisnicima.

Naslov teme je malo glupo postavljan, ali stvar je sledeća.

DS, kao vladajuća stranka održava povoljnu klimu za postojanje i širenje svojih finansijera, Miškovića, Beka i ostalih... Finansijeri stvaraju klimu da DS bude na vlasti, što bi značilo da im organizuju i plaćaju i opoziciju, tj, nesposobne ljude unutar tih jadnih strančica. Čitava stvar je u jednostavnoj relaciji stranke-finansijeri, s tim što na kraju finansijeri odluče ko će biti na vlasti, a ko u opoziciji, i to po potrebi. Kad se okuraže DS-ovci ili Gej17 plusovci, Miško će lepo da metne SRS na vlast, sa sve nesposobnjakovićima iz iste, te će da drpa ispred njihovih očiju, a da ovi to ne mogu da dobace. Ili slično nešto. I dok ta priča prolazi, oni će tako raditi.

zakletvaws9.jpg

Девојка је само једном невина, после првог сви су други ...

Ко једном прода, изда, увек ће и сваког ...

Томо,
Нека ти је ДС у помоћи,
пошто ни Бог,
а ни поштени људи сигурно неће ...

samo jedna tehnikalija
jel zakletva samo za taj saziv Narodne Skupštine, il za vjek vjekova?

А јел ти своју реч орочаваш ???
Сад важи, а кад ти одговара - пуј-пике НЕВАЖИ ???

To su prepucavanja između naprednih i radikala u optužbama i ko će kome da što grđe smesti neku intrigu.Mislim da je Toma namerno dovodi u vezu SRS sa DS-om,da bi posle i napredni imali razloga da sarađuju sa demokratama,kao eto i SRS dobija novac,pa što nebi i mi.

Back