da li deci dozvoljavate da sami voze rolere ili bicikle blizu Ušća

pogotovo u blizini trznog centra usce ?
koje bi bilo jedno od dva mesta u Beogradu sa trakama za voznju rolera i bicikla.

nasi klinci idu samo coporativno
U čemu je fora?

Kada je dete malo, normalno je da ćeš gledati da ga ne ispustiš iz vida.
Ali, kada malo poodraste i nauči da vodi računa o sebi baš ćeš da ideš i trčiš za njim dok ono vozi rolere ili bicikl...

Nego, šta je poenta priče?

Postoji, ali malo podalje, mislim da se ovde od strane postavljačice teme ciljalo na sumnjive individue koje se skupljaju u takozvane "čopore" koji se smucaju oko navedenog centra, ali pošto je tema premeštena sa prvobitnog mesta i provaljena od strane nekih ljudi čiji su postovi obrisani, postaje bespredmetna i gubi smisao koji je postavljačica imala u vidu, pa sitna deca nisu više ugrožena ili bar, ne na način, koji je hteo da se predstavi na ovoj temi, te nema potrebe da se zbijaju kao jagnjad u stado ili kreću čoporativno, da bi se suprotstavila protivničkom čoporu.

Postoji, ali malo podalje, mislim da se ovde od strane postavljačice teme ciljalo na sumnjive individue koje se skupljaju u takozvane "čopore" koji se smucaju oko navedenog centra, ali pošto je tema premeštena sa prvobitnog mesta i provaljena od strane nekih ljudi čiji su postovi obrisani, postaje bespredmetna i gubi smisao koji je postavljačica imala u vidu, pa sitna deca nisu više ugrožena ili bar, ne na način, koji je hteo da se predstavi na ovoj temi, te nema potrebe da se zbijaju kao jagnjad u stado ili kreću čoporativno, da bi se suprotstavila protivničkom čoporu.
Ja sam se izgleda uključio kasno i nikako da shvatim poentu teme. Ako je nema onda tu treba da radi katanče.

Odlomak iz Nušićevog Narodnog poslanika:

JEVREM (više sebi): Pametni, brate, ti novinari. Pišu, čitaju i razumeju sami sebe. (glasno) Kakav beše naslov tome članku?

DANICA (čita): "Reč-dve uoči izbora."

JEVREM: Pa to, dabome! Šta ima vazda tu da piše kad se iz naslova vidi da su skoro izbori, a to je najglavnije. Uostalom, čak i kad bi drukčiji naslov bio, znamo mi i sami da su skoro izbori, ne mora to kroz novine da nam se kaže. A, deder, ovaj, prevrni unutra.

Ovaj odlomak nije postavljen zbog nadolazećih nam izbora, već iz nekih drugih razloga, a sa temom ima nekakve veze. U svakom slučaju, ako želimo da kažemo nešto uvek je bolje pričati o nečem desetom.

Beograd vapi za jednom velikom, kružnom, zatvorenom, samo za roleraše - asfaltnom stazom.

Razmišljam da kupim jedno ektar placa i sredim ga za to.

Nix bicikli, nix mopedi, nix klinci, nix ljubimci - samo ograđena široka staza u krug (okej može osmica) i vozi.

Čuvari, plaćanje ulaznice, noćna rasveta i zaštita od kiše se podrazumevaju
Radno vreme: 24 h x 365 dana.

Beograd vapi za jednom velikom, kružnom, zatvorenom, samo za roleraše - asfaltnom stazom.

Razmišljam da kupim jedno ektar placa i sredim ga za to.

Nix bicikli, nix mopedi, nix klinci, nix ljubimci - samo ograđena široka staza u krug (okej može osmica) i vozi.

Čuvari, plaćanje ulaznice, noćna rasveta i zaštita od kiše se podrazumevaju
Radno vreme: 24 h x 365 dana.

super, ali sto ne za klince, matori imaju stazu na Adi i keju

Back