Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li danasnji muskarac zasluzuje postovanje u mjeri koju ocekuje od partnera?
Hehe, e dobar si Pa žene to još više mrze nego vi muškarci, sigurno ne rade da bi vas nervirale ili iz hobija, ali neko mora i to jel'? Zato i vole da im pripomognete, da bi to što mrzite oboje prestalo što pre i da se prepustite nekim lepšim stvarima
Dobro,ja mozda nisam dobar primer.Ne volim to natezanje pomesano sa emancipacijom i emocijama i uvek sam spreman da sam uradim sve sto mi treba.A i znam.
Ovo nemoj nikad ni jednoj ženi sa kojom si da priznaš inače si ga ugasio... A to natezanje, pa šta znam, ako ona oseti da si ti zadovoljan sa njom i time što radi i koliko doprinosi, a i ona je zadovoljna tobom, onda ne bi trebalo da bude natezanja, zvocanja i sl.
Ovo nemoj nikad ni jednoj ženi sa kojom si da priznaš inače si ga ugasio... A to natezanje, pa šta znam, ako ona oseti da si ti zadovoljan sa njom i time što radi i koliko doprinosi, a i ona je zadovoljna tobom, onda ne bi trebalo da bude natezanja, zvocanja i sl.
Ako ti je u niku godina rodjenja,sasvim je u redu sto imas volje i entuzijazma.A za mene ne brini,umem da kazem necu,ne mogu,ne umem,da zaboravljam i da budem dosledan i u dobru i u zlu.
Ako ti je u niku godina rodjenja,sasvim je u redu sto imas volje i entuzijazma.A za mene ne brini,umem da kazem necu,ne mogu,ne umem,da zaboravljam i da budem dosledan i u dobru i u zlu.
Pa nebitna je godina rodjenja, ako ti kažem da sam majka i domaćica (trenutno stanje). Tako da se osetih i po malo prozvano, a i radoznala sam da razrešim ovu misteriju, pošto ovako većina muškaraca (uključujući i m.m.) razmišlja A entuzijazma i volje imam na pretek, još uvek
Pa nebitna je godina rodjenja, ako ti kažem da sam majka i domaćica (trenutno stanje). Tako da se osetih i po malo prozvano, a i radoznala sam da razrešim ovu misteriju, pošto ovako većina muškaraca (uključujući i m.m.) razmišlja A entuzijazma i volje imam na pretek, još uvek
Pa sukob mišljenja, razlika u razmišjlanju, ništa više A ko je ispario i zašto, nemam pojma niti me interesuje
A za ovo boldovano imaš rep. od mene jer si me slatko nasmejao