Da li danas može da se uspe u životu a da to isključuje neku vrstu prodaje tela?

Kako naslov kaže.
Od obične prostitutke do ovih lutkica koje se prodaju starkeljama, pa i do foto modela, starleta i još svakakvih, ima tu i muškaraca, da li danas može da se živi dobro bez prodaje i "iznajmljivanja sopstvenog tela?
Znaci za tebe je pojam zenske uspesnosti neka starleta iz farme ili neka slicna spodoba koje nam svakodnevno serviraju ovi uvrnuti mediji, sta sve na ovom forumu necu procitati. :roll:

Znaci za tebe je pojam zenske uspesnosti neka starleta iz farme ili neka slicna spodoba koje nam svakodnevno serviraju ovi uvrnuti mediji, sta sve na ovom forumu necu procitati. :roll:
Baš obrnuto, pročitaj još jednom.
Pitala sam može li se danas išta u životu postići a da ne uključuje "prodaju" tela.

muškaraca, da li danas može da se živi dobro bez prodaje i "iznajmljivanja sopstvenog
Nikad u istoriji covecanstva nije bilo toliko uspesnih, skolovanih zena s vrlo uspesnom karijerom- tako da odgovor je vrlo jasan- Da.
Itekako se moze, druga stvar je sto ljudsku paznju privlace nege druge stvari koje dobijaju vise prostora u medijima i tako stvaraju pogresnu sliku.
Takodje, tzv starlete i ne prolaze tako dobro kao sto se misli.

Nikad u istoriji covecanstva nije bilo toliko uspesnih, skolovanih zena s vrlo uspesnom karijerom- tako da odgovor je vrlo jasan- Da.
Itekako se moze, druga stvar je sto ljudsku paznju privlace nege druge stvari koje dobijaju vise prostora u medijima i tako stvaraju pogresnu sliku.
Takodje, tzv starlete i ne prolaze tako dobro kao sto se misli.
Pa ne znam baš...te današnje "uspešne žene" imaju fakultet koji su im platili roditelji.
To pod osnovno.
Ko nema mogućnost da ide na fakultet, a ima ih daleko više od onih koji imaju mogućnost nije ono na šta sam mislila.
Mislila sam na to ko je sposoban danas da se snađe, SAM, SAMA.

Baš obrnuto, pročitaj još jednom.
Pitala sam može li se danas išta u životu postići a da ne uključuje "prodaju" tela.
Nije obrnuto jer takve navodis kao pojam uspesnosti, po tome tvoja logika kaze da su one uspesne. Nisu one uspesne, one su otpad naseg drustva koji je docekao svojih pet minuta da moze javno da se eksponira obzirom na medijsko stanje u drzavi Srbiji, nasa kompletna estrada ukljucujuci i dosta pevacica i to onih popularnijih je zapravo elitna prostitucija najvise zahvaljujuci sa jedne strane Sasi Popovicu i Grandu a sa druge strane Pinku. To je vrlo jaka i mocna masinerija koja vrti ogroman novac, zato nam doslovno i vise svakodnevno sa svih strana, bombarduju nas svojim konstantnim pristupom.

Ako trazis nase uspesne zene okreni se na drugu stranu od televizora i zutih novina, okreni se onoj pravoj umetnosti, sportu, privredi, obrazovanju, nauci..itd.. i videces ih dosta ih ima veruj mi, bas uspesnih zena.

Poslednja izmena:
Pa ne znam baš...te današnje "uspešne žene" imaju fakultet koji su im platili roditelji.
Cesto se same skoluju, uzimaju kredite- no i u slucaju da su im roditelji platili skolovanje- nisu roditelji ucili umesto njih i gradili karijeru,
no to i nije toliko vezano za tvoje pitanje, na ciji odgovor je da ne samo da moze da se uspe bez prodaje tela- vec da ti ljudi prolaze bolje, i finansijski i u vecini drugih parametara.

Jedna od najcescih gresaka koje ljudi prave jeste tzv “pristrasnost prezivljavanja” (survivorship bias)- a to je da svi vide osobu koja je uspela u necemu, a ne vide hiljade koji nisu uspeli- tako je i sa starletama izmedju ostalog, a i vecina koje su uspele da se proguraju ne prolaze ni blizu tako dobro kao sto se misli.

To pod osnovno.
Ko nema mogućnost da ide na fakultet, a ima ih daleko više od onih koji imaju mogućnost nije ono na šta sam mislila.
Mislila sam na to ko je sposoban danas da se snađe, SAM, SAMA.

Kako da ne. Sam, sama, ja sam primer.
Kako mislis da roditelji placaju fakultet? kada uplacuje budzet RS?
Postoje studenti koji rade i studiraju.

Medjutim, ti nisi postavila temu kako doci do neceg sam, vec pises o prodaji tela. Pomoc roditelja ne spada u prodaju tela.

Problem je sto stavljate u isti kos termine uspeti u zivotu i zgrnuti lovu....Mnogi su uspeli u zivotu a bili siromasni....
Uspeh u zivotu bi podrazumevao da su osim uspeha u drugim poljima imali i osiguranu egzistenciju, sto ne znaci nuzno i bogatstvo ili zgrtanje novca, ali osiguranu egzistenciju tj barem da su barem na nivou nize srednje klase,
doduse postoje izuzetci kao npr duhovnici itd… No to je vec druga prica.

Uspeh u zivotu bi podrazumevao da su osim uspeha u drugim poljima imali i osiguranu egzistenciju, sto ne znaci nuzno i bogatstvo ili zgrtanje novca, ali osiguranu egzistenciju tj barem da su barem na nivou nize srednje klase,
doduse postoje izuzetci kao npr duhovnici itd… No to je vec druga prica.
Tesla je umro siromasan a uspesan

Back