Da li da otvorim CAFFE-CLUB i dam mu ime KRSTARICA?

• Začetnik teme Začetnik teme Business WOM
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zak:
Najbolje bi bilo kada bi za sankera angazovala fakpuppeta, Margott za hostesu a ja bih mogao biti
djsmile.gif
a onda bi kafe bio na nivou. A tek atmosfera
super.gif
----------------------------------------------
super.gif
:twisted: :twisted: :twisted:

Business WOM:
Mislila sam da otvorim kafic u BG-u i pozovem sve ljude koji se ovde skupljaju da ponekad svrate i tamo...
To ne bi bilo ništa fancy, nego više dnevna opuštena varijanta kluba, koji bi naravno radio i uveče...
Šta mislite o ideji?
Da li bi sa istim žarom dolazili u real-life club ili je ovako ipak lakše, praktičnije ..i bezbolnije...

pa neeeee chari ovoga su sto mozemo da se ...druzimo do sutra opusteno a da se ne znamo..onako bi se svelo an obican zivot!

prcprc:
sunrise:
mr. I:
nisam bash optimista, vidish da svi kriju ident. ko zmija noge pa ti ochekuj da ce ti neko doci i reci - e cao, ja sam mr.I! :wink:

hahaha ko bre krije identitet???? nisam ga nikad krila... imam nekoliko nickova ali iza svih stojim JA cvrsto na nogama.. shta 'ocete i sliku da stavim??? dobro stavicu onda kad mi :twisted: svi budu stavili...

mozda ima mala deca nemoj se uplashu :lol:

prcprc:
sunrise:
mr. I:
nisam bash optimista, vidish da svi kriju ident. ko zmija noge pa ti ochekuj da ce ti neko doci i reci - e cao, ja sam mr.I! :wink:

hahaha ko bre krije identitet???? nisam ga nikad krila... imam nekoliko nickova ali iza svih stojim JA cvrsto na nogama.. shta 'ocete i sliku da stavim??? dobro stavicu onda kad mi :twisted: svi budu stavili...

u jeeeeeeeeeeeee shta si mislio/la da tjesh da me postidih hahahahaa... no way... nemash pojma koliko sam dobro vecherash raspolozena.... otjesh da se pljujemo mozda? :lol: :lol: :lol:

prcprc:
sunrise:
mr. I:

ovo je stvarno bilo nisko :(

Bozo:
mr. I:

Ne slazem se sa ovim u potpunosti,

postoji dosta ljudi koji nemaju potrebe da kriju identitet i koji su spremni i na otvoreno druzenje van neta,
ali se ti ljudi verovatno ne eksponiraju dovoljno ovde pa zato mozda nisu primeceni.
Slazem se u potpunosti sa Bozom.Javi adresu kafe-a
kad otvoris.

Dragi posetioci Krstarice,

Ne moze da nam ne bude drago da se ime naseg sajta 'Krstarica', koji je
naposeceniji u zemlji, pojavljuje kao inspiracija mnogima da svoje
proizvode, restorane, kafice, napise, akcije, kampanje i slicno nazovu istim
imenom.

Obavestavamo Vas da je Krstarica zasticeno ime u zemlji i inostranstvu, i
svaka upotreba njenog imena postaje prekrsaj koji povlaci zakonske
posledice.

Ako i Vi primetite da je doslo do zloupotrebe imena Krstarica, javite nam -
jer time stitite i sajt koji najcesce posecujete.

Srdacan pozdrav,

Krstarica d.o.o. Beograd
www.krstarica.com

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back