Da li da kupim i Teslu?

Tesla vozilo za baba smilju naprednu našu dok ovo ne nauči da vozi nemoj da se javlja na tik tok
1722426187526.png

Nikad to auto ne bi kupila da imam para ko peska,ne bi fala.Cak ga ne bi uzela niti da mi ga nude.Automatik isto ne bi.

Nema do drndanja brzina sam,i zakljucavanje sa kljucem u bravu.
Sve sto ide na daljinu ode kvragu sve,dovoljno da jedno pregori...
Само ми макни тај екавски песак па да потпишем сваку ријеч. ;)

Pa hibrid je meni prihvatljiviji nego čisto električni !
Imaš bar opcije
pa da......nemos ostanes na sred puta bez struju. Struja se aktivira tamo gde je najpotrebnija,.........gradska voznja, ubrzanje, .......
e-auto je cist promasaj i ne bih se kladio da ce biti aktuelan za neku deceniju. A i kad ga vozim osecam se ko u onaj autic u luna-parku.
Auto treba da ima snagu, koja se cuje, da zagrokce ......jer prema tom zvuku tacno znas ponasanje auta.

pa da......nemos ostanes na sred puta bez struju. Struja se aktivira tamo gde je najpotrebnija,.........gradska voznja, ubrzanje, .......
e-auto je cist promasaj i ne bih se kladio da ce biti aktuelan za neku deceniju. A i kad ga vozim osecam se ko u onaj autic u luna-parku.
Auto treba da ima snagu, koja se cuje, da zagrokce ......jer prema tom zvuku tacno znas ponasanje auta.
Nije to svinjče pa da grokće. :lol:

ma naravno..strahovit jer engine.

pazi kad on prepozna smisao tvoje recenice i banuje je ako je agresivna ili je pusta ako je ok.

i to na svim jezicima.

naravno tu i tamo ima neki propust ali kad ga dodatno ispeglaju on postaje najmocnija alatka na svetu

ljudi ne kapiraju da su oni kroz aplikaciju za zabavu pustili u testiranje tehnolosko cudo iza kog garant stoji i sama drzava.
ono ne mogu dva pojedinca da naprave.
Da je cudo jeste. Ono sto mi je jos zanimljivije je kako je postao popularan. Bila je yebena aplikacija za djuskanje.
I mislim da je to sto najvise brine amere. Ne da li ih neko spijunira, boli kineze d za to gde prosecan ameu seta od depoa do mekdonaldsa (za to mogu da posalju meteo balon da preleti) nego sto je stvorio ogroman revenue i postao konkurent za sve ostale ameuicke koumpanije- jutjub pogotovu.
A najvise ga je izbacila na povrsinu pravilno ispeglana aplikacija i marketing ideje savremene komunikacije video snimcima. Jutjub tu kaska jer je ostao na nivou pasivnog informisanja. Ovde se komunicira videom kroz kratku formu i dosta je dinamicnije za manipulaciju i marketing. Svajp svajp svajp.
I tek ce takav pristup da bude unapredjeniji. Samo malo vizionarstva.

Izvini, ja sam imala brak i vozila Grand Cheeroki, imali novca. Razvela se prije 12 godina- jer da nisam sin i ja bi spavali na klupi. Ex mi prokockao stan u NSadu, vratila njegovih dugova preko 100.000 EUR, on sina nije vidio 11.godina
Auto sam morala prodati- Citroen C4, jer su i dzip uzeli povjerioci.
Ukoliko imaš neko manje polovno auto za prodati, možeš u inbox, moram si kupiti, nešto manje za sebe i sina !

Hvala :heart:

Back