Dirk
Primećen član
- Poruka
- 848
AcaBg82:A ti si jedan od onih , sto su prodavali racunare na crnoOkrenes oglas i dobijes racunar za 10% nicenu nego u prodavnici?
recimo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:A ti si jedan od onih , sto su prodavali racunare na crnoOkrenes oglas i dobijes racunar za 10% nicenu nego u prodavnici?
AcaBg82:Sinula mi je ideja kako da zaradim 5000 eura mesecnoSamo da mi upali
![]()
apsolutno.... ja bih samo dodala da morash da pazish shta nosih u dzhepu... ne ostavljaj sendvich, fleke se jako teshko ukljanjaju...... :-Dblpd_girl:najbolja stvar kod džepnih kalendara je to što oni mogu da postanu i stoni... ili zidni. Samo treba da ih namestiš. ja lično baš volim stone. one što se saviju pa imaju otvor u obliku trogla. e, u njih možeš lepo da skriješ šta god hoćeš, džoint, kondom, karmin, pare, ... pamet![]()
Ipak je on vise za Zdravlje...tamo ipak ima strucnjaka koji mogu bar da pokusaju da mu pomognu...WithdrawnWater:
Pa sta ti je draga, on je jedini covek u istoriji Krstarice koji je na jednom forumu uspeo da bude banovan 3 puta za 5 dana!
Sad se preselio kod tebe sa debilnim temama, ali sta cu ti ja; dosta sam se samo ja patila, red je malo da i drugi moderatori i korisnici imaju to zadovoljstvo da upoznaju Acine shubove ludila!![]()
Zena s greskom:Ipak je on vise za Zdravlje...tamo ipak ima strucnjaka koji mogu bar da pokusaju da mu pomognu...![]()
Zena s greskom:Ipak je on vise za Zdravlje...tamo ipak ima strucnjaka koji mogu bar da pokusaju da mu pomognu...![]()
WithdrawnWater:Ej, moja ti - njemu nema pomoci...... :?
AcaBg82:Posto su moji roditelji patoloski zagrizeni da zavrsim fakultet. Da li je pametno da im postavim ultimatum da necu pipnuti knjigu dok ne prestanu psihicki da me sikaniraju??? Znaci lepo sklonim knjige i ne pipam ih. Naravno nocu bi ucio za sebe, kad oni ne vide. Ali preko dana ih ne bi pipao. I da im to otvoreno kazem.
AcaBg82:Pljujte vi mene koliko hocete. Evo treba da polazem jedan ispit, i jos nije izaslo vreme polaganja. Svaki dan ali svaki dan pa sat vremena slusam "A kako nije izaslo?" "A zasto nije izaslo?" "Jesi li dobro proverio?"
A posebno me izludjuje pitanje "A zasto nije izaslo?" , sta sam ja ? radnik na fakultetu? radnik studentske sluzbe? Znate nemam pametnija posla nego da idem i da se raspitujem zasto jos nije izasao raspored ispita. I tako po ceo dan. 1000 i 1 glupo pitanje.
Sto je najgore posle 1000 istih pitanja "A zasto jos nije izasao datum polaganja?" i mojih odgovora "neznam" ja popizdim, onda se izderem, budem grub i neprijatan. Posto ne mogu vise da ponavljam. I onda sam ja nevaspitan ovo i ono.