- Poruka
- 92.857
Da li čuvate kutije, tegle, flaše i sl. ako vam se svide i mislite da možete da ih iskoristite za nešto?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ništa ne čuvam nemam toliko veliki prostor za čuvanje ambalaža a i kad izvadiš proizvod iz kutije šta bi s njom pametnije mogao da uradiš nego da je se rešiš.niko ne skuplja luimene kutije od keksa?
Jel su povod za to kutije kao kutije ili to što su od "danskog puter keksa"?ništa ne čuvam nemam toliko veliki prostor za čuvanje ambalaža a i kad izvadiš proizvod iz kutije šta bi s njom pametnije mogao da uradiš nego da je se rešiš.
limene kutije od danskog puter keksa su već nešto drugo. mada sam podelaila svima okolo i zadržala sam nekoliko kutija baš juče naleteh na njih ispod jednog ormara bleje i skupljaju prašinu
ali neka ih za svaki slučaj možda se puter keks vrati nekim čudom![]()
To da praviš problem deci jednog dana?U dzak i odnesem na selo
zato što su od danskog puter keksaJel su povod za to kutije kao kutije ili to što su od "danskog puter keksa"?![]()
Da bre sećaš se onog pkb mleka u beloj kesi sa zelenkastim slovima.Kesa od mleka se ne baca:baba:
Pa deci se spremaju kiflice za uzinuDa bre sećaš se onog pkb mleka u beloj kesi sa zelenkastim slovima.
Komša marija ih je prala pa ih okači na konopac da se suše i to onako sve "pod konac" ko vojnike ih naređa jbt
E kad sad malo bolje razmislim, pitam se koji moj ih je uopšte prala i čuvala. U ono vreme nije bilo zamrzivača u tolikoj meri
One PKB-ove kifle pakovane po dve u providnu kesu sa plavim i crvenim slovima su najbolje kifle. Kifla sa puterom i čajnom i kifla sa puterom i džemom za užinu.Pa deci se spremaju kiflice za uzinu
Sačuvao sam limene kutije od danskih keksićaniko ne skuplja luimene kutije od keksa?
U njih se upakuju kiflice sa sirom i džemom, mogu i iz zamrzivača, da imaš za poneti i užinuKesa od mleka se ne baca:baba:
i ja istoSačuvao sam limene kutije od danskih keksića![]()