Da li crna magija postoji?

Prvo da utvrdimo da li postoji magija?
Crna magija postoji u sta sam se licno uverila. Meni je blokirala misli, druzenje, da dodjem do posla, napadala sam ljude bez razloga, postala asocijalna i ko zna kakve sam jos gluposti radila za koje ne znam. Tek kada sam skinula crnu magiju, opet sam postala normalna, drustvena, nasla posao i promenila se u sve ono sto sam bila pre tog zla koje je trajalo par godina. Prosla sam pakao i spasena sam od zene koja zna kako da pomogne.

Crna magija postoji u sta sam se licno uverila. Meni je blokirala misli, druzenje, da dodjem do posla, napadala sam ljude bez razloga, postala asocijalna i ko zna kakve sam jos gluposti radila za koje ne znam. Tek kada sam skinula crnu magiju, opet sam postala normalna, drustvena, nasla posao i promenila se u sve ono sto sam bila pre tog zla koje je trajalo par godina. Prosla sam pakao i spasena sam od zene koja zna kako da pomogne.

I kako znas da ti je bacen crna magija?Ko ti je bacio?Kako znas da je skinuta?

Drugo ta zena ti je samo uzela pare a ti si jednostavno izasla iz te lose situacije jer jednostavno je bio takav splet okolnosti i los period...

I kako znas da ti je bacen crna magija?Ko ti je bacio?Kako znas da je skinuta?

Drugo ta zena ti je samo uzela pare a ti si jednostavno izasla iz te lose situacije jer jednostavno je bio takav splet okolnosti i los period...
Ja znam kako mi je bilo i kako sam se osećala.Imala sam strahove, paranoju, nespavanje, halaucinacije i još neke neobične stvari.O ovome može samo neko pričati ko je sve to prošao i ko se oseća mnogo bolje nakon skidanja crne magije. Demagogija o crnoj magiji ko je nije doživeo je pusta priča. Ja i još mnogi drugi koji su to prošli mogu komentarisati šta im se dešavalo. A znam da je crna magija skinuta jer se osećam mnogo bolje jer nemam više takvih problema. Sada je sve super u mom životu.Jeste mi proverena žena uzela novce, a ne neki prevarant, i pomogla mi je.I ne žalim što sam je platila..Da nije bilo nje, totalno bih propala psihički, fizički i materijalno.Sve ja to znam i hvala joj na svemu.Sve mi se promenilo u životu nakon skidanja crne magije.I to nije bio neki moj umišljaj da je to tako bilo.To je teško objasniti onome kome se to nije dešavalo.

Ja znam kako mi je bilo i kako sam se osećala.Imala sam strahove, paranoju, nespavanje, halaucinacije i još neke neobične stvari.O ovome može samo neko pričati ko je sve to prošao i ko se oseća mnogo bolje nakon skidanja crne magije. Demagogija o crnoj magiji ko je nije doživeo je pusta priča. Ja i još mnogi drugi koji su to prošli mogu komentarisati šta im se dešavalo. A znam da je crna magija skinuta jer se osećam mnogo bolje jer nemam više takvih problema. Sada je sve super u mom životu.Jeste mi proverena žena uzela novce, a ne neki prevarant, i pomogla mi je.I ne žalim što sam je platila..Da nije bilo nje, totalno bih propala psihički, fizički i materijalno.Sve ja to znam i hvala joj na svemu.Sve mi se promenilo u životu nakon skidanja crne magije.I to nije bio neki moj umišljaj da je to tako bilo.To je teško objasniti onome kome se to nije dešavalo.
Ok ako mislis da je tako i da je ona pomogla, ako te to uverenje drzi i sad ti je bolje itd neka bude...

Meni trenutno ne ide u zivotu vec 5, 6 godina tapkam u mestu, ne vidim nikakvu crnu magiju osim splet okolnosti koji me je doveo ovde...Ako pa ima bacena crna magija onda ko je bacio?Kako se to baca, kako se nakaci, kako taj ko je skida ne zna ko je bacio a zna da je ima?I kako to svi bacaju crnu magiju i svi znaju kako da bace pa mora posle da neko skida, i kako je taj neko naucio da skida crnu magiju?Nema sanse da dam svoje izgubljeno vreme na poslu nekom vracaru...

Ok ako mislis da je tako i da je ona pomogla, ako te to uverenje drzi i sad ti je bolje itd neka bude...

Meni trenutno ne ide u zivotu vec 5, 6 godina tapkam u mestu, ne vidim nikakvu crnu magiju osim splet okolnosti koji me je doveo ovde...Ako pa ima bacena crna magija onda ko je bacio?Kako se to baca, kako se nakaci, kako taj ko je skida ne zna ko je bacio a zna da je ima?I kako to svi bacaju crnu magiju i svi znaju kako da bace pa mora posle da neko skida, i kako je taj neko naucio da skida crnu magiju?Nema sanse da dam svoje izgubljeno vreme na poslu nekom vracaru...
Ispričaću priču iz svog iskustva.Ja sam bila društvena, imala posao, porodicu, stan i novac, jednom rečju život kakav treba. Nisam se tada uopšte žalila na bilo šta, a nisam ni osećala da se nešto loše dešava sa mnom. Crna magija se ne oseti da je crna magija već se desi obrt situacije, koji deluje kao normalan.Po rečima osobe koja mi je pomogla, to se demon nakači na tvoju dušu i upravlja tvojim životom a da toga nisi svestan(to se zove crna magija).Počelo je sa blagim glavoboljama, osećala sam se čudno, nesvestice, nisam se sećala nekih momenata u danu, zaboravljala sam bitne stvari, izbegavala sam prijatelje, povukla sam se u sebe, nesvesno sam se svađala sa svima i napadala klijente(to su mi ispričali jer se dešavalo nesvesno), imala sam osećaj da sam u nekom zatvorenom i začaranom krugu (kao vezana lancima), bila sam depresivna i mračna, družila se sa nekim lošim ljudima, nestajale su mi stvari iz kuće, gubila sam poslove zbog čudnog i neprimernog ponašanja (što je atipično za mene u prirodnom ponašanju), prodam stan jer sam mislila da me proganjaju (kupim manji stan na drugoj lokaciji) i opet mi deo novca nestane...i još mnogo toga. Osećala sam da me nešto opseda (ulazi i izlazi u mene).Da sam to nekom ispričala mislili bi da sam luda.Čitala sam o tim neobičnim stvarima i nailazila na teme da to može biti opsednutost demonom ili crna magija. Par godina je trajala ova borba mene sa sobom, prelijevanja iz šupljeg u prazno. Tražila sam pomoć i naletala na razne prevarante koji su bili samo slatkorečivi i nisu me ubedili kako mi mogu pomoći .Crna magija se nabacuje ritualima crne magije na daljinu.Utera se demon u osobu da je zajebava i napravi joj pakao od života (što mu je i uspelo). Ima osoba koji rade crnu magiju i koji tu istu skidaju sa osobe.Oni to znaju da rade jer su to izučavali godinama.Ova osoba koja mi je to skidala se tim bavi baš dugo i tek kada mi je skinula crnu magiju i isterala demona našla sam ponovo mir u duši.Ništa više nisam osećala da se dešava čudno i sve se odjednom vraćalo u normalu. Bilo mi je malo mučno i osećala sam nesvestice u toku skidanja (čak sam i povraćala neku crnu tečnost).Ja nisam ništa radila u toku skidanja crne magije, već je to bio posao ove osobe koja je to radila na daljinu. Nisam ni mrdnula prstom, već sam sa radošću čekala da posao završi i oslobodi me zla.Prošlo je neko vreme i više nemam sa tim problema jer mi je dodatno uradila i zaštitu od zla.Ovo je ukratko što mi se dešavalo, mada bih mogla da napišem knjigu o ovom iskustvu.

Back