Da li cete strajkovati gladju/b92 akcija

Umesto gladni da ulete u skupstinu i razje-bu olosh ...ali mudar je ovaj rezim pa tako polako navikava i one koji jos nisu gladni da se privikavaju na glad. :D

Има смисла, пуштају нам као кучићима те глупости о глади, и на крају ћемо се навикнути да не једемо јер сви гладују:mrgreen: Који су то болесници, ужасно, стварно се бринем за овај народ.....

Има смисла, пуштају нам као кучићима те глупости о глади, и на крају ћемо се навикнути да не једемо јер сви гладују:mrgreen: Који су то болесници, ужасно, стварно се бринем за овај народ.....

Logican sled dogadjaja.Proturaju nam sve i svasta.Pa samo pogleedajte razne "Rijaliti programe"ali ih ne posmatrajte kao zabavu vec ih gledajte po onoj staroj"staje pisac hteo da kaze".Ko to u narodu pre shvati ,pred ocima semu pre svanuti i znace sta treba da radi.:rtfm:

Вежбати народ од малих ногу........

mali-gladni.jpg

Ja necu, sta ce to da znaci ovim ljudima sto nemaju sta da jedu??
Ja znam da kada bih ja gladovao bih najvise hteo da mi neko da pare, ili mi otvori neku novu javnu kuhinju radije nego da neki trose pare na reklamiranje strajka gladju? Sta meni znaci sto ce da strajkuju jedan dan, ja hocu da jedem.

pa najedi se pa se poli benzinom i zapali. i ti i mi bicemo zadovoljni.

Штрајк глађу против глад.
Не знам само како ће то помоћи гладнима.

Nikako! Zato se i ne odazivam na akciju. Kao da se skrene pažnja.... pažnja će na gladne biti usmerena tog dana, eventualno još dan-dva preko, a onda će se sve vratiti u ustaljenu svakodnevicu. Jednodnevnim "gladovanjem" problem se neće rešiti

Back