- Poruka
- 425
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Штрајк глађу против глад.
Не знам само како ће то помоћи гладнима.
Umesto gladni da ulete u skupstinu i razje-bu olosh ...ali mudar je ovaj rezim pa tako polako navikava i one koji jos nisu gladni da se privikavaju na glad.![]()
Umesto gladni da ulete u skupstinu i razje-bu olosh ...ali mudar je ovaj rezim pa tako polako navikava i one koji jos nisu gladni da se privikavaju na glad.![]()
Има смисла, пуштају нам као кучићима те глупости о глади, и на крају ћемо се навикнути да не једемо јер сви гладујуКоји су то болесници, ужасно, стварно се бринем за овај народ.....
pa ono jes mudro , ko zna kada im moze zatrebatiUmesto gladni da ulete u skupstinu i razje-bu olosh ...ali mudar je ovaj rezim pa tako polako navikava i one koji jos nisu gladni da se privikavaju na glad.![]()
Pa gladni su stalno za kompjuterom i bacaju hejt po netu... Nema se vremana za akcije.![]()
Ja necu, sta ce to da znaci ovim ljudima sto nemaju sta da jedu??
Ja znam da kada bih ja gladovao bih najvise hteo da mi neko da pare, ili mi otvori neku novu javnu kuhinju radije nego da neki trose pare na reklamiranje strajka gladju? Sta meni znaci sto ce da strajkuju jedan dan, ja hocu da jedem.
Штрајк глађу против глад.
Не знам само како ће то помоћи гладнима.
....... Zna se kako se štrajkuje i šta sad tu ima da izmišljaju toplu vodu... Lupaju se izlozi, baca se kamenje i Molotovljevi kokteli na sedišta onih koji održavaju postojeće stanje... na objekte onih koji su na tuđoj bedi profitirali... pale se njihovi proizvodi i odbijaju njihove usluge................