Да ли ћете се вакцинисати када вакцина против корона вируса буде била доступна?

Да ли ћете се вакцинисати?

• Ukupno glasova
    52
Нико не треба да прихвати вакцине које би одобрила Светска здравствена организација. Њеног председника увелико оптужују за злочине против човечности које је починио у његовој Етиопији, шта више, то има и елементе геноцида. То је радио са позиције министра здравља и управо манипулацијом заразним болестима и вакцинама.
Човек очигледно није добронамеран, његова организација је прикривала размере заразе која се појавила у Вухану..или се нису снашли или су то намерно чинили. Његов позив на вакцинацију је довољан разлог да се то смеће одбаци.

Нико не треба да прихвати вакцине које би одобрила Светска здравствена организација. Њеног председника увелико оптужују за злочине против човечности које је починио у његовој Етиопији, шта више, то има и елементе геноцида. То је радио са позиције министра здравља и управо манипулацијом заразним болестима и вакцинама.
Човек очигледно није добронамеран, његова организација је прикривала размере заразе која се појавила у Вухану..или се нису снашли или су то намерно чинили. Његов позив на вакцинацију је довољан разлог да се то смеће одбаци.
Ja sam za to da se prvo vakcinisu siptari i rvati pa da narednih sto godina pratimo kako reaguju na vakcinu.

Ja sam za to da se prvo vakcinisu siptari i rvati pa da narednih sto godina pratimo kako reaguju na vakcinu.

Они су свакако приоритет. Они морају све што каже НАТО шљам. Тај сценарио уопште није немогућ.

novo vreme ratovanja, probe..
ko zna sssta bi naam tom vakcinom ubaacili...
proba je vec izvrsena na izbeglicima koje su prebegle na tajland https://srbin.info/svet/vise-i-ne-kriju-eu-telefonima-i-nano-cipovima-u-telu-da-se-suzbije-korona/
Др Шмиц тврди да је Бил Гејтс у истраживања за проналазак вакцина против коронавируса већ уложио 250 милиона долара и каже да би лица која се вакцинишу с нано-чипом добила и неку врсту „пасоша“ који то потврђује…а наводи и да је експеримент с таквом чип-вакцином већ извршен на три хиљаде избеглица у Тајланду.

p.s. ja sam davno bio tamo, na samoj granici i video te izbeglice, zali Boze, i secam se da su tajlandjani bili ubedjeni da sam iz un, pa kad sam rekao da ispitujem mogucnosti, jedan mi ponudi da me zene, kao sta ima veze i on ima 3 zene... samo da se ne petljam sa svercerima da me ne pojede mrak.
p.p.s. slonove koriste kao mi domace zivotinje, ja nisam verovao da slon moze da se koristi da nosi debla drveca umesto mehanizacije

Poslednja izmena:
ztvarajte hipotetičarske teme na politiku! napraviće vakcinu ko što su za HIV napravili.
pa nije hipoteza, kinezi su koristili bezopasnu koronu da bi napravili vakcinu protiv hiv-a, tako sam bar ja razumeo odakle genom hiv-a u koroni
drugo je pitanje kako je sve krenulo po zlu, tj. kako se sve iskomplikovalo po ''prorocanstvu'' gejtsa [nadal izvor]

pa nije hipoteza, kinezi su koristili bezopasnu koronu da bi napravili vakcinu protiv hiv-a, tako sam bar ja razumeo odakle genom hiv-a u koroni
drugo je pitanje kako je sve krenulo po zlu, tj. kako se sve iskomplikovalo po ''prorocanstvu'' gejtsa [nadal izvor]
pa dovoljno je da pravljenje vakcine potraja kao ove za HIV... :confused:još gore bi bilo ako naprave uspeh na početku a virus se posle n gdina mirovanja aktivira sa sasvim drugim svojstvima.

ne prave oni vakcinu za HIV da bi spasli narkomane i perdera no da bi zgrnuli pare.to je virus najgori svetski. ovaj mu dodje ko odmor od moderne jurnjave za bespotrebnim.

Poslednja izmena:
Slušajući poznate virusologe i genetičare sa više strana, vakcina je utopija. Virus brzo mutira i ona bi mogla možda štiti organizam 3-4 meseca, što nije nikakvo rešenje. Prema tome, sve se svodi na profit i ko zna šta pored toga. Ne, ne želim da primim vakcinu.

Ljudima se mora ostaviti mogućnost izbora, nikakva uslovljavanja ne dolaze u obzir
i svako neka plati cenu za svoju odluku.

Slažem se. Onda onaj ko se razboli od korone a nije primio vakcinu i treba mu bolničko lečenje, red bi bio da sam plati to lečenje.

Ово питање већ сада је смешно.
Научници су већ најјавили да раде на спреју који ће убијати вирус корону и то максимално успешно.Буквално као онај спреј који се користи када се запуши нос.

Ово питање већ сада је смешно.
Научници су већ најјавили да раде на спреју који ће убијати вирус корону и то максимално успешно.Буквално као онај спреј који се користи када се запуши нос.
Ma ne treba sprej, Tramp je rekao da Domestos deluje. :lol:

Slažem se. Onda onaj ko se razboli od korone a nije primio vakcinu i treba mu bolničko lečenje, red bi bio da sam plati to lečenje.

Inace ko placa lecenje?
Deo nase plate odlazi za zdravstvo od kojeg nema nikakve vajde, a ljudi se lece po privatnim klinikama, ko moze naravno, ko ne moze nagrabusio je.

Back