DA LI CETE PRECI PREKO MOSTA NA ADI?

da li cete preci preko adnog mosta?

• da, superiska

• ne, nije superiska

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dscf36531024x768.jpg

Нама из унутрашњости, сасвим су довољне и београске заобилазнице!
Ковин - Баваниште - Панчево ......
Бубањ поток - Кружни пут - Остружница - Сурчин, .......

Нема гужве, нема Београђана, нема сликања, много тога нема па је пријатније!

Појма ти немаш шта је силос!
Нашао си фору да зезаш Форумаше и чим опадне интересовање за ,,силос'' ти поново подгрејеш ту фору и тако у недоглед.
Пиш**м ти се ја на твој силос па макар се мост суновратио у Саву. А можда то испод и није Сава јер она не тече поред силоса!?
pa znas kako, ako ti se most ne dopada ne moras da budes besan, malko se informisi sta je silos u gradnji, pre nego sto me napadas i vredjas, a vidim da nisi dovoljno upucen

Pre neki dan sam video prvi sudar na mostu, tačnije na petlji kod hipodroma. A par dana pre tog sudara sam sda kolegom pričao o opasnosti tog mesta. Tačno kod semafora gde je odvajanje za hipodorma su se dva automobila sudarila. Na tom semaforu je u isto vreme zeleno i onima koji dolaze sa mosta i onima koji dolaze iz Bulevara vojvode Mišića, ali je njima i zelene svetlo za skretanje ka hipodromo, u levo. Nije uslovno zeleno, već standardno i ljudi se lepo zalete ne gledajući na automobile iz pravca mosta.
Kad se sa mosta silazi na stranu Novog beograda, pre same rampe koja vodi ka "buvljaku" je horizontalana signalizacija katasrofalna. Da bi došli na tu silaznu rampu, morate da presečete veliki beli trougao i belu punu liniju, koja označava ko zna šta... udara u kraj mosta. Onaj ko ne zna put, a poštuje propise, tu će da se zaustavi i zbunjeno traži gde da ide.
Spomenuo bih mlo i Gazelu i poslednje radove. Ko se vozio iz pravca Niša, na potezu od Hitne pomoći do same reke je osetio koliko je taj (poslednji postalvljen) asfalt neravan i koliko auto vibrira. Iz drugog pravca, ka Nišu, negde na sredini mosta je očajno postvlajen češalj sa velikom "budžom" pa probajet tuda da proeđeta malo većom brzinom da vidite kako vam auto skače. Ranije sam pisao o previsokoj ogradi na Gazeli koja zaklanja jasan pogled na raskresnice i uključenje iz ulice Kneza miloša na most.

Pre neki dan sam video prvi sudar na mostu, tačnije na petlji kod hipodroma. A par dana pre tog sudara sam sda kolegom pričao o opasnosti tog mesta. Tačno kod semafora gde je odvajanje za hipodorma su se dva automobila sudarila. Na tom semaforu je u isto vreme zeleno i onima koji dolaze sa mosta i onima koji dolaze iz Bulevara vojvode Mišića, ali je njima i zelene svetlo za skretanje ka hipodromo, u levo. Nije uslovno zeleno, već standardno i ljudi se lepo zalete ne gledajući na automobile iz pravca mosta.
Kad se sa mosta silazi na stranu Novog beograda, pre same rampe koja vodi ka "buvljaku" je horizontalana signalizacija katasrofalna. Da bi došli na tu silaznu rampu, morate da presečete veliki beli trougao i belu punu liniju, koja označava ko zna šta... udara u kraj mosta. Onaj ko ne zna put, a poštuje propise, tu će da se zaustavi i zbunjeno traži gde da ide.
Spomenuo bih mlo i Gazelu i poslednje radove. Ko se vozio iz pravca Niša, na potezu od Hitne pomoći do same reke je osetio koliko je taj (poslednji postalvljen) asfalt neravan i koliko auto vibrira. Iz drugog pravca, ka Nišu, negde na sredini mosta je očajno postvlajen češalj sa velikom "budžom" pa probajet tuda da proeđeta malo većom brzinom da vidite kako vam auto skače. Ranije sam pisao o previsokoj ogradi na Gazeli koja zaklanja jasan pogled na raskresnice i uključenje iz ulice Kneza miloša na most.

drugar, bas si ti pametan vidis... stvarno su lose uradili ovaj most, na njemu jedino silos sto vredi

drugar, bas si ti pametan vidis... stvarno su lose uradili ovaj most, na njemu jedino silos sto vredi

Lepo covek pise o asvaltu na Gazeli, ali ti si opsednut Mostom na Adi. Tvoj problem.

stooooooooo? silos se uzdize nad gradom, veoma je poeticno

Еј дилејо, умеш ли ти ишта друго паметно да кажеш осим ,,силос'''. У том ,,силосу'' је изгледа цело твоје знање и интелигенција. Био тако један Минго па нестао. Да ниси ти његов клон?
Мени је лако да те елиминишем заједно са твојим ,,силосом''. Једноставно УКИНЕМ ПРАЋЕЊЕ ТЕМЕ и тачка. Ионако тема је већ изанђала.

Ovo za temu si dobro rekao.Vec par dana merkam da je loknem..
Presli smo preko Mosta na Adi skoro svi..sto pešaka sto ovde..mlateci
po tastaturi..a kako to nije pesacki most....sa temom cemo se pozdraviti
do nekog drugog mosta koji cemo prelaziti kao preko svetskog cuda ..
jer mostovi u Beogradu izgleda i jesu sedmo osmo ili deveto svetsko cudo
koliko se retko grade...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back