- Poruka
- 49.306
ja znam sta je silos, a ti ako ne znas informisi se
Pa sta ces da utovaris u "silos"?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja znam sta je silos, a ti ako ne znas informisi se
Чак је и овај Ђукановићев мост у Подгорици над речицом леп !!!
![]()
pa znas kako, ako ti se most ne dopada ne moras da budes besan, malko se informisi sta je silos u gradnji, pre nego sto me napadas i vredjas, a vidim da nisi dovoljno upucenПојма ти немаш шта је силос!
Нашао си фору да зезаш Форумаше и чим опадне интересовање за ,,силос'' ти поново подгрејеш ту фору и тако у недоглед.
Пиш**м ти се ја на твој силос па макар се мост суновратио у Саву. А можда то испод и није Сава јер она не тече поред силоса!?
Pa sta ces da utovaris u "silos"?
![]()
vidim ja da ti pojma nemas o cemu pises
o, ja znam da silos ima dva znacenja a ti ne znas jer razmisljas jednosmernoA ti nemas ni blagu predstavu sta je silos i cemu sluzi.
Pre neki dan sam video prvi sudar na mostu, tačnije na petlji kod hipodroma. A par dana pre tog sudara sam sda kolegom pričao o opasnosti tog mesta. Tačno kod semafora gde je odvajanje za hipodorma su se dva automobila sudarila. Na tom semaforu je u isto vreme zeleno i onima koji dolaze sa mosta i onima koji dolaze iz Bulevara vojvode Mišića, ali je njima i zelene svetlo za skretanje ka hipodromo, u levo. Nije uslovno zeleno, već standardno i ljudi se lepo zalete ne gledajući na automobile iz pravca mosta.
Kad se sa mosta silazi na stranu Novog beograda, pre same rampe koja vodi ka "buvljaku" je horizontalana signalizacija katasrofalna. Da bi došli na tu silaznu rampu, morate da presečete veliki beli trougao i belu punu liniju, koja označava ko zna šta... udara u kraj mosta. Onaj ko ne zna put, a poštuje propise, tu će da se zaustavi i zbunjeno traži gde da ide.
Spomenuo bih mlo i Gazelu i poslednje radove. Ko se vozio iz pravca Niša, na potezu od Hitne pomoći do same reke je osetio koliko je taj (poslednji postalvljen) asfalt neravan i koliko auto vibrira. Iz drugog pravca, ka Nišu, negde na sredini mosta je očajno postvlajen češalj sa velikom "budžom" pa probajet tuda da proeđeta malo većom brzinom da vidite kako vam auto skače. Ranije sam pisao o previsokoj ogradi na Gazeli koja zaklanja jasan pogled na raskresnice i uključenje iz ulice Kneza miloša na most.
Pre neki dan sam video prvi sudar na mostu, tačnije na petlji kod hipodroma. A par dana pre tog sudara sam sda kolegom pričao o opasnosti tog mesta. Tačno kod semafora gde je odvajanje za hipodorma su se dva automobila sudarila. Na tom semaforu je u isto vreme zeleno i onima koji dolaze sa mosta i onima koji dolaze iz Bulevara vojvode Mišića, ali je njima i zelene svetlo za skretanje ka hipodromo, u levo. Nije uslovno zeleno, već standardno i ljudi se lepo zalete ne gledajući na automobile iz pravca mosta.
Kad se sa mosta silazi na stranu Novog beograda, pre same rampe koja vodi ka "buvljaku" je horizontalana signalizacija katasrofalna. Da bi došli na tu silaznu rampu, morate da presečete veliki beli trougao i belu punu liniju, koja označava ko zna šta... udara u kraj mosta. Onaj ko ne zna put, a poštuje propise, tu će da se zaustavi i zbunjeno traži gde da ide.
Spomenuo bih mlo i Gazelu i poslednje radove. Ko se vozio iz pravca Niša, na potezu od Hitne pomoći do same reke je osetio koliko je taj (poslednji postalvljen) asfalt neravan i koliko auto vibrira. Iz drugog pravca, ka Nišu, negde na sredini mosta je očajno postvlajen češalj sa velikom "budžom" pa probajet tuda da proeđeta malo većom brzinom da vidite kako vam auto skače. Ranije sam pisao o previsokoj ogradi na Gazeli koja zaklanja jasan pogled na raskresnice i uključenje iz ulice Kneza miloša na most.
drugar, bas si ti pametan vidis... stvarno su lose uradili ovaj most, na njemu jedino silos sto vredi
ne, drugar, on tu pise o mostu na adi, jel si ti procitao sta je on napisao uopste?Lepo covek pise o asvaltu na Gazeli, ali ti si opsednut Mostom na Adi. Tvoj problem.
stooooooooo? silos se uzdize nad gradom, veoma je poeticnopresla sam vec i nervira me i dalje sto se vidi sa svakog coska grada
stooooooooo? silos se uzdize nad gradom, veoma je poeticno