Da li cenite lik i delo pokojnog mitropolita Amfilohija?

Da li cenite lik i delo pokojnog mitropolita?

• Ukupno glasova
    5
Za ovakve uvrede, posten narod se se. re na svaku tvoju rjec...

Za ovo si zasluzio ban ali ja ne kmecim ko ti

Дакле, ако неко не види ствари онако како ти видиш, ако неко не подржава твоје мишљење, бан, протеривање стрељање, под мач бато, све по кратком поступку. Оваквог весника толеранције и великог поштоваоца лика и дела владика Српске православне цркве дуго нисмо имали прилике да видимо.

Као што рекох, нисам кур-вањски оптужио, већ сам отворено рекао оно како је било и како многи други имају поглед на тај период. Али ако желиш да причаш о нечијем лику и делу рационално, онда сагледај све што је чинио или није чинио у том историјском тренутку. Ако хоћеш догматски нешто да гледаш, онда спремај ломаче да спаљујеш оне који нису сагласни са начином на који размишљаш.

Срам било уср.ане ботове што су се усудили да се питају зашто се Митрополија црногорско-примоеска под Амфилохијем 2006. године није више ангажовала у кампањи за останак заједничке државе. Како су се ти крезуби сендвичари усудили да питају нешто тако очигледно, одакле право. Отприлике то су твоји "аргументи" у расправи.
Laganje naprdnjacke slugeranje nije rasprava. To ti motes sa svojim saborcima da prduckas ovde te cestit svet numerose ko još jednu smrdljivu fleku u kanalizaciji vucicevih botova...

Nebitan si

Kapetane, molim te da prestaneš sa vređanjem diskutanata sa čijim se stavovima ne slažeš.

Да се разуме, лично не бих волео да се брише или мења ниједан његов пост нити да се човек банује. Ово што пише говори највише о њему. Дакле немам никакав проблем са било чиме што човек напише, штавише уживам да читам.

Laganje naprdnjacke slugeranje nije rasprava. To ti motes sa svojim saborcima da prduckas ovde te cestit svet numerose ko još jednu smrdljivu fleku u kanalizaciji vucicevih botova...

Nebitan si

Битан сам ја итекако, чим ти толико дивљаш због мојих објава. Видиш да сам ти битан. А то што ти се не свиђа када нешто прочиташ па прогласиш да је то у ствари прљава напредњачка работа и немаш потребу да се даље расправљаш, то је твој недостатак интелекта и било каквих дебатних способности. Најбоље би било да отвориш тему, па се јави неколико твојих истомишљеника, па се утркујете и допуњујете, сви ставови се подударају.

Али чим се суочиш са супротним мишљењем ти ниси у стању да уђеш у аргументовану расправу већ само лупеташ глупости и вређаш. И ја уживам у томе када читам како ниси у стању да објасниш свој став.

• Haha
Reactions: Hix
U redu. Oni vredjaju isto. I lazu za amfilohija i pljuju ga a potom kmece moderaciji!

Да ли можеш да ми кажеш где сам тачно лагао за Амфилохија и где сам кмечао по модрацији. Иначе сам замолио да ти не бришу постове нити да те банују, јер ја уживам да када читам твоју немоћ у расправи.

Битан сам ја итекако, чим ти толико дивљаш због мојих објава. Видиш да сам ти битан. А то што ти се не свиђа када нешто прочиташ па прогласиш да је то у ствари прљава напредњачка работа и немаш потребу да се даље расправљаш, то је твој недостатак интелекта и било каквих дебатних способности. Најбоље би било да отвориш тему, па се јави неколико твојих истомишљеника, па се утркујете и допуњујете, сви ставови се подударају.

Али чим се суочиш са супротним мишљењем ти ниси у стању да уђеш у аргументовану расправу већ само лупеташ глупости и вређаш. И ја уживам у томе када читам како ниси у стању да објасниш свој став.
Zvizde mi jaja za tvoje pisanje vucicev pismonoso

Naravno da cenim, utoliko više što kada su u Srbiji bile Litije podrške Litijama u Crnoj Gori, sns ekipa je snimala sve učesnike litija a
da pritom sns nije masovno učestvovao u Litijama.
..................................................................................................................................................................................................................
Zato je sns podržavao Mila a ne promene .

Back