Da li cemo uskoro putovati u Evropu bez viza

Da li cemo uskoro putovati u zemlje EU bez viza?

• Putovacemo uskoro u EU bez viza

• Necemo putovati uskoro u EU bez viza

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Nemačka se vrlo brzo oporavila nakon što je Hitler 'zamesio'!
Pre bih rekao da je vlast nesposobna i ulizička!
Nije narod kriv za '90-e i za skrivanje Mladića, pa da ga EU kažnjava!!!

je li, bogati, ameri su ulili milijarde dolara u nemacku, da naprave protivtezu rusima, cak i kenedi dodje petnaestak godina posle rata u berlin i uzviknu `ja sam berlinac`, a nije on zaboravio koliko su pobili ti berlinci i nemci, nego je drugo imao na umu

da je bilo kako treba i kako je bog zapovedio, po nemackoj bi se talasala polja zita i psenice, i nista vise, bili bi ko amisi bez strije i tehnike, para.
na balkanu bi bio mir, bez ovih 100.000 zrtava, milion izbeglica i stete vece od 200.000,000.000 dolara

sve je to jedna ruka zakuvala - usa, da ne bude zabune

Za razliku od tebe

Sad se i znamo?! :eek:

bez mame i politickih stranaka:mrgreen:
Sumnjiva si ti meni... Jel to sigurno ili ?
k005.gif
:mrgreen:

.....evo direktor Deutsche Bahn ce izgleda biti smenjen.................

Taman ti da uletiš...

sta ce nama vize za nas je najbolja izolacija i saradnja iskljucivo sa Azijov i Afrikom tako bi samo mogli da profitiramo za EU izvozimo sve dzabe pa Jugo je u Americi kostao 3500e pa bolje da ljudi kupe Juga nego biciklu vise se isplati:D

Ето, човек решио проблем светске монетарне кризе ...
Увео у амерички монетарни систем ЕУРО као средство плаћања ...

Ало легенде, где ничете - да не идем тамо ....
Чиме се храните - да знам шта да избегавам ....

Дакле, "Ноћ Бенседина ..." је право место !!!!

sta ce nama vize za nas je najbolja izolacija i saradnja iskljucivo sa Azijov i Afrikom tako bi samo mogli da profitiramo za EU izvozimo sve dzabe pa Jugo je u Americi kostao 3500e pa bolje da ljudi kupe Juga nego biciklu vise se isplati:D

ej ne vredjaj. na nasi drumovi ce vidis jugovce stare i 30 godina a cik da vidis na zapad auto stariji od 15 godina . jedino hitlerova buba moze da se meri sa nas jugo.

ej ne vredjaj. na nasi drumovi ce vidis jugovce stare i 30 godina a cik da vidis na zapad auto stariji od 15 godina . jedino hitlerova buba moze da se meri sa nas jugo.

Ha ha ha... pa to je zato sto smo mi gologuzani i sto moramo da teramo raspadnute zastavine krntije dok im svi tockovi ne otpadnu, a oni imaju para da menjaju kola posle nekoliko godina.

Da nisi mozda slucajno pomislio da je jugo kvalitetniji od sitroena, forda, audija... ma bilo kojih zapadnih kola?

Naravno da necete.
Od tog Milosevievog vremena se nista bitno nije promenilo,,,cak mu je i dalje SPS na vlasti...srbija i dalje ima iste ideje, politiku, nikakvog obzira prema onome sto je napravila na kraju 20. veka, rulju izbeglica, redove pred ambasadama, zahteva za azil kao i africke zemlje...pa zar nije dosta, hej???

jos i da ne pominjem, upravo na ovoj temi kao i na svakoj temi o vizama, kako pojedine nije sramota da se jave i kazu da imaju hrvatske pasose?? Hrvatske? Pasose zemlje sa kojom ste do juce ratovali, i o kojoj se ovde otvaraju teme pune mrznje, grozote...je li to taj srpski moral...kad su pasosi u pitanju, dobra je hrvatska, ne valja majcica srbija? Da li bi neki hrvat rekao da ima pasos srbije, pa jos i na svom forumu i to ponosno. E tuge, tuge, tuzno da tuznije ne moze biti nasta su se srbi srozali. Place mi se....

Ha ha ha... pa to je zato sto smo mi gologuzani i sto moramo da teramo raspadnute zastavine krntije dok im svi tockovi ne otpadnu, a oni imaju para da menjaju kola posle nekoliko godina.

Da nisi mozda slucajno pomislio da je jugo kvalitetniji od sitroena, forda, audija... ma bilo kojih zapadnih kola?

ne razumem se u limuzine al znam da zapadnjaci ginu ki pleva u ti njiovi opeli bemveji pa ti sad vidi kolko su kvalitetni.
a bre citas ti statistiku.

Back