Да ли ће СРС после избора ући у коалицију са СНС?

Да ли ће СРС после избора ући у коалицију са СНС?

• Да

glasova: 20 46,5%
  • Не

glasova: 17 39,5%
  • Не знам

glasova: 4 9,3%
  • Немам став

glasova: 2 4,7%

• Ukupno glasova
    43
  • Anketa je zatvorena .
Mislim da ipak ne,mada je kod tih političara sve moguće-ni u šta se ni jedan ne može zakleti!
Iako je I tu Šešelj najtvrđi,dosta drži reč,ali I to je samo retorika.
Pa,da li se otimaju za vlast što ta vlast ne valja ili što im valja?
S te verolomne,qrvinske strane je sve moguće! Kad je moguće da se Vučić,proruski radikal, okrene EU
I Merkelovoj (s kojom je pre nego je I potpredsednik u Dačićevoj vladi imenovan.otud "nemačke "firme...),
mislim da je moguće,ako ga zdravlje ne napusti,da se I Šešelj okrene od Rusa ka EU,uz obrazloženje da
je politički nemoguće biti okružen EU,a ne biti u njoj I da to može samo alpska Švajcarska,a mi to nismo.
Naravno da je to racionalno I nije Šešelj glup.S druge strane,iako je to iracionalno I čak suludo,može I da se ne
odrekne desne radikalne ideje Velike Srbije,ali takav ni ministarstvo kulture ne može da vodi!

A ovo može da zvuči neverovatno,ali Šešeljev povratak na političku scenu će ojačati demokratske opcije,
građanstvo će ,ubrzo ,uviedeti da su I SNS samo prerušeni I to nevešto,radikali!

Iako ni sam Radulović ne očekuje previse,imaće I census I dosta preko cenzusa,za razliku od ostalih demokrata!
Njegovo razotkrivanje korupcije i u SNS-SPS Vladi će još kako imati dejstva.

i ako SRS ostavlja prostor za tako nesto najverovatnije nece, jer SRS trazi od SNS-a da odustane od EU i NATO pakta i integrise Srbiju sa Rusijom

Vucic naravno na tako nesto nece pristati jer se prodao zapadnim obavestajnim sluzbama tako da od saradnje nece biti nista a SRS ce biti najvatrenija opozicija NATO rezimu aleksandra vucica

- - - - - - - - - -

Radikali bi svakako hteli, ali ne verujem da ce Vucic uci u to. Lakse mu je da saradjuje s ucenjenim Ivicom. Sumnjam da ce ovoga puta SNS sama imati vecinu, ali sa socijalistima hoce.

nece ni sa socijalistima imati preko 50%

narod nece vucica i narod je ogorcen na njega

Prvo zato sto je prevario i izneverio sva obecanja drugo zato sto je ukrao ljudima plate i penzije

i ako SRS ostavlja prostor za tako nesto najverovatnije nece, jer SRS trazi od SNS-a da odustane od EU i NATO pakta i integrise Srbiju sa Rusijom

Vucic naravno na tako nesto nece pristati jer se prodao zapadnim obavestajnim sluzbama tako da od saradnje nece biti nista a SRS ce biti najvatrenija opozicija NATO rezimu aleksandra vucica

- - - - - - - - - -

nece ni sa socijalistima imati preko 50%

narod nece vucica i narod je ogorcen na njega

Prvo zato sto je prevario i izneverio sva obecanja drugo zato sto je ukrao ljudima plate i penzije

Ziv bio, pa video. Vucko ce imati bar 40%, socijalisti minimum 10, a nemoj zaboraviti ni manjine sa garantovanim mestima.
Ulazak u integraciju s Rusijom je nemoguc, zna to i Seselj, a ako bi Vucic ponovio da Srbija nije u NATO i da nije podnela molbu za to, Seki bi odmah iskonatruisao kako je eto on to izborio i usao bi u vladu. Naravno kad bi ga ovaj hteo, u sta ne verujem.

Poslednja izmena:
Da ako vucicu zafali mandata, posebno ako se desi da sns i sps nemaju dovoljno za vladu. Srs je treca opcija vucicu i kec iz rukava za svaki slucaj i vec duze vreme se priprema teren i za takvu opciju. Zato je seselj blag prema vucicu cak ga je i hvalio, zato je seki bio na pinku i u informeru vise puta nego sva ostala opozicija zajedno, zato bi seselj gasica stavio opet za ministra da je premijer i zato se seselj svaki cas nudi vucicu iako zna da od prekida sa eu nema nista. I ako se to ne dogodi mislim da ce radikali u skupstini biti "konstruktivna" i omiljena opozicija vucicu i da ce nastaviti kidisanje samo na tomu i opoziciju

Ziv bio, pa video. Vucko ce imati bar 40%, socijalisti minimum 10, a nemoj zaboraviti ni manjine sa garantovanim mestima.
Ulazak u integraciju s Rusijom je nemoguc, zna to i Seselj, a ako bi Vucic ponovio da Srbija nije u NATO i da nije podnela molbu za to, Seki bi odmah iskonatruisao kako je eto on to izborio i usao bi u vladu. Naravno kad bi ga ovaj hteo, u sta ne verujem.

Ulazak u integracije sa Rusijom je svakako moguc.

To sto fizicki nemamo granicu sa njima ne znaci nista .

Ni Grcka nije imala do skora fizicki granicu sa ostatkom EU pa je opet bila njihov clan.

Ne verujem. Osim političkih razloga postoje i lični. Ne verujem da bi Vojo bio potčinjen Vučiću. Verovatnija je SNS + SPS=2/3 parlamenta= promena Ustava zbog čega se i sprovode ovi izbori. Sva ostala priča je samo da zamagli situaciju

Pa seselj je izjavio da bi voleo da bude ministar finansija u vucicevoj vladi, znaci pristao bi da bude potcinjen vucicu

Radikali bi svakako hteli, ali ne verujem da ce Vucic uci u to. Lakse mu je da saradjuje s ucenjenim Ivicom. Sumnjam da ce ovoga puta SNS sama imati vecinu, ali sa socijalistima hoce.

SNS ne bi ni htio sam... ako SPS bude zanovijetao mnogo, mogu oni i sa LDP-om i Tadićem... ako ripe celzijusa of skroz...

- - - - - - - - - -

ne, pre će zveri ući u koaliciju sa sns

'oće neka desnica da đipi celzijusa? Kad kažem desnica, mislim stvarno desnica...

Back