Da li će Srbija sutra glasati za Hrvatsku?

Da je pameti Srbija ne bi trebalo da ucestvuje na toj debilani zbog zalosti.

Ali svi zaboravise sta je bilo pre nedelju dana. Samo se igra i peva.

Auh pa to je veceras .

Lele al sam neinformisan o kulturnim dogadajanjima
Из овога произилази да остали, пошто већ нису у жалости, немају памети и зато треба да учествују на "дебилани". :cool:

Bodovi za Hrvatsku: Od publike velikih 112, od žirija samo 11​

"Gdje su bodovi za Hrvatsku?", "Zašto nitko nije glasao za Hrvate?", samo su neki od komentara razočaranih gledatelja i fanova Eurosonga
Završilo je glasanje žirija na Eurosongu, a Hrvatska je dobila samo 3 boda koja joj je uputio Portugal i 8 bodova koja je dobila od Srbije.

Pročitani su i glasovi publike. Let 3 skupio je 112 glasova publike, što uz 11 bodova žirija daje ukupan rezultat od 123 boda.

Twitter "gori" od komentara, mnogi su razočarani jer rezultati glasova žirija ni u jednoj zemlji, osim u Portugalu i Srbiji, nisu uključivali Hrvatsku.

"Ljudi, zašto niste glasali za Hrvatsku?", "Nitko ne daje bodove Hrvatskoj? To je sramotno", "Žao mi je što Hrvatska nije dobila više bodova žirija...","Njemačka i Hrvatska su pokradene", samo je dio reakcija.

Из овога произилази да остали, пошто већ нису у жалости, немају памети и зато треба да учествују на "дебилани". :cool:
A sta je po tebi Eurosong ako ne sirotinjska debilana?

A pre njega ide onaj cirkus sa svetlosnim efektima kao kod nekih finala u fudbalu ili kosarci.

Sve se userava namerno, da se pravi samo cirkuska predstava i narod zaglupljuje.

Broz je za njih sve bio mozak sa narodnjacima. Zato je toliko dugo vladao.

A sta je po tebi Eurosong ako ne sirotinjska debilana?

A pre njega ide onaj cirkus sa svetlosnim efektima kao kod nekih finala u fudbalu ili kosarci.

Sve se userava namerno, da se pravi samo cirkuska predstava i narod zaglupljuje.

Broz je za njih sve bio mozak sa narodnjacima. Zato je toliko dugo vladao.
То је што је, не улазим сад у анализу. Ваљда то и јесте музичка варијанта шампионата, као та финала у фудбалу и кошарци. Све то спада под домен "panem et circenses", зар не?

Jer u " Let 3 ima Srba?
ako imate hit kao sabanov ovako super obradjen, onda dobijate glas, a u sprotnom, zasto bi? jel posteno?
Pročitani su i glasovi publike. Let 3 skupio je 112 glasova publike, što uz 11 bodova žirija daje ukupan rezultat od 123 boda.
ups, pa ja sam zakasnio, i nisam imao pojma....

inace odlicni su, bar u ovoj obradi. ali treba im jos hitova, a ja nisam neki saban, nego sam otkinuo na rock obradu

Poslednja izmena:
Prvih 6 su se bas lepo poredjali za Rusku cizmu.
Значи Шведска је прва на списку? Имају они традицију ратовања с Русијом.
Švedska i Finska zbog NATO. :mrgreen:
Следеће године је 50 година какао је "Аба" победила на Песми Евровизије, а они су највеће иконе овог такмичења, тако да је било пожељно да Шведска победи. И ето, победила је. :D

Сем тога, пошто се Шведска учланила код тетка Нате ово јој је похвалница. :mrgreen:
Абина песма је такође симболична. Нису само Руси победили Непија:

Back