Da li će Srbija sutra glasati za Hrvatsku?

Naravno na Eurosongu? Ako hoće, zašto? Zbog susjedstva? Jer u " Let 3 ima Srba? Jer je ista grupa 90-ih bila relativno na antituđmanovskim pozicijama? Ako neće glasati , opet zašto? Jer je Hrvatska vječni neprijatelj Srbije? Ili zbog moguće antiputinovske poruke pjesme?
Uvek je Hrvatska dobijala glasove iz Srbije na Evroviziji, ali i Hrvati su i Srbiji dali glasove.

Naravno na Eurosongu? Ako hoće, zašto? Zbog susjedstva? Jer u " Let 3 ima Srba? Jer je ista grupa 90-ih bila relativno na antituđmanovskim pozicijama? Ako neće glasati , opet zašto? Jer je Hrvatska vječni neprijatelj Srbije? Ili zbog moguće antiputinovske poruke pjesme?
postavi sebi pitanje, da li ste vi u Hrvatskoj toliki kreteni da ono izaberete za pobednicku pesmu pored toliko izvodjaca? Ne postoji promil sanse da u buduce pogledam bilo koji izbor za ES.Radije cu citavo vece pustati Izvorinku Milosevic

:klap:
Naravno da će biti solidarisanja, jer kao... mi se tu držimo nešto zajedno, a o zajedništvu ne da pojma nemamo, nego ga preziremo, sve strane podjednako, ali ta tradicija uvlakačkog glasanja konkretno treba da se prekine. Ni oni nama, ni mi njima, već ni po babu, ni po stričevima! Ipak, moram priznati gospodinu Milanoviću velike zasluge za nanovo postavljene i pozitivne stvari koje Srbe i Hrvate vezuju, a ne režu više po kratkom postupku. Hvala gospodinu Milanoviću, pamtim svašta, ali njega ću zapamtiti posebno kao državnika sa tendencijom da stvori nešto mnogo bolje od onoga što se zateklo.
Za kvalitet treba dobiti pozitivnu ocenu bez obzira odakle izvođač dolazi.
Kakva su to takmičenja na kojima se svi međusobno samo ližemo?
Brate... glasam za tebe ako ti je dobra pesma, pa neka si i predstavnik Albanije! Glasam i za Australiju ako je to po mom osećaju nova pesma Evrovizije!
Ne sviđa mi se to da kao, svako nekom svom iz obligacija daje glas.
Daj glas gde treba, a ne po tome ko je kome geografski blizu i politički važan, šta već!

Zar neko prati taj šund? Mislim na taj ES.
Izvini, "ne zanima me" stav se ispostavilo da ne daje poželjan efekat. Mnogo stvari je koje nas prosto nisu zanimale, a možda je bilo bolje da se ipak njima malo zabavimo. Taj "šund" se ispostavilo da je na dobar način iz godine u godinu povezivao ljude širom sveta, da su delili krajnje pozitivnu energiju, krajnje navijačke, ali I protiv-nasilničke poruke svetu.
Ne možeš tek tako omalovažiti mase koje nešto interesuje, povezuje i gali (razgaljuje) i nazvati to šundom.

Pink vlada a on kažu NE!Sve drugačije je nacionalna izdaja!

Prava tema za politiku. Eurosong je ionako oduvijek bio politički performans. Zato ga i ne pratim, tako da me baš nešto ne zanima tko će pobijediti i tko će se kome ulizivati u doope s glasovima.

Back