Konrad-19
Buduća legenda
- Poruka
- 36.068
Kakav ti rat ocenjuješ kao bratoubilački?
Pa kad udari pajser na pajsera, takav....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav ti rat ocenjuješ kao bratoubilački?
Или да разјуримо Косоваре, Босанце, Крајишнике (стали су Земунцима на жуљ) .... "дошле" уопште, можда мало почистити ове и из унутрашњости Србије ... Можда побити то све, јефтиније. ммммUopšte ne sumnjam da hoćete.
Mi Srbi svakako nećemo.
Ja se ne bavim etničkim inženjeringom. Ko je došao, došao je.Или да разјуримо Косоваре, Босанце, Крајишнике (стали су Земунцима на жуљ) .... "дошле" уопште, можда мало почистити ове и из унутрашњости Србије ... Можда побити то све, јефтиније. мммм
-----
Црногорце сам заборавио![]()
Ааа, ок. Па доће их још и увјек ће долазити. Ал' тако је - како је.Ja se ne bavim etničkim inženjeringom. Ko je došao, došao je.
Aha a ti ces da nas povedes u preporod pa ces onda da birasTo uopšte nije naš problem.
Prvo da napravimo respektabilnu i civilizovanu državu od onoga što nam je ostalo, da razjurimo klanove i ostale primitivne uzurpatore i fokusiramo se na to da najbolje radimo jedni za druge. MI SRBI!
Ako tako postupimo svi će se opet sjatiti oko nas kao prasići oko korita ali ćemo onda biti u poziciji da biramo ko su nam braća.
Smešno,a?
Hahahahahaha ko je istorijski pismen ovi sa Cetinja?Sto se tice CG to je jedan isti narod u vise vera! Dosta su istorijski pismeni i znaju cak i kad je koja porodica promenila veru. Mislim da njihovi muslimani i ne negiraju poreklo,stim da im je prihvatljivije da budu Crnogorci. Cak imaju i jednu vecu grupu koja ne zeli da budu Bosnjaci vec se i dalje zovu muslimani .
Sto se tice Makedonaca i dalje nemaju jasnu sliku sta su i sta zele da budu. Izgleda da im period u Jugoslaviji ostao u lepom secanju i ne zele da budu Bugari, Cak su dosta blizi nama sto i DNK pokazuje. Naravno ima tu i Albanaca ali oni nemaju veze sa nama ,drugi jezik .
CG se nece raspasti. Pred opozicijom je tezak posao jer ce im se meriti svaki korak a nije lako upravljati zemljom sa tolikom brojnom suprotnom stranom koja predstavlja ono sto se zove duboka drzava od kontrole kriminalaca do institucuja.
Smešno,a?
Kad pukne glava o stenje i kamenje ništa neće biti smešno.Dok dođe NATO već će te da budete u tercijalnom kamenolomu.Pun je nama q.rac svakakve paščadi koja laje na nas.
"A Srbiji toliko dobro ide da mi je neprijatno"30 godina vrtite iste plemensku priču, pukli ste.
Narodu je pun k toga, hoće običan i dosadan život, a ne kriminalce, četnike, partizane, ustaše, handžar divizije, klanove, rekete i 30 godina stanja permanentnog konflikta... idete na đubrište istorije, gde niste bitni nikome, osim samima sebi....
Obavešten si i rečeno ti je šta ima da se kaže.30 godina vrtite iste plemensku priču, pukli ste.
Narodu je pun k toga, hoće običan i dosadan život, a ne kriminalce, četnike, partizane, ustaše, handžar divizije, klanove, rekete i 30 godina stanja permanentnog konflikta... idete na đubrište istorije, gde niste bitni nikome, osim samima sebi....
Obavešten si i rečeno ti je šta ima da se kaže.
Koga?Vreme vas je pregazilo, vaših 30 godina stanja permanentnog konflikta kanta → deponija istorije
Ауторска тема -----------------------------------------------------------
Стално слушамо приче да БиХ не може опстати, али да ли вам се чини да је Црна Гора у још горој позицији.
Грађанска опција у тој земљи нема апсолутно никакву шансу, осим да буде језичак на ваги и да се удружује са једним или другим представницима екстремне деснице.
Шта ако у блиској будућности Срби нађу заједнички интерес са муслиманима и поделе Црну Гору по етничким приципима, где би Дукљани добили статус националне мањине или евентуално неку област где би коначно били већина.
Други сценарио је да Србија добије целу ЦГ.
У најгорем случају Србија мора добити излаз на море, бар половину црногорске обале, као и западне и северне делове државе.
Ti ko Bane unuk narodnog heroja.Ja se ne bavim etničkim inženjeringom. Ko je došao, došao je.
Ali kada je taj koji je došao počne otvoreno da radi protiv mene i moje porodice ne sme biti iznenađen kada počne gnev.
Ja sam već na temi napisao da se CG neće pocepati kao država. Srbija objektivno ima veće šanse za to.Ti ko Bane unuk narodnog heroja.
Polako ljudi narod Crne Gore je rekao svoje na izborima, na kraju će se smiriti strasti kad pojedincima prestane da duva bivši režim u leđa tj da ih pali i žari. Ekstremista će uvek biti na svim stranama ali ne treba dozvoliti da uvuku normalan svet u tu priču.... Pro srpska opozicija ulazi u vlast a ovde neki vec pominju cepanje zemlje i invaziju, gde odoste...
i budva je srpska, i herceg novi, pljevlja...Ti što mrze Srbe su ionako skocentrisani na Cetinju i okolini uglavnom. Srbi i Crnogorci u Podgorici i Nikšiću će verovatno vremenom naći neki suživot. Nekako je problematičniji odnos Srba i Bošnjaka na severu dok su Albanci dosta odvojeni od Srba a i sa pojavom Dritana tu praktično nema više bilo kakvog sukoba.
Etnička pripadnost muslimaniАуторска тема -----------------------------------------------------------
Стално слушамо приче да БиХ не може опстати, али да ли вам се чини да је Црна Гора у још горој позицији.
Грађанска опција у тој земљи нема апсолутно никакву шансу, осим да буде језичак на ваги и да се удружује са једним или другим представницима екстремне деснице.
Шта ако у блиској будућности Срби нађу заједнички интерес са муслиманима и поделе Црну Гору по етничким приципима, где би Дукљани добили статус националне мањине или евентуално неку област где би коначно били већина.
Други сценарио је да Србија добије целу ЦГ.
У најгорем случају Србија мора добити излаз на море, бар половину црногорске обале, као и западне и северне делове државе.
![]()
Становништво Црне Горе по етничкој припадности Црногорци 0 44,69 %Срби 0 28,73 %Бошњаци 0 8,65 %Албанци 0 4,91 %Муслимани 0 3,31 %Роми 0 1,01 %Хрвати 0 0,97 %