- Poruka
- 23.453
Zašto onda slušate pomno kada taj isti čovek optužuje druge za krađu, kada i sami vidite da je Nikolić ukrao više od 99+% DS-anebitno...........
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto onda slušate pomno kada taj isti čovek optužuje druge za krađu, kada i sami vidite da je Nikolić ukrao više od 99+% DS-anebitno...........
To si ti nešto pomešao. Lojalisti Slobodana Miloševića su upravo SRS, koji su mu i pomogli da ostane do 5. oktobra, kada je najuren zajedno sa njima.
Išli su i na njegovu sahranu kad se ubio, i Aleksandar Vučić je pravio tužnu facu pred sandukom sa njegovom lešinom.
A protivnici politike Miloševića su DOS i Boris Tadić - sve dakle ljudi koje ti prezireš i kojima ne možeš da oprostiš 5. oktobar.
Bagro, meni ne treba nikakav Tadić nego samo odsustvo međunarodnog trgovinskog embarga koji je bio na snazi za vreme smradikala, a koji je ukinut odmah nakon demokratskih promena.
Bas me zanima da li ce pasti rejting SRS posle ostavke nikolica sta vi mislite?![]()
Zašto onda slušate pomno kada taj isti čovek optužuje druge za krađu, kada i sami vidite da je Nikolić ukrao više od 99+% DS-a
'Ajde sad... Par milijardi? To je chak i za tebe, Vojo, previshe.
Bas me zanima da li ce pasti rejting SRS posle ostavke nikolica sta vi mislite?![]()
ja misim da ovo povlačenje tome....za...misim aj ponovo...ja misim da je toma dao ostavku jer mu je očito postalo da je to stranka nekog petog........sloožbe.......a ne vojislava šešelja.......i ta partija nema nikakvog smisla.......
I dicis se time?!
P.S. I svojim avatarom (opet) naciste?
Kog naciste?
To je glumac RIchard Gibson.
Najbitnije u ovoj priči je poenta: čika Sloba je za sve njih bo![]()