Da li će pasti rejting SRS posle ostavke Nikolića?

Da li ce pasti rejting SRS posle ostavke Nikolica?

• pasce i to dosta!

• nece pasti!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
To si ti nešto pomešao. Lojalisti Slobodana Miloševića su upravo SRS, koji su mu i pomogli da ostane do 5. oktobra, kada je najuren zajedno sa njima.

Išli su i na njegovu sahranu kad se ubio, i Aleksandar Vučić je pravio tužnu facu pred sandukom sa njegovom lešinom.

A protivnici politike Miloševića su DOS i Boris Tadić - sve dakle ljudi koje ti prezireš i kojima ne možeš da oprostiš 5. oktobar.

Bagro, meni ne treba nikakav Tadić nego samo odsustvo međunarodnog trgovinskog embarga koji je bio na snazi za vreme smradikala, a koji je ukinut odmah nakon demokratskih promena.

SRS je 90tih takodje osvajala oko milion glasova koliko i danas. to pokazuje da je biracko telo radikala stabilno i da nema nekih vecih oscilacija.

ono sto se desilo od 90tih do danas jeste da je SPS od stranke koja je nekada imala 2 miliona biraca spala na stranku koja osvaja nekih 300-400.000 glasova. Gde je otislo i za koje stranke glasa ostalih 1.6 miliona biraca? Koja je stranka od tih 90tih do danas zabelezila najveci rast?

Upravo demokratska stranka. Svi ti bivsi SPS-ovci i Slobine perjanice danas su DS-ovci i Tadicevi evropejci.

Loze se na neke harizme i ostale trice ikucine mesto da se loze na DELA . Na postupke .

Sta mene boli patka dal neko ima harizmu ili ne. Meni ne treba harizmatican lider, ne treba mi tutor vec mi treba odgovorna licnost koja ce da ispuni ono sto obeca na izborima, ili ako to ne uspe da ostvari, zbog toga podnese ostavku.

Koje je obecanje ispuni Boris Retardic? Sta bi sa ukidanjem viza u maju? Evo ga sad je decembar....

nego dok je glupaka koji budu gledali harizme mesto dela, tadic i ekipa izdajnika i lopova okupljenih oko njega nema razloga za brigu.

Bas me zanima da li ce pasti rejting SRS posle ostavke nikolica sta vi mislite? :rtfm:

pazi nije u tome stvar.........dos par meseci pre izbora 2000 nije imao ni 10% glasova.......e kada su pocele da pristizu pare zna se odakle i propaganda strasna,dosli su do 35% cak i blizu 40% za par meseci..........cisto srs-u ce rejtinjg pasti ali ko zna sta ce se desiti........jednostavno ds vlada 10 godina i nema jos mnogo mufte,ovaj mandat i to je to.mada ja ne verujem da ce docekati kraj mandata,jer mislim i nadam se da ce biti nekog sra nja

Zašto onda slušate pomno kada taj isti čovek optužuje druge za krađu, kada i sami vidite da je Nikolić ukrao više od 99+% DS-a

gde to vidim:dontunderstand:

ne vidim da je covek ista ukrao:rtfm:

slusaj nemoj da pricas jer nije ukrao,tvoja bolest je neizleciva,za ovo ti se smeju i najogorceniji clanovi ds-a.

kao 1-ds je ukrao vise nego sve partije zajedno sa kraljevinom ZAJEDNO i to se moze dokazati.
samo su za protest 5 oktobra izneli oko 200 miliona maraka i 200 kila heriona iz trezora:rtfm:
samo za 5 oktobar je opljackana drzava za pola milijarde.

NE ZNAM ODAKLE JE TO MOGAO TOMA DA UKRADE,A POGOTOVU VISE OD DS-A:rtfm:

TVOJA BOLEST I TVOJE LAZI GOVORE O SAMOM TEBI,I DA NISI NACULA ZA TAJ STAN TI BI GOVORILA TAKO,PA I DA JE TAKO DINKIC SE DNEVNO UGRADI NA OKO 200 STANOVA A TI BALJEZGAS.

TI TVRDIS DA JE TOMA UKRAO VISE OD DS-A

AJDE RECI MI NJEGOVE KOMBINACIJE ZA KRADJU A JA CU TEBI OD DS-A

DA POCNEMO OD KREM BANANICA(POREZA), DS DNEVNO KRADE NA STOTINE MILIONA I TEZAK JE KO CRNA ZEMLJA.:rtfm:

SAM MLADJAN DINKIC TEZAK JE PAR MILIJARDI,A TI TVRDIS DA TOMA IMA TOLIKO:hahaha::hahaha::hahaha:

Najbitnije u ovoj priči je poenta: čika Sloba je za sve njih bo
0096.gif

ja misim da ovo povlačenje tome....za...misim aj ponovo...ja misim da je toma dao ostavku jer mu je očito postalo da je to stranka nekog petog........sloožbe.......a ne vojislava šešelja.......i ta partija nema nikakvog smisla.......

Po zdravoj logici ako su se Tomislav i Vojislav ujedinili u jednu stranku onda se sredstva iz stranačke kase dele na dva bratska dela. Ne napušta se bratska kasa tek tako... Verovatno je postojao i treći ključ...

Back