mackica ns
Poznat
- Poruka
- 7.784
Ma, možda bih nešto i rekla ovde da nije u pitanju DESET GODINA
:shock:
Pa, znate li vi koliki je to period :?

Pa, znate li vi koliki je to period :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DJ_MaRe:Tacno tako...suncica73:Opasno sedis na dve stolice.Ukoliko bi te ostavio i jedan i drugi,izvini,ali zasluzila bi to(mada ti to ne zelim).
Slažem se, pa da ne bih pisala ovo isto...hanibal77:ma kako si ti mogla da volis njega pre nego sto si ga upoznala?kao videli ste se...to nije ljubav to je opsednutost.verovatno vise ni ne volis svog decka pa trazis neki izlaz.preispitaj svoja osecanja,odgovor je u tebi :wink:
tasicka:..svi ste u pravu..znam,sve znam...i da ce oni koji kroz nesto slicno nisu prosli osudjivati..i ja bih osudjivala, i pitala se kako je moguce, ali ZAISTA voleti obojicu u isto vreme..uzas-moguce je i sto je najgore ni ne primetis kada se to desi, tek kada je vec kasno shvatis..i moras da odlucis..a boli u svakom slucaju..gde je kraj tome?
blizance:Znas onu pesmu...."srescemo se negde jednom,svlacicemo se pogledom,.....atmosfera sto ne prija .......to se zove AGONIJA"....
random_cloud_form:tasicka:..svi ste u pravu..znam,sve znam...i da ce oni koji kroz nesto slicno nisu prosli osudjivati..i ja bih osudjivala, i pitala se kako je moguce, ali ZAISTA voleti obojicu u isto vreme..uzas-moguce je i sto je najgore ni ne primetis kada se to desi, tek kada je vec kasno shvatis..i moras da odlucis..a boli u svakom slucaju..gde je kraj tome?
bas napeto. bomba otkucava a ti ne znas koju zicu da preseces...
najbolje da ne cekas da te decko provali. ostavi decka, ionako ga varas, ****** si se i pusila kod drugog, tesko ce da piju vodu te price da ga volis, pre ce biti da ga mrzis i kaznjavas sto te obrlatio kao klinku.
u principu klasika, sve te veza koje rano pocnu i dugo traju obicno zadesi da se mlada (koja nesvesno misli da je obrlacena na brzinu), zaljubi u nekog princa sa strane bla bla...
Hellen:Један савет: брак пре брака је јако добра ствар! Не знам што га избегаваш, пробајте, тек тада ћете видети да ли је то право кад почнете да заједно плаћате рачуне, да кувате, једете заједно, делите све свакодневне бриге...
?:Hellen:Један савет: брак пре брака је јако добра ствар! Не знам што га избегаваш, пробајте, тек тада ћете видети да ли је то право кад почнете да заједно плаћате рачуне, да кувате, једете заједно, делите све свакодневне бриге...
eheheh pa onda nisi vernik
eheh a ti se razvela od te jako dobre stvari![]()
Da, mozda bi to bilo najpametnije, da oteram sve u q.ac i odem na Jamajku...blizance:Pakuj kofer TASO pa put pod noge,sama sa par knjiga i kupacim kostimom.Citaj na otvorenom u kupacem kostimu pa ako te NEKI upita sta to citas ti mu kazi:Uputstvo za upotrebu muskarca br:3-mozda to budes ti!!!![]()
tasicka:Pa bas zato sto ne mozes unapred znati kalkulises ne bi li bilo sto bezbolnije po tebe - kalkukises u svemu, u svakodnevnom zivotu, u poslu..to je najnormalnija stvar, samo sto se ovde kalkulise osecanjima (najgora varijanta) i sta god da izracunas gubis..