da li ce ovo ikada prestati..

Eh sto mrzim kada ljudi kalkulisu, to rade oni bez imalo herca...pa ne znas da li ce biti prava stvar ili ne, ne mozes znati unapred...

Nego, i mene zanima kako to da si sa deckom vec deset godina a ne zivite zajedno kad je sve tako savrseno izmedju vas?
I da li je savrseno samo zato sto ispunjava neka tvoja ocekivanja od veze ili zaista postoji ljubav izmedju vas? Pri tome, ne mislim na prijateljsku ljubav...prijateljska sigurno postoji posle deset godina...meni se cini da je to ponekad tesko razluciti...

tasicka:
..svi ste u pravu..znam,sve znam...i da ce oni koji kroz nesto slicno nisu prosli osudjivati..i ja bih osudjivala, i pitala se kako je moguce, ali ZAISTA voleti obojicu u isto vreme..uzas-moguce je i sto je najgore ni ne primetis kada se to desi, tek kada je vec kasno shvatis..i moras da odlucis..a boli u svakom slucaju..gde je kraj tome?

bas napeto. bomba otkucava a ti ne znas koju zicu da preseces...
najbolje da ne cekas da te decko provali. ostavi decka, ionako ga varas, ****** si se i pusila kod drugog, tesko ce da piju vodu te price da ga volis, pre ce biti da ga mrzis i kaznjavas sto te obrlatio kao klinku.

u principu klasika, sve te veza koje rano pocnu i dugo traju obicno zadesi da se mlada (koja nesvesno misli da je obrlacena na brzinu), zaljubi u nekog princa sa strane bla bla...

Па нисте ваљда са 13 почели да се забављате? Истрошиће ти се веза, десет година једно те исто...а ништа не напредује! Није ни чудо што ти је потребно ''раздрмавање'' и узбуђење на другом месту! Онда је требало да тих 10 година потрошиш на мењање типова и до сада би се заситила. Овако ништа, у вези која стагнира (како год да је лепа), а много неостварених жеља са стране.
Један савет: брак пре брака је јако добра ствар! Не знам што га избегаваш, пробајте, тек тада ћете видети да ли је то право кад почнете да заједно плаћате рачуне, да кувате, једете заједно, делите све свакодневне бриге...
Уосталом, после 10 година везе шта чекате на прави брак? Знам много веза које су пукле после тако маратонског забављања управо због једноличности... а обоје су тада имали већ преко 30 и било им страшана фрка за нове почетке.

random_cloud_form:
tasicka:
..svi ste u pravu..znam,sve znam...i da ce oni koji kroz nesto slicno nisu prosli osudjivati..i ja bih osudjivala, i pitala se kako je moguce, ali ZAISTA voleti obojicu u isto vreme..uzas-moguce je i sto je najgore ni ne primetis kada se to desi, tek kada je vec kasno shvatis..i moras da odlucis..a boli u svakom slucaju..gde je kraj tome?

bas napeto. bomba otkucava a ti ne znas koju zicu da preseces...
najbolje da ne cekas da te decko provali. ostavi decka, ionako ga varas, ****** si se i pusila kod drugog, tesko ce da piju vodu te price da ga volis, pre ce biti da ga mrzis i kaznjavas sto te obrlatio kao klinku.

u principu klasika, sve te veza koje rano pocnu i dugo traju obicno zadesi da se mlada (koja nesvesno misli da je obrlacena na brzinu), zaljubi u nekog princa sa strane bla bla...

tooooooo random u formi izvini
a pa valjda je i on njoj lizao to ne pomnjesh

shovinisto

tasicko meni izgleda da si ti sve stavke u zhivotu isunila, formalne, ali nisi u dushi ispunila neshto svoje. i sad se vatash tih tipova. sve si zadovoljila ali to nisi ti. nema tu tebe. ti ces da odlepish ako onaj "dechko koji obecava" ako si gledala sa aleksandrom berchekom.
sto se ne udas za ovog tvog dechka?
mozda da odesh negde malo sama, ali skroz sama, da oterash sve u ****. samo se pazi SEX TRAFIKINGA

meni se cini da bas bolje prodju one koje mlade postanu roditelji. mada ne bi ni ja sada. ali mislim da je to ipak bolje :I
dobro i kad ces da ispunis sve stavke.. brate taj ti je samo ****, ti josh nisi nashla nekog za oca deci. ali ne smes da mrdnesh da trazis. razumem te ne bih ni ja bolje.
ako ti je DOVOLJNO to, onda ne mozes da budes s njim da zivis...znaci nista od braka...ok zelish kres shemu i ne zelis brak ti si zhena od karijere...ali mozhda te bash to kolje...mozda ocesh decu tj tvoje telo oce???

zapravo i nemam prava da pricam ali niko mi ne brani :) dok ne dodje neka zhenturacha ;))

e ovo je glup mail i uzmi ga kritichki ili me ispljuj ako si se snuzhdila na ovo onda terba da se zapitash jer znaci da si povodljiva i to je srzh tvojih problema. opet kenj.am shta mi je sada? :I

Hellen:
Један савет: брак пре брака је јако добра ствар! Не знам што га избегаваш, пробајте, тек тада ћете видети да ли је то право кад почнете да заједно плаћате рачуне, да кувате, једете заједно, делите све свакодневне бриге...

eheheh pa onda nisi vernik

eheh a ti se razvela od te jako dobre stvari ;)

?:
Hellen:

eheheh pa onda nisi vernik

eheh a ti se razvela od te jako dobre stvari ;)

''opet kenj.am shta mi je sada? :I''

:P

tasicka:
Pa bas zato sto ne mozes unapred znati kalkulises ne bi li bilo sto bezbolnije po tebe - kalkukises u svemu, u svakodnevnom zivotu, u poslu..to je najnormalnija stvar, samo sto se ovde kalkulise osecanjima (najgora varijanta) i sta god da izracunas gubis..

pa bi ti sad da dobijes formulu preko koje ces da izracunas koja varijanta ce da bude bolja za tebe?
ne razumem recenicu "sta god da izracunas gubis"...

ustvari, ja tebe uopste ne razumem...

pa jeste, tako ispada :?
Mislim da se kalkulisanje sa emocijama ne prašta ni kad imaš 12 godina.
Ja, u stvari, baš nemam neko razumevanje za ovu situaciju, ali evo mog viđenja:
Svakoj od nas se ponekad neko svidi, i svaka BIRA da li će to biti "nešto više" od prijateljskog odnosa - eto kako opstaju brakovi.
Nije "ljubav" neka sila koja te obuzme, pa te zavrti, pa izgubiš i kompas i glavu....niti je to opet neko čudno svojstvo kome je nemoguće "oteti se" ili "zaboraviti".
Ti si subjekat, svet je objekat - TI deluješ na svet.
Radi očuvanja SEBE treba biti moralan i ispravan. (da te ne bi posle grizla savest, tako ja radim, radi sopstvenog mira sam ok, ne zbog bibl.zapovesti)

Ergo, ništa to nije strašno, samo prestani da se mučiš razmišljanjem i priželjkivanjem nemogućeg i da gledaš u prošlost, ponašaj se kao dobar menadžer - otvori vrata onome što dolazi...
Ima jedna izreka "spaliti kuću da bi uništio miševe". Nemoj da degradiraš to što imaš ovde i sada zbog aveti prošlosti...
I, probaj da zaboraviš da si bila loša, i da kreneš dalje kao normalan čovek.

Back