savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.622
...и онда је дошао ловац и убио великог злог вука, а Црвенкапица и њена бака су живеле дуго и срећно.Ne,sljedeci ce biti posteni,jer u politiku ulaze samo posteni ljudi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...и онда је дошао ловац и убио великог злог вука, а Црвенкапица и њена бака су живеле дуго и срећно.Ne,sljedeci ce biti posteni,jer u politiku ulaze samo posteni ljudi.
Lustracijom se to sve rešava. Dakle pohapse se svi koji su krali i uništavali srbiju, potrpaju na robiju i zabrani im se zapošljavanje u državnim institucijama kao i užoj porodici. Isto kao u rumuniji kada je MMF skinuo čeušeskua.I koliko ?
Tačno od prvog početnog slova pa do zadnje tačke.Evo šta mi je odgovorio forumaš gosn Mrkalj nedavno u jednoj prepisci zašto je Hrvatska uređenija, manje korumpirana, čistija i naprednija od Srbije, koji su dubinski razlozi za to (prenosim doslovno).
Dva su faktora:
1. Kulturološka granica između katoličke Austrije i islamsko-hajdučkog dela Osmanskog carstva prožetog cincarskim strvinarenjem na vrhu i ciganskim na dnu društvene lestvice.
2. Mala Rusija. Sve je izbušeno stranim obaveštajnim službama. Institucije ne mogu da profukncionišu i da hoće. Zato se sve svodi da su privatizovane i da ih nema.
Rezultat - polumafijaška bezinstitucionalna država u kojoj se deo srpskog stanovništva ugleda na Cincare, a deo na Cigane.
Postani sam kolonizator, nema ti druge.![]()
neko ko je preleteo na vremeДа видимо прво ко хоће да дође уместо снс...
Teško da će moći da nadmaši ove sadašnje ludake .Да видимо прво ко хоће да дође уместо снс...
Glasaćeš opet za SNS ?Naročito u despotizmu, nacošenju, stvaranju tenzija itd
Krađe će nažalost uvek biti.
Ti to govoriš jer likuješ i uživaš što je tako i pun si ironije pritom, a Mrkalj i ja govorimo sa žaljenjem i teška srca.Tačno od prvog početnog slova pa do zadnje tačke.
Nego, kad ja slično govorim, onda sam ustaša. Lolo jedna.![]()
Nećemo tako.Ti to govoriš jer likuješ i uživaš što je tako, a Mrkalj i ja govorimo sa žaljenjem i teška srca.
I ja govorim teška srca, uz revolt i rezignaciju.Ti to govoriš jer likuješ i uživaš što je tako i pun si ironije pritom, a Mrkalj i ja govorimo sa žaljenjem i teška srca.
Kada dodje na vlast neko ko ce prvo kazne (za korupciju,pronevjeru,zloupotrebu polozaja )Кад судови почну да шашоље за крађу и други криминал онда ће лопине двапут да размисле овако... хебига момци шта да вам кажем...
Iz bosne pa pravo na beogradski univerzitetAl meni nije ništa smešno, bicikleta, apsolutno sam sigurna da to sve kod nas može kada se pritegne stvar.
Da, za vreme 90tih su pokrali kasu fakulteta, pa je posle promena došla jedna dekanka, koja je podelila otkaze na osnovu disciplinskih mera, zaposlila iskusne u računovodstvu, zati se tako nastavilo naredni dekan, itd... i posle 20 godina smo kao Švicarska. Eto.
Kada dodje na vlast neko ko ce prvo kazne (za korupciju,pronevjeru,zloupotrebu polozaja )
da poveca 10 puta.Mozda taj ne misli da krade.
То је био јединствени тренутак, пад гвоздене завесе, после тога ни много репресивнији режими нису лустрирани, зато ми нисмо лустрирали 6. октобра, а нећемо ни сада овај режим, али ја бих волео, али више не верујем у бајке, него реалност.Lustracijom se to sve rešava. Dakle pohapse se svi koji su krali i uništavali srbiju, potrpaju na robiju i zabrani im se zapošljavanje u državnim institucijama kao i užoj porodici. Isto kao u rumuniji kada je MMF skinuo čeušeskua.
Ne.Grdo glasa za Domovinski Pokret.Glasaćeš opet za SNS ?
![]()
Ok, onda jednostavno tebe nisu ubacili u semu.Ja sam bila u upravi jednog faksa preko 5 godina. Mogu slobodno da kažem da nisam bila primetila ni jednu jedinu nepravilnost. Pravna služba radi kako treba, ffinansijska nam traži svaki i najmanji račun da se opravda, račun za benzin za prevoz, sektor koji sam ja vodila niko mi nikada nije tražio nešto da uradim ispod žita, jeste jednom jedan student ali sam se pravila da ne vidim eure u indeksu da je ne izblamiram pred svima.
Tako dakle... primaju se ljudi preko konkursa kada neko ode, i preko konkursa na sve pozicije, javni konkursi. Za to ZNAM da može kada se hoće. Uglavnom su svi Srbi tu.
Posle promene sistema 2000g, nova vlast je napravila neki dil sa EU gde je Srbija primila nazad veliku većinu Roma koji su 90ih pobegli iz cele SFRJ za EU,Nedavno kad sam bio u rodnom gradu Kninu uvidio sam da je on čistiji od Beograda i ostalih gradova u Srbiji van Vojvodine. Uređen je grad. Ima manje od 12.000 stanovnika, a ima sve što je potrebno (razne institucije, željeznicu, megamarkete, gimnaziju, srednje škole, bolnicu itd), dok prosječnom gradu slične veličine u Srbiji manjka ovo ili ono. U Kninu nema Cigana, kao ni u ostatku Dalmacije. U nekim drugim djelovima HR ih ima, ali puno manje nego u Srbiji.