Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 74.675
Jel tacno ovo za dansku , ja znam dance kao prgave, stalno bi se tukli pa mi malo cudno , a finci su mnogo vise fini , pa tu izgleda logicno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
citiraj,.. plizz.Jel tacno ovo za dansku , ja znam dance kao prgave, stalno bi se tukli pa mi malo cudno , a finci su mnogo vise fini , pa tu izgleda logicno...
Nije da sam toliko radikalan, jer postoje i jednostavnije metode, ali kad bi se to uvelo , uuuuuuu , ali bi svi poceli da pricaju da su posteni , da bi kompenzovali to sto su uplaseni da ih ne ulove i da izgube ruku...Za to je Dušan Silni ruke sekao ,.. ili prste.
A, kada bi robijaši (ili zatvorenici) imali prinudan rad ?Nije da sam toliko radikalan, jer postoje i jednostavnije metode, ali kad bi se to uvelo , uuuuuuu , ali bi svi poceli da pricaju da su posteni , da bi kompenzovali to sto su uplaseni da ih ne ulove i da izgube ruku...
To je obavezna reakcija ,kod ljudi..
ne znam,.. izvini ali možda i jesam,.. prosvetar samDa nisi mozda gradjaner po opredeljenju?
![]()
Zašto bi čekali toliko? Izbori su na 4 godineNaravno.
Moraćemo opet da čekamo 5-6 godina da se dobro nakradu pa tek onda da nešto preduzimaju povoljno za građanstvo.
Ili da vratimo ukradeno?Ovi sada su se dobro napunili pa sada ne moramo ništa da čekamo. Došao je red na nas..![]()
Zašto bi čekali toliko? Izbori su na 4 godine
Ili da vratimo ukradeno?
Ili nismo sposobni za to ?
Neće, kad se uvedu KAMERE na glasačka mesta, jer posle toga svako ko pljačka Srbiju na izborima brzo pada sa vlasti jer KAMERE ne dozvoljavaju krađu izboraI koliko ?
Pa da, pripadati srpskom narodu znaci da lupetas neke uvlakacke narative, kao sto su 'Srbi su najhrabriji narod u istoriji Univerzuma!!!'.Lepo da konstatuješ da baš i ne osećas da pripadaš srpskom narodu.
Pa da, pripadati srpskom narodu znaci da lupetas neke uvlakacke narative, kao sto su 'Srbi su najhrabriji narod u istoriji Univerzuma!!!'.
Previse su rascepkani da bi okupirali udbaski bilo sta.Zato što će okupirati medije i javni prostor isto kao i Vučić.
A glasaju babe i dede, u zavisnosti od toga ko je na TV-u.
Omladina se diže jednom u 15 godina.
A ako jedes zelenu salatu i brokoli isto nisi Srbin?Ne.
Pripadati Srpskom narodu znači da kažeš da je u Srebrenici bio genocid i da su Srbi u Republici Srpskoj Bosanci.
a šta ćemo sa Filozofima (koji imaju medije):Neće, kad se uvedu KAMERE na glasačka mesta, jer posle toga svako ko pljačka Srbiju na izborima brzo pada sa vlasti jer KAMERE ne dozvoljavaju krađu izbora
Nemam to u di-foltu (u vaspitanju).
kako ide ona Platonova podela naroda ?
Na ratnike, radnike* i filozofe.
Gde sebe uvrštavaš ?
*zanatlije i poljoprivrednici
A ako jedes zelenu salatu i brokoli isto nisi Srbin?
Prvo kreni,preispitaj sebe,tvoje postupke,misli i htenja pa onda trazi lopove u drugima.Lenj narod ?
Znaci Mile Ronhil trodupli Srbin ondaNaravno, pogotovo ako ne jedeš svinjetinu..![]()
Nije zdravo, dodavati svinjetinu u jelovnik (i u ovu temu).Naravno, pogotovo ako ne jedeš svinjetinu..![]()
sasvim ok sugestija, dosta im 4 godine i posle lov na vestice...Zašto bi čekali toliko? Izbori su na 4 godine![]()
pa idi u crkvu i moli se Bogu da do toga ne dođe,.. a ne ovde.Ako bi do toga došlo ne daj Bože,morali bi ovu vlast da pravimo od blata.Ništa drugo sem blata ne bismo ni imali.
Nije zdravo, dodavati svinjetinu u jelovnik (i u ovu temu).