Да ли ће надлежни реаговати: Незапамћене увреде према Српској на N1 телевизији

Тек сад чујеш за Динка?

Динко је омиљена тема вас, трећесрбијанаца.
Да називаш човека трећесрбијанца, ти баш по много чему би требао да се зовеш трећесрбијанац. Омиљен ти србомрзачки психопата. Није ништа лоше писати какве све сподобе антисрпске у Србији има. Како би прошли Срби да оду у Изетбеговићево Сарајево и кажу истину о геноциду над Србима што су муслимани починили 90их. Или у Приштини да говоре о шиптарском терору над Србима, у Загреб како су Хрвати почели рат и геноцид над Србима.

Srbijanka mene majka rodila brate, samo Slogana
Ниси ми брат, нити Србин, ти обожаваш усташкокомуњарског бравара и поганог изрода ђукановића. Мило Ђукановић прича за Хрвате да ће се са њима раскрстити за сва времена, да би сада слао своју војну делегацију у Книн на годишњицу прогона Српског становништва. У другом делу говори како не постоји Српски хегемонизам, а данас хапси и прогања Србе. Какав нечовек колико ли је само идеологија променио.

Ниси ми брат, нити Србин, ти обожаваш усташкокомуњарског бравара и поганог изрода ђукановића. Мило Ђукановић прича за Хрвате да ће се са њима раскрстити за сва времена, да би сада слао своју војну делегацију у Книн на годишњицу прогона Српског становништва. У другом делу говори како не постоји Српски хегемонизам, а данас хапси и прогања Србе. Какав нечовек колико ли је само идеологија променио.

A sto si tako emotivan, jel ces plakat?

A ne, bas me boli k za tita i djukana pravo da ti recem :)

https://vecernjenovosti.ba/194677/v...amcene-uvrede-prema-srpskoj-na-n1-televiziji/
Део протеста као фол против насиља, позивају на истребљење Републике Српске. Како би било да су у Изетбеговићевом Сарајеву Срби рекли истину о геноциду над Србима што су муслимани починили? Да су Изетбеговићи геноцидни, да је Алија Изетбеговић посећивао конц логор за Србе, да муслимани нису хтели да престану са клањем Српских села око Сребренице.
Ја када сам то рекао, напали су ме да сам сендвичар

Динко Грухоњић не звучи као српско име...
Аутохтони "србијанац". Чукунђед му ратова са Карађорђем и Милошем. Упс, против. :mrgreen:

Back