Da li će Kosovo, CG i Makedonija pre Srbije u EU ?

Srbija nije paradržava,BRE !! Polu-propala ,yap , puna gologuzana i zamajanih punoglavaca,to da.Što se tiče Makedonije,onaj ko misli da im je kočnica za prijem u EU spor sa Grčkom je obična neinformisana _____ ;slično kao što su nama "uslov" begunci.
Srbija će ući u EU u isto vreme kad i Kosovo jer će KiM bit vraćeno pod okrilje Srbije,zauzvrat će Srbija zanavek da raskrsti sa Rusijom,šiptarija sa KiM kojoj neće odgovarati takav rasplet će preći u zapadni deo FYROM-a,a ostali u Mk što sebe kvalifikuju kao "antički" i ostalo nealbansko življe će reagovati po principu - kud koji mili moji.Kad? Pa do kraja 2015.-te najkasnije.

:hahaha:Pa cime se wi drogirate(al iskreno swako neka prizna,nasi smo majku mu)...Hebe se njima da mi udjemo u EU a to samo degenerik neki zaludjeni ne widi...Pa sto nas ne prime wise,ewo guzimo se po ceo dan,hebu pa nas unistise al od promised land nista...Pa ajde sad iskreno IMA DA NAS PRIME SWE ZAJEDNO 2024 KADA SE BUDU RASPALI :hahaha:Pazi uslow Holandije strasno...Bio ja kod Ratka jutros (na kafici,komsijski) i ja mu kazem "Ratko *** sto zezas,daj idi predaj se pa da udjemo u EU" i skurci se coweku-obecao mi je da ce da se preda:)Al stwarno ko owde misli da cemo uci u EU 2012,ili kad isporucimo Mladica-obican je maLoumnik(bez uwrede)...E a wi se smejete Sekiju i bombardowanju Rima '99 pa on je malo dete za onog Djelica i njegowe "strucne" procene;)

Poslednja izmena:
jok.

prvo, ne znamo ni da li ce svi uci.
drugo, sve i da hoce, k'o sto nece, zbog 'regionalnog paketa', cekace srbiju. znaci, uzasno mi je zao sjajnih demokratskih dostignuca i velelepnog ekonomskog razvoja crne gore, kosova, chokalija, i njihove svetle buducnosti, al' morace da cekaju gedze :cry:

EU postaje sve veca smejurija iz godne u godinu.

Srbija nije paradržava,BRE !! Polu-propala ,yap , puna gologuzana i zamajanih punoglavaca,to da.Što se tiče Makedonije,onaj ko misli da im je kočnica za prijem u EU spor sa Grčkom je obična neinformisana _____ ;slično kao što su nama "uslov" begunci.
Srbija će ući u EU u isto vreme kad i Kosovo jer će KiM bit vraćeno pod okrilje Srbije,zauzvrat će Srbija zanavek da raskrsti sa Rusijom,šiptarija sa KiM kojoj neće odgovarati takav rasplet će preći u zapadni deo FYROM-a,a ostali u Mk što sebe kvalifikuju kao "antički" i ostalo nealbansko življe će reagovati po principu - kud koji mili moji.Kad? Pa do kraja 2015.-te najkasnije.

sta da raskrsti sa rusijom:dontunderstand: es ti lud:dontunderstand::dash::otkacio:

:hahaha:Pa cime se wi drogirate(al iskreno swako neka prizna,nasi smo majku mi)...Hebe se njima da mi udjemo u EU a to samo degenerik neki zaludjeni ne widi...Pa sto nas ne prime wise,ewo guzimo se po ceo dan,hebu pa nas unistise al od promised land nista...Pa ajde sad iskreno IMA DA NAS PRIME SWE ZAJEDNO 2024 KADA SE BUDU RASPALI :hahaha:Pazi uslow Holandije strasno...Bio ja kod Ratka jutros (na kafici,komsijski) i ja mu kazem "Ratko *** sto zezas,daj idi predaj se pa da udjemo u EU" i skurci se coweku-obecao mi je da ce da se preda:)Al stwarno ko owde misli da cemo uci u EU 2012,ili kad isporucimo Mladica-obican je maLoumnik(bez uwrede)...E a wi se smejete Sekiju i bombardowanju Rima '99 pa on je malo dete za onog Djelica i njegowe "strucne" procene;)

:hahaha:
:hahaha::hahaha::hahaha: :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Back