Da li će Haradinaj kao novi premijer obeshrabriti hrabrog Dačića?

nesko101

Elita
Poruka
20.808
PRIŠTINA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (AZBK) Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će stranka na čijem je čelu ući u koaliciju sa Demokratskom partijom Kosova samo ako on bude vodio Vladu Kosova.

U intervjuu za RTK, Haradinaj je kazao da je AZBK zainteresovana za promenu sadašnje situacije na Kosovu, pošto nije dobra, ali da je glavni uslov da uđu u koaliciju sa vladajućom DPK da on bude premijer Kosova.

Prema njegovim rečima, stranka na čijem je čelu i bez ulaska u Vladu je spremna da preuzme odgovornosti i pomogne procese izborne reforme i evropskih integracija Kosova.

On je ocenio da je politčki dijalog sa Srbijom odgovornost svih, a ne samo zadatak Vlade.
"Teme koje se raspravaljaju u dijalogu (sa Srbijom) su moje i Alijanse i nisu pitanja i zadaci samo Vlade. Ja ne mogu ostati izvan kada se radi o interesima cele zemlje", kazao je Haradinaj.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/haradinaj-u-koaliciju-samo-ako-budem-premijer/
Da li će naš hrabri Dačić izdržati još jedno rukovanje sa teroristima novog doba ili će čovek doživeti moždani napad?Pa naravno da neće braćo Srbi jer će se prethodno dobro naručkati i krenuti u nova osvajanja EU.

Дачић је пијан и ноћу и дању, потписује што год му потуре и није способан да примети ни беле мачке, а не Харадинаја.

Ono, jeste.
Ali, hrabri me Eštonka.
Čim skrenu sa trase - 'vata za jaja !
I Klintonka bi 'vatala.
Al' nije njena zona po komandnoj odgovornosti.

A, i bolešljiva trenutno.....

Што се мене тиче,
могу г. Харадинаја поставити и за просербског премијера, сумњам да би тко приметијо, но бар би били начисто, где смо и шта нам се спријема....
Verujem da su Siptari bili na vlasti mesto ovih nasih da bi se bolje izborili za narod, mozemo da ih ne volimo ali oni su tacno znali svoje nacionalne ciljeve koje mi naravno nikad nismo imali zbog prosrbskog rukovodstva.

PRIŠTINA - Lider Alijanse za budućnost Kosova (AZBK) Ramuš Haradinaj izjavio je danas da će stranka na čijem je čelu ući u koaliciju sa Demokratskom partijom Kosova samo ako on bude vodio Vladu Kosova.

U intervjuu za RTK, Haradinaj je kazao da je AZBK zainteresovana za promenu sadašnje situacije na Kosovu, pošto nije dobra, ali da je glavni uslov da uđu u koaliciju sa vladajućom DPK da on bude premijer Kosova.

Prema njegovim rečima, stranka na čijem je čelu i bez ulaska u Vladu je spremna da preuzme odgovornosti i pomogne procese izborne reforme i evropskih integracija Kosova.

On je ocenio da je politčki dijalog sa Srbijom odgovornost svih, a ne samo zadatak Vlade.
"Teme koje se raspravaljaju u dijalogu (sa Srbijom) su moje i Alijanse i nisu pitanja i zadaci samo Vlade. Ja ne mogu ostati izvan kada se radi o interesima cele zemlje", kazao je Haradinaj.
http://vesti.krstarica.com/vesti-dana/haradinaj-u-koaliciju-samo-ako-budem-premijer/

Da li će naš hrabri Dačić izdržati još jedno rukovanje sa teroristima novog doba ili će čovek doživeti moždani napad?Pa naravno da neće braćo Srbi jer će se prethodno dobro naručkati i krenuti u nova osvajanja EU.

Док сви ми 2 дана блебећемо о хохштаплеру Мишку(ЈЕР ЈЕ ТЕМА НАМЕТНУТА ПРЕКО СВИХ МЕДИЈА) - НА ОВАКВЕ ИЗЈАВЕ ДРЖАВА СРБИЈА УОПШТЕ НЕ РЕАГУЈЕ НЕГО СЕ ПРАВЕ БЛЕСАВИ:

Sponzorisan bezobrazluk:
Jahjaga nazvala kriminalcima Srbe sa severa Kosova

12. decembar 2012. 14:28 | 4 komentara
Predsednica Kosova Atifete Jahjaga pozvala rukovodstvo Srbije da prestane da finansira i podržava „ilegalne i kriminalne strukture“ na severu Kosova.
„Pozivamo Republiku Srbiju da odustane od finansiranja i podrške ilegalnim kriminalnim strukturama na severu zemlje, jer oni tamo drže kao taoca život običnih gradjana. Zahtevamo od vlasti Republike Srbije da odustanu od uplitanja u unutrašnja pitanja Republike Kosovo“, kazala je Jahjaga u godišnjem obraćanju poslanicima
Skupštine Kosova.

Ona je kazala da je život građna važniji od egoizma vlasti.
„U opštinama na severu uspostavićemo red i vladavinu zakona, transformiranjem svih struktura povezanih sa organizovanim kriminalom, ilegalnom trgovinom i korupcijom, vraćanjem poverenja gradjana ovog dela zemlje u institucije Republike Kosovo“, kazala je kosovska predsednica.

Ona je istakla da bi normalizacija situacije na severu Kosova omogućila da se u isto vreme lokalni izbori održe u tom i ostalim delovima Kosova.

To bi, prema njoj, omogućilo i brži ekonomski razvoj tri opštine na severu i ujedno poboljšalo međuljudske odnose.

„Pozivam građane srpske zajednice, posebno one u opštinama na severu, da gledaju ka budućnosti zajedno sa svim građanima Kosova. Vaša domovina je Kosovo, mesto velikih aspiracija i mogućnosti. Vaša domovina je Kosovo, zemlja nade i zajedničkih odgovornosti. Hajde da je zajedno izgradimo za našu dobrobit, i za sigurniju i bolju budućnost“, kazala je Jahjaga na srpskom jeziku.

Ona je rekla da je kao faktor mira i stabilnosti u regionu, Kosovo angažovano na uspostavljanju dobrosusedskih odnosa sa svim državama, gradeći ih uz poštovanje, kao ravnopravni i dostojanstveni partneri.
„Mi smo svesni problema u odnosima sa Republikom Srbijom, te smo stoga ušli u dijalog radi pronalaženja rešenja… Dijalog je najbolji način za normalizaciju odnosa dve ravnopravne i suverene države, koji otvara put evropske integracije“, kazala je predsednica Kosova.
Posle izlaganja Jahjage, prema Poslovniku o radu Skupštine Kosova, nije bilo rasprave.

Back