Да ли ће Гробари изазвати нереде на митингу 12. априла?

Meliot

Elita
Poruka
23.868
Да ли ће Гробари изазвати нереде на митингу 12. априла? 12. априла када се одржава Вучићев митинг одржава се и Вечити дерби између Црвене звезде и Партизана у фудбалу. Ако знамо да Гробари не воле Вучића да ли постоји могућност да на митингу дође до нереда, односно да навијачи Партизана нападну Вучићеве присталице? Мислим да је боље да је дерби померен за недељу или неки други дан јер заиста може доћи до нереда. Гробари због вишегодишње доминације Звезде уопште не воле Вучића.

Poslednja izmena:
Да ли ће Гробари изазвати нереде на митингу 12. априла? 12. априла када се одржава Вучићев митинг одржава се и Вечити дерби између Црвене звезде и Партизана у фудбалу. Ако знамо да Гробари не воле Вучића да ли постоји могућност да на митингу дође до нереда, односно да навијачи Партизана нападну Вучићеве присталице? Мислим да је боље да је дерби померен за недељу или неки други дан јер заиста може доћи до нереда. Гробари због вишегодишње доминације Звезде уопште не воле Вучића.

Neće. Navijači su disciplinovani jer im je u svim "poslovima" sponzor SNS. Ne isplati im se da idu protiv nekog ko im 'leba daje. A gužva na ulicama posle utakmice ide u prilog predsedniku da naduva odnosno lažira posećenost.

Neče grobari.
Oni su uvek uz vlast,

ISTINITA ZANIMLJIVOST.
Prava boja Partizana je bila crveno-plava, uzdužne pruge.

U crno.- bele ih "prebacio" FRANJO TUDJMAN
Dok je bio direktor Partizana.
PS; Lično mislim da je hteo da dresovi budu crni, ali je to bilo rezervisano za sudije.

PPS: Prvi grb Hajduka je bio ćirilični.

Poslednja izmena:

Back