Da li će EU preživeti ovu zimu ili će opet svi da pomru od hladnoće?

U Hrvatskoj je cijena plina niža od onog u Srbiji. Hrvatska plin uvozi tankerima i skladišti ga u LNG terminalu na Krku. Kako je moguće da bratski ruski plin u Srbiji je skuplji.

Pogledajte prilog 1803959

Могуће је, јер је власт Србије светски рекордер у дисциплини "уграђивања"...зли језици би рекли лопињања...

U Hrvatskoj je cijena plina niža od onog u Srbiji. Hrvatska plin uvozi tankerima i skladišti ga u LNG terminalu na Krku. Kako je moguće da bratski ruski plin u Srbiji je skuplji.

Pogledajte prilog 1803959
Одговор вероватно лежи у чињеници да хрватске власти субвенционишу потрошњу природног гаса, док српске власти "субвенционишу" новчаник Бајатовића, СПС и СНС.
Ви ваљда имате и значајну сопствену производњу гаса.

nije njemu lako, sad kada nagrnu balije iz bosne da okupiraju srbiju ko sto nas upozoravaju geniajlci iz srpske, ne znam kako cemo od te vojne sile i pretnje da se odbranimo :sad2:

Ne znam sta da kazem 🤷

Inace, zanimljivo je da Nemacka proizvodi 14% svoje energije od Sunca.
Sa druge strane, Srbija proizvodi manje id 1%.
A Srbija ima 20% vise suncanih dana.

Ali pametniji su Srbi. Glasajmo za radikale opet.

da si beogradjanin u dusi i srbin po cast prosetao bi do pete da vidis onu decu.
to su roditelji krivi

Srbi beže od odgovornosti i discipline - dakle jesam :hvala:

nije to kao na Zapadu "rodjen sam u šljakerskoj porodici, hvala Gazdi" nego je to "ajd što sam rodjen u šljakerskoj kući nego ovoj žutari zidam njegovu kuću puj sve mu izgorelo za lekove mu trebalo"

Ne znam sta da kazem 🤷

Inace, zanimljivo je da Nemacka proizvodi 14% svoje energije od Sunca.
Sa druge strane, Srbija proizvodi manje id 1%.
A Srbija ima 20% vise suncanih dana.

Ali pametniji su Srbi. Glasajmo za radikale opet.
teraj idiote u 3pm.

oni hoce da onanisu nad svapskom a onaj svaba u bosni im pomera glupe guzice 0/24 dok oni kmece i vicu nepravda.

ma nek ih yebe ih jos jace kad su dileje.

to su roditelji krivi

Srbi beže od odgovornosti i discipline - dakle jesam :hvala:

nije to kao na Zapadu "rodjen sam u šljakerskoj porodici, hvala Gazdi" nego je to "ajd što sam rodjen u šljakerskoj kući nego ovoj žutari zidam njegovu kuću puj sve mu izgorelo za lekove mu trebalo"
ne razumes ti to.

vido starije ljude valjda roditelje ili komsije koje im donose kuvana jela, trpeza puna, deca vesela, ja im reko da pokazemo srednji prst onim bolesnicima, svi po komandi tako je cale :lol:

dok je takve dece koja bore nase bitke, srbija ce biti vecna.

teraj idiote u 3pm.

oni hoce da onanisu nad svapskom a onaj svaba u bosni im pomera glupe guzice 0/24 dok oni kmece i vicu nepravda.

ma nek ih yebe ih jos jace kad su dileje.

Skoro svake subote igramo fudbal, i ima nas iz svih bivsih drzava Juge, osim iz Slovenije.
I super se druzimo, zezamo, nema ni promil zle krvi.

I svi su u Nemacku dosli jer im se zgadila ta balkanska šibicarska politika, oće ljudi da žive normalno, neće da mrze.

Skoro svake subote igramo fudbal, i ima nas iz svih bivsih drzava Juge, osim iz Slovenije.
I super se druzimo, zezamo, nema ni promil zle krvi.

I svi su u Nemacku dosli jer im se zgadila ta balkanska šibicarska politika, oće ljudi da žive normalno, neće da mrze.
sve znam, samo ja kad sam napolju izbegavam principejelno nase... ili bivse nase :lol:... zato i odlazim da zaboravim makar na tren to sto si pomenuo.

:sad2::sad2:

jes i ko u onom vicu za fatu koja je vezana za drvo a svi je ebu i prolaze, kaze samo seci i navlaci, ima i za vas zakon u ovu vucicevu drzavu :hahaha:

pun mi q ovih dileja iz sns-a koji se mnoze po forumu ko bubasvabe.

Раде за плату, треба их разумети.

Зато и ***** на студентарију што се ево годину дана сатиру од посла, ...навикло то да живи а да не ради ништа.

Ма мислио сам на другара ти у Берлину. Тихи од Шиптара купује дрва, која ови краду нашој славној Армији пред носом, то се зна.
aha to znaci..:lol:

sad ima smisla, mada on ima zatvoreno njegovo i mislim da ima kotao na tri vrste grejnih tela, zna covek.

ne razumes ti to.

vido starije ljude valjda roditelje ili komsije koje im donose kuvana jela, trpeza puna, deca vesela, ja im reko da pokazemo srednji prst onim bolesnicima, svi po komandi tako je cale :lol:

dok je takve dece koja bore nase bitke, srbija ce biti vecna.
poturati tudju decu za stranačko blagostanje u stranci u kojoj vade oči medjusobno za dinar više je najblaže rečeno - civilizacijski i evolucioni poraz

no svaka škola se plaća pa bila to V gimnazija ili OŠ "Dragan Djordjević - Seljo" :D

Hteo ja da posečem njegovu šumu da se grejem, ali je ispalo da je to Potemkinova šuma :D
brate ako nemaš grejanje uvek možeš da naložiš Smederevca u bunker što si napravio
eno tamo na temi o ratu u Ukrajini Rusofili me ubeđuju kako cela Nemačka pravi bunkere jer se usra li od Rusa!

ЕУ је имала среће да пар зима за редом није било оштро хладно, па су могли да се снађу са другим изворима.

Али, та срећа не може трајати довека.

copium-copium-od.gif

Back