Da li će država da finasira raspale kolektive ?

znam al to je isto skandalozna odluka zagrebackog gradonacelnika Bandica inace teskog krimosa , kako bi se uvukao birackom telu posto ogromna vecina zagrepcana navija za Dinamo , nisam ja rekao da nam Hrvatska treba biti uzor u svemu vec da je kod njih bolja situacija zbog toga sto im je liga za razliku od nase decentralizovana.

Na zalost mi na vlasti imamo najobicniju bagru i lopove a da smo kojom srecom imali postene ljude sa bar malo mozga drzava bi svaku fabriku trebala da pomogne i digne na noge a zatim da proda po mnogo vecoj lovi. Inace mnogi na zapadu se recimo bas tim poslom bave.Kupe propalu firmu,postave je na noge i zavale za daleko vece pare....ali ova nasa drzava samo gleda da proda sve sto moze za bilo koju sumu samo da se politicarima tutne koji evro u dzep i mirna Backa.
Zvezda je najvredniji sportski klub ne samo u Srbiji vec i na prostoru Balkana ali politikom koja je vec vidjena na stotine puta kod nas ista ce se prvo baciti na kolena i totalno unistiti i tada ce neki "biznismen" da je pazari za 3 evra.Plus ne bi me cudilo da onda taj "biznismen" sagradi novi stadion negde u pickovcu koji ce da prima 20-ak hiljada gledalaca a da porusi Marakanu posto samo to zemljiste vredi milione.

Na zalost mi na vlasti imamo najobicniju bagru i lopove a da smo kojom srecom imali postene ljude sa bar malo mozga drzava bi svaku fabriku trebala da pomogne i digne na noge a zatim da proda po mnogo vecoj lovi. Inace mnogi na zapadu se recimo bas tim poslom bave.Kupe propalu firmu,postave je na noge i zavale za daleko vece pare....ali ova nasa drzava samo gleda da proda sve sto moze za bilo koju sumu samo da se politicarima tutne koji evro u dzep i mirna Backa.
Zvezda je najvredniji sportski klub ne samo u Srbiji vec i na prostoru Balkana ali politikom koja je vec vidjena na stotine puta kod nas ista ce se prvo baciti na kolena i totalno unistiti i tada ce neki "biznismen" da je pazari za 3 evra.Plus ne bi me cudilo da onda taj "biznismen" sagradi novi stadion negde u pickovcu koji ce da prima 20-ak hiljada gledalaca a da porusi Marakanu posto samo to zemljiste vredi milione.
Po cemu je Zvezda najvredniji klub na Balkanu , verovatno da pola grckih ,a i i neki rumunski i bugarski klub vrede vise
Nema sta da drzava finasira propale klubove ,(kao ni fabrike) uostalom , nego lepo na aukciju pa ko da vise ,3 evra ,3 evra nema veze , ukoliko neko bude imao koristi i interesa od postojanja i ulaganja u FKCZ ili Vose , Rada sve jedno, oni ce posatojati ,ako ne onda ni ne treba i gotovo .

Po cemu je Zvezda najvredniji klub na Balkanu , verovatno da pola grckih ,a i i neki rumunski i bugarski klub vrede vise
Nema sta da drzava finasira propale klubove ,(kao ni fabrike) uostalom , nego lepo na aukciju pa ko da vise ,3 evra ,3 evra nema veze , ukoliko neko bude imao koristi i interesa od postojanja i ulaganja u FKCZ ili Vose , Rada sve jedno, oni ce posatojati ,ako ne onda ni ne treba i gotovo .

naravno da treba da postoje,nego erece mi za koga su ono beshe delije bile posto vidim da si upucen :mrgreen:

pa za DOS naravno , znam da si ti u to vreme pisao u travu pa ne znas da je na svakoj utakmici sever grmeo "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane " i "na banderi na sred Terazija visi Sloba..." ,da su aktivno i organizovano ucestvovali na demonstracijama 96/97 i pogotovo 5.10. ,da su na tribinu dolazili Gargamel Batic , St Protic i Djindjic .. i jos svasta,mada sa obzirom na tvoj osiromaseni mozak ne bi me cudilo da tvrdis da su oni ustari bili za Slobu do samog kraja

pa za DOS naravno , znam da si ti u to vreme pisao u travu pa ne znas da je na svakoj utakmici sever grmeo "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane " i "na banderi na sred Terazija visi Sloba..." ,da su aktivno i organizovano ucestvovali na demonstracijama 96/97 i pogotovo 5.10. ,da su na tribinu dolazili Gargamel Batic , St Protic i Djindjic .. i jos svasta,mada sa obzirom na tvoj osiromaseni mozak ne bi me cudilo da tvrdis da su oni ustari bili za Slobu do samog kraja

ne nego mi se cinilo da si u svom maloumnom komentaru hteo reci drukcije.

pa zbog toga su i delije cast izuzecima izmanipulisana bagra.

a sta je sad nisu divljaci :mrgreen:

visila im deca onima koji su to kacili i vikali......a i onima koji su se sa tim izmanipulisanim narkomancicima slagali...........toliko od mene:mrgreen::mrgreen:

SD Crvena zvezda je ostatak nekadašnjih vremena i tadašnjeg tipa organizovanja koji je zastareo.Problem je što je imovina društvena pa ni država nemože mnogo da pomogne oko sređivanja stanja osim dotiranja.Dok se ne donese zakon o sportu po kojem će se društvena imovina prebaciti da li u akcije ili neki drugi način,sva sportska društva služe za pranje novca i slične radnje.Trenutno se vodi bitka ko će sada davati to malo para u C.Zvezdu da bi za 2 godine imao uticaj prilikom privatizacije ili kupovine jer klub raspolaže ogromnim zemljištem.D.Stojković je najuren zbog pretnji jer je imao istu ideju kao Mišković sada samo što je Piksi imao iza sebe"tojotu" koja je htela da uloži veliki novac a ta ideja se nije sviđala domaćim"bizmismenima".

Kako na konkretnom primeru izgleda pranje novca i veštačko zaduživanje kluba
Recimo Vojvodina
od kad je Bata preuzeo klub, svi fudbaleri su imali ishranu i karantin u njegovom smeštaju po mnogo većoj ceni od ekonomske, recimo, znam priču za "zlatne kroasane" koji su stari 3-4 dana, "nejestivi" u hotelu Park i onda iste prodaje klubu (kroz ishranu fudbalera od 30-40 dinara komad)
ili recimo Karin komerc prikaže da je za obnovu centra Vujadin Boškov donirao 250 šlepera šljunka, tucanog kamena i ne znam čega još, a dovezao je 10 ili 15 i tako dalje
i kad dođe kraj godine, 80% svog duga, klub ima prema predsedniku i oligarhiji u UO

pise u novinama, danas, da su fudbaleri cz na zadnjoj utakmici nosili majice (valjda ispod dresova) sa natpisom `pravda za (ime osudjenog fana na 10 godina robije)

neka nose sta god hoce demokratija je, ali ova tema je pocela oko toga da rs trazi finansijsku pomoc od drzave, ove nase uboge. ovo je neverovatno imbecilno. no coment.

Back