al bundy
Legenda
- Poruka
- 64.033
rade u banana zemljama poput Srbije i Hrvatske
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znam al to je isto skandalozna odluka zagrebackog gradonacelnika Bandica inace teskog krimosa , kako bi se uvukao birackom telu posto ogromna vecina zagrepcana navija za Dinamo , nisam ja rekao da nam Hrvatska treba biti uzor u svemu vec da je kod njih bolja situacija zbog toga sto im je liga za razliku od nase decentralizovana.
Po cemu je Zvezda najvredniji klub na Balkanu , verovatno da pola grckih ,a i i neki rumunski i bugarski klub vrede viseNa zalost mi na vlasti imamo najobicniju bagru i lopove a da smo kojom srecom imali postene ljude sa bar malo mozga drzava bi svaku fabriku trebala da pomogne i digne na noge a zatim da proda po mnogo vecoj lovi. Inace mnogi na zapadu se recimo bas tim poslom bave.Kupe propalu firmu,postave je na noge i zavale za daleko vece pare....ali ova nasa drzava samo gleda da proda sve sto moze za bilo koju sumu samo da se politicarima tutne koji evro u dzep i mirna Backa.
Zvezda je najvredniji sportski klub ne samo u Srbiji vec i na prostoru Balkana ali politikom koja je vec vidjena na stotine puta kod nas ista ce se prvo baciti na kolena i totalno unistiti i tada ce neki "biznismen" da je pazari za 3 evra.Plus ne bi me cudilo da onda taj "biznismen" sagradi novi stadion negde u pickovcu koji ce da prima 20-ak hiljada gledalaca a da porusi Marakanu posto samo to zemljiste vredi milione.
Po cemu je Zvezda najvredniji klub na Balkanu , verovatno da pola grckih ,a i i neki rumunski i bugarski klub vrede vise
Nema sta da drzava finasira propale klubove ,(kao ni fabrike) uostalom , nego lepo na aukciju pa ko da vise ,3 evra ,3 evra nema veze , ukoliko neko bude imao koristi i interesa od postojanja i ulaganja u FKCZ ili Vose , Rada sve jedno, oni ce posatojati ,ako ne onda ni ne treba i gotovo .
pa za DOS naravno , znam da si ti u to vreme pisao u travu pa ne znas da je na svakoj utakmici sever grmeo "Spasi Srbiju i ubi se Slobodane " i "na banderi na sred Terazija visi Sloba..." ,da su aktivno i organizovano ucestvovali na demonstracijama 96/97 i pogotovo 5.10. ,da su na tribinu dolazili Gargamel Batic , St Protic i Djindjic .. i jos svasta,mada sa obzirom na tvoj osiromaseni mozak ne bi me cudilo da tvrdis da su oni ustari bili za Slobu do samog kraja