- Poruka
- 5.431
trachara:ma ti znas da je usao sa 100 000 evra!
a jos bolje znas koliko sad ima!
!
Ma verujem ja njemu da je on za dve godine u Ceskoj postao milioner
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
trachara:ma ti znas da je usao sa 100 000 evra!
a jos bolje znas koliko sad ima!
!
s.dragan67:Odrzao je rec podneo je ostavku svaka cast
filatelista:
eremita:А ти мени цитираш Б92 - као поуздан извор вести......![]()
![]()
, сачекај...
убрзо ћемо видети ПОШТЕЊЕ ДС-а а и Ђиласа.
SIGNATURE 350:jerry vadi tu ruku iz gaca,
jel rekao da ce podneti ostavku? jeste i podneo je. a ti sad pukni od muke. sto aca i toma nisu batalili politiku kada su to obecali ?
nigde nije zabranjeno da se on opet kandiduje za to ili neko drugo mesto. ako se vrati, utero vam je.
covek je ispunio rec a ti vidi.
ja bi voleo da su aca i toma otisli iz politike pa da kao djilas pokazu koliko njihova rec vredi
SIGNATURE 350:jerry vadi tu ruku iz gaca,
jel rekao da ce podneti ostavku? jeste i podneo je. a ti sad pukni od muke. sto aca i toma nisu batalili politiku kada su to obecali ?nigde nije zabranjeno da se on opet kandiduje za to ili neko drugo mesto. ako se vrati, utero vam je.
covek je ispunio rec a ti vidi.
ja bi voleo da su aca i toma otisli iz politike pa da kao djilas pokazu koliko njihova rec vredi
Torrente-BG:Za Tomu ne znam ali za ovog derugog znam da je izjavio da ako Tadic bude imao vise glasova od Tome na predsednickim izborima da ovaj zavrsava sa bavljenjem politike.To je rekao pre prvog kruka a Toma je tada imao vise od Tadica u drugom krugu Tadic je pobedio.Tako da sto se Ace tice nista nije prekrsio obecanje.
Sto se Djilasa tice ovo je smejurija.Boli ga ona stvar za ovu fotelju kad vec sedi u fotelji one narodne kancelarije a i kako stvari stoje izgleda ce u ministarsku fotelju da se uvali.