Да ли ће ђилас дати оставку??

• Začetnik teme Začetnik teme PIKO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
s.dragan67:
Odrzao je rec podneo je ostavku svaka cast

Шта свака част? Па то је обично ДС-овско ПРОДАВАЊА КРАСТАВАЦА... већ се почело са ублажавањем овакве вести, тј. он уопште НИЈЕ ПОДНЕО ОСТАВКУ него је ПОНУДИО ОСТАВКУ... а каракуке су већ почеле да кукају у фазону: Немој Ђиласе да нам одеш...хехехе

„DNEVNIK” SAZNAJE

Kako „Dnevnik“ saznaje, šef beogradskih demokrata Dragan Đilas podneo je ostavku na ovu stranačku funkciju jer su, prvi put u svojoj istoriji, radikali osvojili veći broj glasova u Beogradu. Ovu vest u DS-u nisu nam potvrdili.
On je ponudio ostavku, a sam će danas ili sutra javno saopštiti svoju odluku – rekli su nam juče u sedištu demokrata.

Đilas je pre nekoliko meseci rekao da će njegova misija biti da DS pobedi SRS u glavnom gradu i da će podneti ostavku na fukciju predsednika Gradskog odbora ako se to ne dogodi. Kako saznajemo, u vrhu DS-a je bilo protivljenja tome da Đilas ode s ove funkcije jer pojedini funkcioneri smatraju da je on dobro radio svoj stranački posao u glavnom gradu. Ukoliko se naše saznanje pokaže kao tačno, naš izvor upućuje na to da će sledeća odluka lidera DS-a Borisa Tadića biti raspuštanje beogradske organizacije. U tom slučaju ne isključuje se ni mogućnost da Đilas, koji je jedan od najbližih Tadićevih saradnika, u sledećem krugu ponovo bude izabran na ovu funkciju. Đilas je i član Predsedništva DS-a i direktor Narodne kancelarije predsednika Republike.

Дакле, после ове ПАТКЕ...."врх" ДС-а НЕЋЕ ПРИХВАТИТИ ЂИЛАСОВУ ОСТАВКУ...
а његов "образ" остаје "ЧИСТ"........ :roll: :roll: :roll:

Beograd -- Dragan Đilas rekao da razmišlja o ponovnoj kandidaturi za mesto predsednika beogradskog odbora DS-a, nakon sinoćnje ostavke.

"Sledeći unutrašnji izbori DS-a u Beogradu biće održani za mesec ili dva, pa će se tada videti ko će se kandidovati i ko će pobediti", rekao je Đilas "Kažiprstu" Radija B92.

----------

haha kakva je ovo farsa. Dao ostavku , pa se opet kandidovao i samoizabrao :lol:

Znaci podneo ostavku, ali ce od sutra ponovo da se kandiduje, i da ga ponovo izaberu, i onda ce da prica kako je dosledan ostao i kako je podneo ostavku, a ovamo i dalje radi isti posao. Slicno Dinkicu, kaze hoce i dalje da bude ministar finansija a dao ostavku i vise nije to. U Srbiji licemerstvu nikad kraja.

Toliko o "moralu" demokrata 8-)

jerry vadi tu ruku iz gaca,
jel rekao da ce podneti ostavku? jeste i podneo je. a ti sad pukni od muke. sto aca i toma nisu batalili politiku kada su to obecali ?
nigde nije zabranjeno da se on opet kandiduje za to ili neko drugo mesto. ako se vrati, utero vam je.
covek je ispunio rec a ti vidi.
ja bi voleo da su aca i toma otisli iz politike pa da kao djilas pokazu koliko njihova rec vredi

SIGNATURE 350:
jel rekao da ce podneti ostavku? jeste i podneo je. a ti sad pukni od muke. sto aca i toma nisu batalili politiku kada su to obecali ?
nigde nije zabranjeno da se on opet kandiduje za to ili neko drugo mesto. ako se vrati, utero vam je.
ja bi voleo da su aca i toma otisli iz politike pa da kao djilas pokazu koliko njihova rec vredi

Ахахаха.......не знам да ли је већа ФАРСА или ЦРНИ ХУМОР........ :lol: :lol: :lol:

jedina farsa si ti ovde.
jel znas ti koja je svrha ovog foruma?
da tebe naseg mitu turiramo temama koje postavljamo, i da ti postavljas svoje, i da nas zasmejavas svojim histericnim postovima jer te vidimo kako skaces od besa za kompom i sopas tastaturom o monitor i sto, pesnicama po tastaturi i skripis zubima, boreci se za neke ideale i osecas se neshvacen u svetu zlih sorosevaca i zivis tragediju sveta urocenog protiv tebe i srpstva.

mozda smo sadisti, ali to nam je dusevna hrana 8-)

a, eremita sto nisi boldovao ovo:

SIGNATURE 350:
jel rekao da ce podneti ostavku? jeste i podneo je. a ti sad pukni od muke. sto aca i toma nisu batalili politiku kada su to obecali ?nigde nije zabranjeno da se on opet kandiduje za to ili neko drugo mesto. ako se vrati, utero vam je.

Za Tomu ne znam ali za ovog derugog znam da je izjavio da ako Tadic bude imao vise glasova od Tome na predsednickim izborima da ovaj zavrsava sa bavljenjem politike.To je rekao pre prvog kruka a Toma je tada imao vise od Tadica u drugom krugu Tadic je pobedio.Tako da sto se Ace tice nista nije prekrsio obecanje.

Sto se Djilasa tice ovo je smejurija.Boli ga ona stvar za ovu fotelju kad vec sedi u fotelji one narodne kancelarije a i kako stvari stoje izgleda ce u ministarsku fotelju da se uvali.

Torrente-BG:
Za Tomu ne znam ali za ovog derugog znam da je izjavio da ako Tadic bude imao vise glasova od Tome na predsednickim izborima da ovaj zavrsava sa bavljenjem politike.To je rekao pre prvog kruka a Toma je tada imao vise od Tadica u drugom krugu Tadic je pobedio.Tako da sto se Ace tice nista nije prekrsio obecanje.

Sto se Djilasa tice ovo je smejurija.Boli ga ona stvar za ovu fotelju kad vec sedi u fotelji one narodne kancelarije a i kako stvari stoje izgleda ce u ministarsku fotelju da se uvali.

Ma pusti šta Toma nije izjavio, pa nije ni Tadić pa traže da ode jer je katastrofalno poražen
Toma je rekao da je bio lep dan i da su otišli u malinjake njegovi birači...
No radikalski problem
Ovo za Vučića je takva smejurija, čuj samo u prvom krugu...
Šta to znači...Da nije verovao u Tomu u drugom?

Back