Да ли ће Александар Вучић признати Косово и Метохију као независну државу?

Да ли ће Александар Вучић да призна Косово и Метохију као независну државу?

• Ukupno glasova
    41
Poruka
18.999
Од почетка владавине СНС-а преговори око Косова и Метохије не да су, као што је било обећано, стали, него су знатно напредовали.

Ближе се избори, а 27. јуна Вучић има заказан састанак илити рапорт у Белој кући по питању наставка дијалога КиМ-а и Србије.

Питање је јасно и гласно, да ли ће Александар Вучић да призна КиМ пре или касније?

Да ли је он човек за тај посао или нема ''петљу'' да то уради због страха од нереда у држави и губљења моћи?

Да ли је ЕУ алтернатива Србије икако могућа без одрицања од културно и историјске важне територије?

Да ли је ЕУ алтернатива Србије икако могућа без одрицања од културно и историјске важне територије?
Ne kapiram sto bi mi uopste ulazili u EU, kada bi nam cak bilo gore nego sada?

Kakva bre EU, kakvo priznanje Kosova?
Па оно што Вођа ради већ пар година уназад.

КиМ је добило границе, пасоше, позивни број, регистарске таблице, још мало ће и војску.

Па оно што Вођа ради већ пар година уназад.

КиМ је добило границе, пасоше, позивни број, регистарске таблице, још мало ће и војску.
Svi su pomalo radili na tome flertujuci sa EU, osim Kostunice.

Ne kazem da je to dobro, ali nekako zivot mora da se normalizuje. Nisam pristalica Briselskog sporazuma ali on (jos) ne znaci priznanje Kosova, i protivnik sam toga, kao i EU.

Од почетка владавине СНС-а преговори око Косова и Метохије не да су, као што је било обећано, стали, него су знатно напредовали.

Ближе се избори, а 27. јуна Вучић има заказан састанак илити рапорт у Белој кући по питању наставка дијалога КиМ-а и Србије.

Питање је јасно и гласно, да ли ће Александар Вучић да призна КиМ пре или касније?

Да ли је он човек за тај посао или нема ''петљу'' да то уради због страха од нереда у држави и губљења моћи?

a gde je opcija- vec je priznao,
ja citam svaki dan da je priznao:hahaha:

Ако би и помислио да тако нешто уради - МИСЛИМ ДА БИ МУ ТО БИО КРАЈ ЖИВОТА - ни један Србин ТО НЕЋЕ ПРИХВАТИТИ.

Ја сам ПРОТИВ УЛАСКА У ЕУ и НАТО !!! Баш зато што нас они неизмерно и болесно мрзе и презиру - НЕ ТРЕБАЈУ НАМ !!!

Imaju neki interes da nas drze na uzdi, u smislu da neprijatelje treba drzati pod kontrolom. No, mi smo isuvise mali
da bi se racunali u neprijatelje...

ОДЛИЧЧНО!!! Само да тако нешто и спроведу а не да нас даве...
Zamajavaju nas da bi iscrpli nase resurse a posle nas odbacili.

Nikad neće direktno priznati, ali će dati signal Kini i Rusiji da prestanu da blokiraju članstvo Kosova u UN i ostalim međnarodnim organizacijama.
Још дуго нико неће имати мууда за такву одлуку, можда је ово само први корак у дугом процесу.

Оно што се десило у Београду фебруара 2008. би био мачији кашаљ у поређењу са ситуацијом која би избила након признања КиМ-а.

SNS ce Srbiji podariti

"Pravno obavezujuci sporazum"

Sa beskonacnim rokom trajanja

Back