bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.813
Hm, pa sve sto potresa naseg coveka je upravo direktiva EU. I ono za skljanjanje starih automobilaAko pod gore mislis bolje
Da
sa ulica. Jos da zabrane poljoprivredniku da prozvodi sta hoce da vis muke pod EU.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm, pa sve sto potresa naseg coveka je upravo direktiva EU. I ono za skljanjanje starih automobilaAko pod gore mislis bolje
Da
Ko kapituliro?Ja sam mislio da smo kapitulirali pod napadom NATO-a. Ta teritorija nije pod kontrolom Srbije od 1999.
Nista mi njima nismo dali.
Mislis da je direktiva da krsevi moraju da se recikliraju, i da moras da vozis nov auto, losa?Hm, pa sve sto potresa naseg coveka je upravo direktiva EU. I ono za skljanjanje starih automobila
sa ulica. Jos da zabrane poljoprivredniku da prozvodi sta hoce da vis muke pod EU.
Још дуго нико неће имати мууда за такву одлуку, можда је ово само први корак у дугом процесу.
Оно што се десило у Београду фебруара 2008. би био мачији кашаљ у поређењу са ситуацијом која би избила након признања КиМ-а.
Још дуго нико неће имати мууда за такву одлуку, можда је ово само први корак у дугом процесу.
Оно што се десило у Београду фебруара 2008. би био мачији кашаљ у поређењу са ситуацијом која би избила након признања КиМ-а.
Потребна су муда до пода да би дочекао следеће јутро или авионска карта у једном смеру.Pa ne trebaju ti za to mooda nego odsustvo obraza...
Потребна су муда до пода да би дочекао следеће јутро или авионска карта у једном смеру.
Разуме се.Ma znam, samo ti to nije neki uzviseni cin hrabrosti pa da kazes imati mooda... Vise je kao izdaja, razumes
Мало прецењујете овај народ. Исти тај Вучић је хвалио Мурата, довео лезбејку хрватицу за премијерку, и, генерално, пишао по Србима и Србији у свакој прилици. И какву си реакцију видео до сада?Потребна су муда до пода да би дочекао следеће јутро или авионска карта у једном смеру.
šiptarski ambasador u Beogradu, nosiće titulu ,,neformalni predstavnik, privremenih, nelegalnih institucija na KiM"...Potpisivaće se neki sporazumi ali mislim da neće biti onog pravog priznanja.
neće biti nikakvog bunta...sem režiranih protesta...ovaj narod je odavno otišao u penzijuМало прецењујете овај народ. Исти тај Вучић је хвалио Мурата, довео лезбејку хрватицу за премијерку, и, генерално, пишао по Србима и Србији у свакој прилици. И какву си реакцију видео до сада?
Чак и просечан Миријевски ретард види погубност његове политике, али га ипак брани због посла и плате од 30 хиљада динара, као и могућности да се негде још мало украде од државе, таман да се преживи и задовољи клептомански нагон.
Највеће "патриоте" из редова СНСа ће крештати како је за признање Косова крив ДС онога дана када шиптар Вучић то и уради. А ове "десно оријентисане" скупине на платном списку су ту да размуте било какав протест.
Свако има своје границе. Чињеница је да српска леђа могу да истрпе свашта, од хвалоспева Мурату и пљувању по Лазару, па до Брнабе.Мало прецењујете овај народ. Исти тај Вучић је хвалио Мурата, довео лезбејку хрватицу за премијерку, и, генерално, пишао по Србима и Србији у свакој прилици. И какву си реакцију видео до сада?
Чак и просечан Миријевски ретард види погубност његове политике, али га ипак брани због посла и плате од 30 хиљада динара, као и могућности да се негде још мало украде од државе, таман да се преживи и задовољи клептомански нагон.
Највеће "патриоте" из редова СНСа ће крештати како је за признање Косова крив ДС онога дана када шиптар Вучић то и уради. А ове "десно оријентисане" скупине на платном списку су ту да размуте било какав протест.