Da li brak gusi muskarca?

Ti i dalje mlatish praznu slamu
Kukas da te vredjam a ti mene vredjas a ne ja tebe
Opet, ovo mi je jedini nick, nikada banovan nisam bio
A sada sto je bilo forumasa sa istom pricom kao sto je moja je samo dokaz da ima istine u prici ;)
nije te sramota da lazes?!
ima vise svedoka da te je rastaman banovao jer si vredjao gazdaricu zato sto prica ijekavicom,nemoj da mislis da su svi kratkog pamcenja

To je OVAJ nick!
Ban je bio na 10 minuta i odmah je skinut jer nije bilo vredjanja za ijekavicu!

PS: neverovatno kako se vi zene svega secate!??!
Ne mogu da verujem, ne budem 3 meseca na forumu...i ti se secas bana od 10 minuta (na ovaj nick), postavim sliku u profilu na 1h i par forumasica vec reklo da se seca slike

STRASNO!

To je OVAJ nick!
Ban je bio na 10 minuta i odmah je skinut jer nije bilo vredjanja za ijekavicu!

PS: neverovatno kako se vi zene svega secate!??!
Ne mogu da verujem, ne budem 3 meseca na forumu...i ti se secas bana od 10 minuta (na ovaj nick), postavim sliku u profilu na 1h i par forumasica vec reklo da se seca slike

STRASNO!

Strasno, strasno, strast je pokretac svega. :)

Normalno je da brak gusi i zene i muskarce. Ali tvoji ortaci mogu tako da se ponasaju samo zbog ovdasnjeg nepostojanja odredjenih zakona. To da se oni zene zbog razmnozavanja nigde drugde ne bi proslo. U svakoj civilizovanoj zemlji bi debelo odradili i isplatili svaku zenu i dete. Pa bi razmisljali od cega bi nastavili da zive svoj "slobodni" ostatak zivota. To su sramotne izjave. Uvek sam zalila zene koje polete da budalama radjaju decu. I jos ih se posle takve nistarije "oslobadjaju". Kakava smejurija. Dakle: ona trudna, ona ugojena, ona se poradja, ona doji, ona ostaje sa detetom celog zivota, a ON treba da se OSLOBODI hahahahaha.:evil::twisted::evil:

Idi bre M-1980 :)
Ispada da su zene masine za radjanje i kucne poslove bez mozga i slobodne volje.
Tako one polete da radjaju decu, muce se, pate se, goje se, rade, bivaju ponizavane itd.
Nece biti da je bas tako.
Desavaju se truli i promaseni brakovi, ali i u takve brakove je zena usla svojevoljno.
Njen promasaj, njena pogresna procena. Niko je nije na to terao na silu i obicno je ne zadrzava na silu u takvoj vezi ili braku.
Izuzetak su naravno, situacije sa muzevima nasilnicima, to su posebni slucajevi.

Naravno da i zene grese u tim vezama i ja sam rekla daih iskreno zalim. Medjutim one ne idu kod svojih ortakinja sa pricom " eto samo sam se zbog dece udala" i "sada sam konacno" slobodna. Nabrajanje je bilo u svhu pitanja od cega to treba da se oslobode?
Mozda nisi procitao pocetak Teme?

Daleko bilo da nemaju slobodnu volju nego nije to poenta. Stvar je takva da zene u braku gube mnogo vise nego muskarci, pa ipak pristaju bez preteranog kukumavcenja na obaveze koje iz toga slede.
Konstatujem da je ovo bednjikava i povrsna prica o stvarima koje nisu takve.

Back