Da li biste usvojile dete?

:lol:

Све што си написала стоји али знаш ли ти да је наука довела у спрегу и број деце и интелигенцију. Обрнуто су пропорционални.

Неће они писати историју. Они су доведени да буду топовско месо, нажалост. :confused:

nije to bas tako

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Flynn_effect

Drugarice Miro, hajde ti si pametna zena, objasni mi ovu pojavu kod mojih vrsnjaka.

Oni koji su svezi roditelji, ozbiljno misle da ce prica o deci da im nadoknadi to sto su potpuno dosadni i nezanimljivi jos od svoje 9-e godine. :think:

Ja sam se smarao dok pricam sa njima i kada sam imao 12 godina, i kada imam 32, i kada budem imao 52. Dosadan je i glup, pa je dosadan i glup, jbga.

pa skloni se od njih i pusti ih da pricaju svoje price...to ti tako ide
kasnije, kad se oni malo istutnje, a tebe prestane pucat paranoja da je poriv za razmnozavanjem zarazan
naci cete se opet...ili necete
posto se prioriteti s godinama, uslijed zivotinih okolnosti, mijenjaju

pa skloni se od njih i pusti ih da pricaju svoje price...to ti tako ide
kasnije, kad se oni malo istutnje, a tebe prestane pucat paranoja da je poriv za razmnozavanjem zarazan
naci cete se opet...ili necete
posto se prioriteti s godinama, uslijed zivotinih okolnosti, mijenjaju

Ma sklanjam se ja od njih, nego nece oni od mene :sad2: Necu bre da se druzim sa njima, i to im bude jasno posle 5-og puta otprilike, nego mene smara sto nije odmah posle prvog puta :think:

Теби и мени је фикција, замисли оне који жарко желе , а не иде.

Сећам се неке жене која је са 42-43 дошла код Проф. Плећаша јер јој је изостао циклус и помислила је да је ушла у менопаузу...није имала деце и ако су покушавали 15 година.

Испоставило се да је трудна. Та сцена је била надреална. Она која почиње да плаче, он који не зна како да се постави, нас студената около бар 5 комаТа...сећам се како јој је рекао да пази да се не прехлади јер иде зима....живот је чудо. :)

Kad se bračni par opusti i prestane da žarko želi dete
e onda zatrudni,
tako mi se čini

e onda zatrudni,
tako mi se čini

Da, često se dešava.
Ali, tako je inače u životu... Kao oni ljudi koji traže usiljeno partnera, isijava ta očajnička želja pa više odbijaju i onda se čude što su sami. Oko stvari na koje ne možeš da utičeš, koje ne zavise samo od tebe samog se ne treba opterećivati. Kada se čovek opusti, kockice se nekako slože...

e onda zatrudni,
tako mi se čini

...ovo se toliko puta pokazalo kao pravilo....

...inace znam ljude koji su usvojili dete pa onda dobili svoje i uvek se pitali da li su bili jednako dobri prema oboma...nije to lako, mislim da bi iz straha
pre odustala nego pristala na tako nesto...ima tu puno strahova i puno usputnih problema...i uvek mi se cini da je to laske sa svojom rodjenom decom nego
ovom drugom...

Možda i bih, ako ne bih mogla da imam sopstveno dete, al obzirom da sam faktički već baba (ušla u te grozne tridesete) a ni rođeno dete nisam poželela pošteno, ne znam, mislim da ni neću.

Šta bi bilo da sam ga pošteno poželela, idući mesec smo ga zgotovili :))))))

- - - - - - - - - -

Ahahahah, pa jao, da me ne mrzi pa da iščitam sve svoje postove od tada :lol:

Back