Kamael
Buduća legenda
- Poruka
- 40.857
Миран Мујо.
Jesi skuvao rucak? Mani se foruma, ubice te zena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Миран Мујо.
Све што си написала стоји али знаш ли ти да је наука довела у спрегу и број деце и интелигенцију. Обрнуто су пропорционални.
Неће они писати историју. Они су доведени да буду топовско месо, нажалост.![]()
pa skloni se od njih i pusti ih da pricaju svoje price...to ti tako ide
kasnije, kad se oni malo istutnje, a tebe prestane pucat paranoja da je poriv za razmnozavanjem zarazan
naci cete se opet...ili necete
posto se prioriteti s godinama, uslijed zivotinih okolnosti, mijenjaju
Ma sklanjam se ja od njih, nego nece oni od meneNecu bre da se druzim sa njima, i to im bude jasno posle 5-og puta otprilike, nego mene smara sto nije odmah posle prvog puta
![]()
Миран Мујо.Jesi skuvao rucak? Mani se foruma, ubice te zena![]()
Теби и мени је фикција, замисли оне који жарко желе , а не иде.
Сећам се неке жене која је са 42-43 дошла код Проф. Плећаша јер јој је изостао циклус и помислила је да је ушла у менопаузу...није имала деце и ако су покушавали 15 година.
Испоставило се да је трудна. Та сцена је била надреална. Она која почиње да плаче, он који не зна како да се постави, нас студената около бар 5 комаТа...сећам се како јој је рекао да пази да се не прехлади јер иде зима....живот је чудо.![]()
Kad se bračni par opusti i prestane da žarko želi dete
e onda zatrudni,
tako mi se čini
Mislim da je humanije da ljudi koji žele a ne mogu imati djecu, usvoje dijete 8nego oni koji imaju vlastitu)
tako zaista usrećuju jedni druge
Kad se bračni par opusti i prestane da žarko želi dete
e onda zatrudni,
tako mi se čini
Možda i bih, ako ne bih mogla da imam sopstveno dete, al obzirom da sam faktički već baba (ušla u te grozne tridesete) a ni rođeno dete nisam poželela pošteno, ne znam, mislim da ni neću.
Šta bi bilo da sam ga pošteno poželela, idući mesec smo ga zgotovili)))))
- - - - - - - - - -
Ahahahah, pa jao, da me ne mrzi pa da iščitam sve svoje postove od tada![]()