Da li biste smuvali bivšu/bivšeg svog druga ili drugarice?

Ne, jer prvenstveno nemamo isti ukus sto se zenskog pola tice.
Ali da se kojim slucajem desi da mi zapadne za oko, opet ne, jedino ako nije "srodna dusa" ili nesto, mada i tada bi verovatno ne bilo icega.

A neprijatno je, dovedes je negde, tu taj tvoj drugar sedi tu, gleda te sa njom, ne znam, ne bih znao da se postavim u toj situaciji, jer ne bi mu bilo ok. Do juce ste ga zezali da l' mu daje i sto mu ne daje, savetovali ga kad hoce da mu da nogu, a danas ti ides sa njom, i neko tako radi fore pita "je l' *ebes ti to malo", pa mislim da bi tom drugu pao mrak na oci.

Jako zeznuta situacija koje se treba kloniti.

Dakle, samo ime kaže... da li biste to uradili? Da li biste smuvali bivšu ljubav svog dobrog druga ili drugarice, ili ne, i zašto? I da li ste imali ovakvih iskustava?

Ne bih ni pokusao to da uradim. Prijatelja postujem i ne zelim da ga uvredim, time bih pokazao da ga nisam nikad postovao i da sam zeleo da ga iskoristim.

Не бих. Чак ни жену непријатеља јер то треба да иде преко љубави а не освете.

Дискутабилно је шта би свако од нас урадио да се рецимо заљуби у њу и она у њега. Најбоље попричати са њим и објаснити му комплексност ситуације. Он би се сигурно сложио али би се пријатељство угасило.

Ово као могућност мада лично сматрам да се не може десити иако многи наводе да им се то десило.

Back