Da li biste se udale za coveka kojeg ne volite

• Začetnik teme Začetnik teme ciao
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta bre tu svasta trabunjate !uh ,sto se sad pravimo fine ? Sve bi se redom udale za onoga koga vole ,pa nema veze sto nema pas za sta da ga ujede.Ma ajde ...ovako! Za devojku koja je postavila temu : Udaj se i idi u Spaniju ,probaj da zavolis coveka ,ako ne ide ,razvedi se.Za onu "mladu" sto se udaje ( mozda se i udala ) Prekidaj sve sto pre ,on je tebi bas,bas ,BAS odvratan i ne navlaci sebi jos vecu bedu na vrat.Eto tako .I jos nesto : nema zene na ovom svetu koja ne voli da bude mazena ,pazena i obozavana.Zensko srce se KUPUJE! Komplimetima ,izgledom ,obrazovanjem ,bogatstvom ,dobrotom .....stvar je izbora!

didy_yu:
Sta bre tu svasta trabunjate !uh ,sto se sad pravimo fine ? Sve bi se redom udale za onoga koga vole ,pa nema veze sto nema pas za sta da ga ujede.Ma ajde ...ovako! Za devojku koja je postavila temu : Udaj se i idi u Spaniju ,probaj da zavolis coveka ,ako ne ide ,razvedi se.Za onu "mladu" sto se udaje ( mozda se i udala ) Prekidaj sve sto pre ,on je tebi bas,bas ,BAS odvratan i ne navlaci sebi jos vecu bedu na vrat.Eto tako .I jos nesto : nema zene na ovom svetu koja ne voli da bude mazena ,pazena i obozavana.Zensko srce se KUPUJE! Komplimetima ,izgledom ,obrazovanjem ,bogatstvom ,dobrotom .....stvar je izbora!

OVO MI SE DOPADA.
Dakle ako vas zanima sta je bilo...rekla sam da hocu da razmislim, i on se uzasno naljutio, jer je rekao da ga volim odmah bi pristala, nema tu o cemu da se razmislja...i nije se javljao 10 dana (nisam ni ja) i sad vise ne moze da izdrzi,molio me da se pomirimo, sl. nedelje idemo u Grcku na ostrva, pa posle u Italiju, pa onda u spaniju...itd

Inace za one koji pitaju kako izgleda imati sex sa nekim ko ti se ne dopada...ja to ne znam, jer ovaj covek izgleda jako dobro, sarmantan je, ima stila, humor mu je super,on se meni svidja...ali moj problem je sto sam ja zaljubljena u drugog!!!!!koji ne voli mene, smrc, smrc..ali dobro sad, tako da sex sa ovim je jako dobar.

I tema uopste nije odvratna, na ovu temu moze dugo i opsirno da se diskutuje...zivimo u takvom drustvu.

Znate sta tema jeste najgluplja na svetu i sta tu ima da se diskutuje. Ima devojaka koje bi se udale samo zbog necijih para ali njih i najumobolniji mozak moze da prepozna na kilometar, one jednostavno hoce pare i to im je dovoljno ali one uopste nisu za osudu, za osudu su ti muskarci kojima ne smeta sto je zena s njima samo zbog para to implicira da i oni cene sebe samo onoliko koliko nemaju ili imaju ako hocete iskreno oni su jos i gori. Muskarci pak koji nemaju puno novca osecaju se jako nesigurno pa cak i ako im devojka neka kaze da ih voli iskreno oni opet ne veruju sumljaju jer su nesigurni, ima tu neke prirodne logike skrivene u razlici psihicke strukture zena i muskaraca, jer ovi drugi su " genetski projektovani" za zastitnike i graditelje muskarci su neretko bili procenjivani po velicini moci koju imaju ili mogu da stvore. Ova druga sposobnost po meni daleko je bitnija i dakako nije bez znacaja. Ali opet zene ne zaljubljujete se u lepu kucu nego u coveka, zar ne?
Ovo drugo sto sam rekla da je znacajno jeste ali samo u onoj meri u kojoj je povezano sa osecajem odgovornosti npr.prema roditeljima, zeni, deci itd. e to je ono GLAVNO, muskarac koji nema osecaj odgovornosti vrlo brzo prestaje da privlaci bilo koju zenu (ozbiljnu) u prevelikoj ljubavi, dobro, ona je sklona da oprasta ali ipak nezadovoljstvo raste a to jeste opasno mozda ne toliko za opstanak vazeg braka koliko za kvalitet.
S druge strane veruj te(ukoliko i muski ovo citaju) cak ni inteligencija (koja je glavni adut svakog muskarca) ni lepote ni dobro ni neznam sta drugo ne mogu da osvoje zenu ili pak da zadze i odrze njemu odluku da ostane ili bude sa vama ukoliko ona u bilo kojem momentu u vasim postupcima "namirise" makar i najmanju nezrelost. Nezrelost je totalni antipod muske privlacnosti. I najlepsi i najsarmantniji ( mada neznam da li je ovo uopste kompatibilno sa nezreloscu) ukoliko vam se ucini da nije dovoljno zreo odmah vam postaje neprivlacan i da kazem onako zargonski <jadan pred vasim ocima> jer zene verovatno kao i muskarci traze osobu koja ce dati zadovoljavaljuce odgovore na sve njene zahteve ili pitanja. Nezreo muskarac u prevodu koji nezna sta hoce nikada ne moze biti privlacan nekoj zeni veruj te u to sigurno, jer on automatski pocinje da <pada> u njenim ocima. Svaka zena(dobro bar one nesponzoruse)ocekuje od muskarca najpre osecaj sigurnosti a taj preko potreban i neophodan osecaj muskarac zeni pruza pre svega intelektualnom, emotivnom, moralnom i fizickom snagom pa tek onda novcem.

"Pre nego za milost zamolim
svuci me,
po svakoj suzi, tuci me.
K'o dete kazni me
K'o ženu spasi me.
Tako mi malo treba da te prezirem,
još mnogo manje da ti se ne opirem.

Sav bol u meni ostavi
odeš li, to mi je gore od ljubavi.

Hiljadu razloga je dovoljno dobrih
da bih mrzela te.
U ovim noćima bez duše koja plače za nama.
Hiljadu razloga je,
a, ja tražim jedan da bih volela te
makar bila anđeo sama na stubu srama."
Ceca-Gore od ljubavi

Ne znam zasto sam ovo napisao,ali ne moze da skodi,a ako ne skodi mozda ce nekom i da koristi :roll: :lol:

Anonymous:
"Pre nego za milost zamolim
svuci me,
po svakoj suzi, tuci me.
K'o dete kazni me
K'o ženu spasi me.
Tako mi malo treba da te prezirem,
još mnogo manje da ti se ne opirem.

Sav bol u meni ostavi
odeš li, to mi je gore od ljubavi.

Hiljadu razloga je dovoljno dobrih
da bih mrzela te.
U ovim noćima bez duše koja plače za nama.
Hiljadu razloga je,
a, ja tražim jedan da bih volela te
makar bila anđeo sama na stubu srama."
Ceca-Gore od ljubavi

Ne znam zasto sam ovo napisao,ali ne moze da skodi,a ako ne skodi mozda ce nekom i da koristi :roll: :lol:

"Izdali me prijatelji izdao me brat, izgubila sve sam bitke al' jos volim rat :
( :x :twisted: "

didy_yu:

koji si ti .... :twisted:

vecina zenskih srca se ne kupuje...ako ti to tako radis, nemoj generalizovati....

anakin:
didy_yu:

koji si ti .... :twisted:

vecina zenskih srca se ne kupuje...ako ti to tako radis, nemoj generalizovati....

Nemoj biti bukvalista...cime je tebe kupio tvoj dragi(a)tj. na sta si pala(o)?

Ja mislim ovako o braku. Niko nije sam zaduzen za to da usrecuje onog drugog, mislim to je krajnje lepo ali i nedoreceno jer i ona drugi takodje treba svoju ljubav da usrecuje istom merom ,naravno svako na svoj (srecan)nacin. Ljubavi nije soc. sluzba pa da ima misiju da da' prihvatilishte unesrecenima, ljubav je ipak nesto suptilnije od da tako kazem samog pomaganja, da skratim ljubav je SVE ukljucujuci i tu mogucnost da stvorite i svetu poklonite i nove zivote.

Back