looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
Tako i treba .Druga:Jedini covek za kojeg sam se udala je onaj kojeg VOLIM.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako i treba .Druga:Jedini covek za kojeg sam se udala je onaj kojeg VOLIM.
jagodica:pa mozhd ati bude i lepo posle...znas one price u kini kad su imali ugovorene svadbe...ili one neke domace (ne bash sofka heeh)... procitaj knjigu d.karnegija kako steci prijatelje, pa o braku
didy_yu:Sta bre tu svasta trabunjate !uh ,sto se sad pravimo fine ? Sve bi se redom udale za onoga koga vole ,pa nema veze sto nema pas za sta da ga ujede.Ma ajde ...ovako! Za devojku koja je postavila temu : Udaj se i idi u Spaniju ,probaj da zavolis coveka ,ako ne ide ,razvedi se.Za onu "mladu" sto se udaje ( mozda se i udala ) Prekidaj sve sto pre ,on je tebi bas,bas ,BAS odvratan i ne navlaci sebi jos vecu bedu na vrat.Eto tako .I jos nesto : nema zene na ovom svetu koja ne voli da bude mazena ,pazena i obozavana.Zensko srce se KUPUJE! Komplimetima ,izgledom ,obrazovanjem ,bogatstvom ,dobrotom .....stvar je izbora!
Anonymous:"Pre nego za milost zamolim
svuci me,
po svakoj suzi, tuci me.
K'o dete kazni me
K'o ženu spasi me.
Tako mi malo treba da te prezirem,
još mnogo manje da ti se ne opirem.
Sav bol u meni ostavi
odeš li, to mi je gore od ljubavi.
Hiljadu razloga je dovoljno dobrih
da bih mrzela te.
U ovim noćima bez duše koja plače za nama.
Hiljadu razloga je,
a, ja tražim jedan da bih volela te
makar bila anđeo sama na stubu srama."
Ceca-Gore od ljubavi
Ne znam zasto sam ovo napisao,ali ne moze da skodi,a ako ne skodi mozda ce nekom i da koristi![]()
![]()
didy_yu:Sta bre tu svasta trabunjate !uh ,sto se sad pravimo fine ? Sve bi se redom udale za onoga koga vole ,pa nema veze sto nema pas za sta da ga ujede.Ma ajde ...ovako! Za devojku koja je postavila temu : Udaj se i idi u Spaniju ,probaj da zavolis coveka ,ako ne ide ,razvedi se.Za onu "mladu" sto se udaje ( mozda se i udala ) Prekidaj sve sto pre ,on je tebi bas,bas ,BAS odvratan i ne navlaci sebi jos vecu bedu na vrat.Eto tako .I jos nesto : nema zene na ovom svetu koja ne voli da bude mazena ,pazena i obozavana.Zensko srce se KUPUJE! Komplimetima ,izgledom ,obrazovanjem ,bogatstvom ,dobrotom .....stvar je izbora!
anakin:didy_yu:Sta bre tu svasta trabunjate !uh ,sto se sad pravimo fine ? Sve bi se redom udale za onoga koga vole ,pa nema veze sto nema pas za sta da ga ujede.Ma ajde ...ovako! Za devojku koja je postavila temu : Udaj se i idi u Spaniju ,probaj da zavolis coveka ,ako ne ide ,razvedi se.Za onu "mladu" sto se udaje ( mozda se i udala ) Prekidaj sve sto pre ,on je tebi bas,bas ,BAS odvratan i ne navlaci sebi jos vecu bedu na vrat.Eto tako .I jos nesto : nema zene na ovom svetu koja ne voli da bude mazena ,pazena i obozavana.Zensko srce se KUPUJE! Komplimetima ,izgledom ,obrazovanjem ,bogatstvom ,dobrotom .....stvar je izbora!
koji si ti ....![]()
vecina zenskih srca se ne kupuje...ako ti to tako radis, nemoj generalizovati....