Да ли бисте се оженили радодајком?

Да ли бисте се оженили радодајком?

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
A jel u te radodajke spadaju i prostitutke iz Ukrajine? Ako spadaju,evo jedne poucne pricice.Bio ja jednom u J.kuci i svirao a posto mi muzicari imamo privilegije malo smo se druzili sa njih desetak.I bila jedna jako lepa medju njima a mi pitamo gazdu za nju a on ce:Ne dirajte mi nju ta mi 13 musterija dnevno zadovolji. Sta ce ta jadnica jednog dana da radi kad vidi da je dole promaja i da nema cepa?(kad prestane da se bavi tim poslom i uda se)Pa to mu dodje kao da joj je neko uzeo deo tela.:)

Тако ти је :(

Jedan savet, hajde da ih ne koristimo bar mi zene ako vec na musku balkansku percepciju ne mozemo da uticemo...oni nas prihvataju kakvim se mi same smatramo...Sto se teme tice moje misljenje je da se ne moze stoprocentno utvrditi ko je imao puno partnera a ko nije...ne verujem u rekla - kazala tako da mi "glas" o nekome nista ne znaci, postoji mogucnost tako snazne fizicke privlacnosti da ljudi prilicno brzo udju u "to" a da je cura pre tog fatalnom imala jednog ili nijednog partnera...u moje gimnazijsko vreme su devojku iz razdreda nazivali kojekako samo zato sto je bila oskudno odevena i veoma lepa a pouzdano znam da je imala prvog intimnog partnera sa 22 godine...tako da nikada ne bih poverovala u price sto okoline o nekome sto doticne osobe o njenom intimnom zivotu...nikada ne pitam momke o bivsim vezama jer ne zelim da znam kako je do bola voleo neku, inhibira me, isto tako retko govorim o svojim vezama jer ne zelim da se on osetim nesigurno...ne postoji siguran metod kojim se necije slobodno ponasanje da izmeriti...

Back