ranjeni Zoro
Elita
- Poruka
- 21.566
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ako kaniš popričati sa Isusom Hristosom
ne, to nema veze sa tim
znam čoveka koje popio ajausaku pa je pričao sa Isusom Hristusom zato kažem
Bio bih spreman da probam iako nikada u životu nisam probao nikakvu drogu . Ovome vjerujem jer sam
na satelitskoj gledao dokumentarnu emisiju o ( vjerovatno ) istom plemenu .
Jedan novinar već godinama obilazi razna plemena u svijetu i u prosjeku sa njima živi mjesec dana .
U jednoj emisiji je pojeo ( pod nadzorom šamana ) korjenje i lišće slične ili iste biljke i rezultat je bio
baš impresivan .Pred kamerama se isplakao kao kiša i objasnio šta mu se sve dešavalo .
Rekao je da mu je pred lice došla slika djevojke koju je on žestoko povrijedio prije puno godina i da
je pod uticajem te supstance osjetio njenu bol .Tu djevojku je inače skoro bio i zaboravio .
Ebeno je kad laik i pocetnik nabasa na auahuascu,dmt i postale psihodelicne droge
Cak i oni koji se mogu nazvati narkomanima izbegavaju psihodelicne droge tog tipa
Moras biti spreman za ayhuascu psihicki jer vrlo lako moze docdi do loseg "tripa"
Ko nije nikada koristio,bolje je da se prvo oproba na pecurkama,pa kad vidi kako reaguje...
čovek sa videa kaže da je se mnogi narkosi skidaju sa droge upravo uz terapiju ajuaskom
Bas sam sticajem okolnosti pre par meseci naisla na njegov blog i procitala Galebovo iskustvo. Ne cini se bezazleno. Zapravo je citav put kroz to zastrasujuci. Nisam sigurna da to svako moze i treba probati. U ovom stanju svesti u kakvom sam sada, gde sam previse "ovozemaljska", da to tako uslovno nazovem, ne bih eksperimentisala.
Droge i to neko sirenje svesti pod njihovim uticajem me nikada nisu preterano zanimali. Sve mi se to nekako cini "vestacki".
Zoro, ne verujem da postoji ništa veštačko. Sve to smo stvorili mi, iz nekih svojih potreba. Msm sve je to deo kolektivne evolucije svesti i podsvesti...
Probala bih verovatno ako bi mi se ukazala šansa. Postoje delovi nas koje ne vidimo i ne čujemo... Mada možda posle toga više ne bih bila ista...
Bio bih spreman da probam iako nikada u životu nisam probao nikakvu drogu . Ovome vjerujem jer sam
na satelitskoj gledao dokumentarnu emisiju o ( vjerovatno ) istom plemenu .
Jedan novinar već godinama obilazi razna plemena u svijetu i u prosjeku sa njima živi mjesec dana .
U jednoj emisiji je pojeo ( pod nadzorom šamana ) korjenje i lišće slične ili iste biljke i rezultat je bio
baš impresivan .Pred kamerama se isplakao kao kiša i objasnio šta mu se sve dešavalo .
Rekao je da mu je pred lice došla slika djevojke koju je on žestoko povrijedio prije puno godina i da
je pod uticajem te supstance osjetio njenu bol .Tu djevojku je inače skoro bio i zaboravio .
u tome i jeste poenta - što je ovo life changing experience (tako bar kažu oni koji su probali)