Da li biste probali kavijar i suši?

Ili ako jeste, da li biste ih jeli ponovo?

Suši = živa riba sa pirinčem i povrćem, često umotana u posebnu vrstu algi a u većini slučajeva i bez, imate sašimi,makizuši i svašta još....
Kavijar = riblja ikra tj. neoplođena riblja jajašca...
Susi vise puta, narucim jednom mesecno.... Jedno sta ne mogu da svarim je wasabi...

kavijar jednom, nije mi se dopao....

Suši = živa riba sa pirinčem i povrćem, često umotana u posebnu vrstu algi a u većini slučajeva i bez, imate sašimi,makizuši i svašta još....
Једем и то баш често, посебно палачинке са икром. Суши ресторани, односно, јапанска храна изузетно је популарна у Русији. На сваком кораку неки суши фаст.
Што се тиче икре, огроман избор.
Најскупља, црна од јесетре, 450€ за килограм.

probala sam ali mi se ne svidja
ni kavijar ni suši nisu na mom meniju

Susi vise puta, narucim jednom mesecno.... Jedno sta ne mogu da svarim je wasabi...

kavijar jednom, nije mi se dopao....
Isto. To malo parče zelenog plastelina (kako ga ja zovem :lol:) stvarno ima grozan ukus. A dopada mi se suši iako treba malo naviknuti nepca jer ukus nije nešto na šta je čovek odavde navikao.

Kavijar nisam nikad probao, prosto nisam imao gde.

kavijar sam mogao da probam milion puta ali mislim da nisam ;)
Suši cepam
Ја цепам новине, дрва...а суши једем.
Шалим се.
Укусна, здрава и лака храна.
Кавијар волим више и у Русији је огроман избор. Рекох, палачинке са икром су ми специјалитет а исто тако, традиционални руски бутерброди (хлаб са путером и икром).
На свечаном столовима, бутерброди су обавезан део менија.
Сем тога, једем живу рибу на руски начин, није суши.
Пошто Русија излази на три океана и 13 мора, понуда рибе и начин спремања је незамислив.
Уз пиво, обавезно сушена риба!

probao kavijar kao klinac i dalje mi je taj miris u njokalici.da li bih probao ponovo?ne.suši nisam probao.probaj živo meso od ribe šarana npr.verujem da neces osetit razliku neku vecu

Probao oba. Kavijar ko kavijar ima ukus piletine. Hehe zezam se, jak ukus slan..
A susi sam prvi put probao, dao mi jedan japanac u kuhinji od restorana. Traj it traj it, dis gud, ja naravno navalio, a on ce tejk dis dis vasabi gud vid sushi tejk alot. I umocim u onaj vasabi, oljutim se, znam da sam ga psovao i zurio nazad a on se cerekao na japanskom tamo: jehehehehe

Traj it traj it, dis gud
AHAHAHAHAHAHAHA

Probao oba. Kavijar ko kavijar ima ukus piletine. Hehe zezam se, jak ukus slan..
A susi sam prvi put probao, dao mi jedan japanac u kuhinji od restorana. Traj it traj it, dis gud, ja naravno navalio, a on ce tejk dis dis vasabi gud vid sushi tejk alot. I umocim u onaj vasabi, oljutim se, znam da sam ga psovao i zurio nazad a on se cerekao na japanskom tamo: jehehehehe
pa što navali crni sine

probamo i jedno i drugo , sve je stvar ukusa , različita jela ali sasvim ok , nisu baš naš broj ali za promenu ponekad može
IMG-0d15532b6af46b60fb1bba5c92347f72-V.jpg
IMG-50c2e99407fd612b13e1cf7f95cdc163-V.jpg

a onamo gde je bio kavijar nije bilo baš poželjno slikati

Једем и то баш често, посебно палачинке са икром. Суши ресторани, односно, јапанска храна изузетно је популарна у Русији. На сваком кораку неки суши фаст.
Што се тиче икре, огроман избор.
Најскупља, црна од јесетре, 450€ за килограм.
Mislim da je najskuplji beluga kavijar preko 1000e za teglu...

Susi jedem jednom mesecno.

Back