Da li biste prevarenom supružniku otvorili oči ?

Sto ako se zna dovoljno detalja i ima dokaza za obe strane,sad na svakom koraku kamere mislim da je nemoguce sakriti sastanak

Pa zato sto nije ok zivot u zabludi

Sa ovim donjim se slažem.

a ovo prvo mi deluje kukavički...kao: prikupiti dokaze i poslati anonimno...

U svakom slučaju, sama pomisao da bih došla u tu situaciju je jeziva, nadam se da neću biti...

Nikakav kukavicluk ako se zeli ostati prijatelj sa oboje,vecina poznanika su nevidjeni papucari za koje znam da ne bi sebi priznali da su prevareni a oprostili bi sigurno koliki su pacenici,tako da znam unapred ko bi kako reagovao,sujeta nabijenih rogova zaebano

e, ok, ako znaš kako bi ko reagovao - ili da bi više VOLEO/LA da NE ZNA - podržavam
ali u drugom slučaju, opet NE

polazim od sebe - ja bih volela da znam - i ubila bih ono mojih par skotovaz:) od prijatelja kad bi znali a ne bi ništa rekli

e, ok, ako znaš kako bi ko reagovao - ili da bi više VOLEO/LA da NE ZNA - podržavam
ali u drugom slučaju, opet NE

polazim od sebe - ja bih volela da znam - i ubila bih ono mojih par skotovaz:) od prijatelja kad bi znali a ne bi ništa rekli

Kakva god da je istina na bilo koju temu ,sam da se istrese i da svako ima herca da se nosi s njom,cak iako ce nekom stradati srcka ispravno je ne ziveti u lazima

Jedan moj prijatelj je imao ovakvu situaciju da licno sazna da devojka vara njegovog druga. Buduci da je sticajem okolnosti, prisustvovao razgovoru te devojke i njenog svalera gde su oni sami ismevali tog lika, kako je naivan, budala i da mu mogu nabijati rogove koliko hoce.
On nije imao trunku nedoumice i odlucio je da ovome sve prenese, pogotovo sto je na prvi pogled to delovala kao skladna veza koja vodi ka braku, gde je devojka fina, smerna i kulturna.
Ovaj mu nije poverovao i optuzio ga je da je ljubomoran na njega i da zeli da mu prekine vezu, umalo je doslo do tuce, nikada vise nakon toga nisu ni pricali iako su bili prijatelji 15-tak godina.

Back