Ja za zivot zaradjujem tako sto se bavim najstarijim zanatom.
Ne zato sto hocu nego iz razloga sto sam prinudjena.
Moj stalni decko ne zna cime se ja to bavim i kako zaradjujem za zivot.
Da li da mu kazem?
Da li ce moci da me razume?
Inace, iako ne verujete, ja sam fakultetski obrazovana.
TUGA I JAD JE OVA NASA ZEMLJA!
Po prvi put sam video tvoju poruku. Sigurno je da imas neki vid grize savesti - prema decku, da li zbog ljubavi prema njemu,- prema vasoj vezi, mozda i zbog navike sto si sa njim ili - cak prema samoj sebi, sta ce se desiti kada budes prestala ili ako budes nastavila pa ti "sadasnji" posao predje u naviku. Sta je to sto te prinudilo da se bavis prostitucijom? Neka prisila, neimanje novca..... Koliko si dugo sa deckom? Suvise dugo da se bojis da ces ako ostanes sama izgubiti sebe ili suvis kratko da u njemu vidis jedini izlaz. Da li cete razumeti? I pored velike kolicine ljubavi koju on moze da gaji prema tebi, budi iskrena, da li cete razumeti? Da li ce mu njegov ego dozvoliti takvu vrstu prevare. Pretpostavljam u kako si teskoj situaciji - sama sa sobom i svojim mislima(koliko vidim i poruku si poslala u kasnim nocnim satima) - jer sam se i ja bavio muskom prostitucijom i ako sam kao i ti fakultetski obrazovan. Sada sam ozenjen i skrivam svoje male tajne od supruge. Veruj mi da je veoma tesko. Voleo bih da se dopisujem sa tobom, bez ikakvih obaveza i upoznavanja,i ako si zainteresovana za dopisivanje moja e-mail adresa je
antonio_alexandar@yahoo.com. Cuvaj se od sebe same.[/b]