da li biste mu/joj oprostili

Pozdrav svima,
da li biste oprostili prevaru devojci/momku koji su pod dejstvom alkohola ili mozda nekih drugih supstanci to ucinili?Na primer,da nisu znali šta rade i da je došlo do samo ljubljenja ili mozda cak i samog seksa?
Mirooooooooooooooooooooooo, nema te hiljadu godina. :D

Ne praštam. Ta rečenica nisu znali ne opravdava nikoga. On je znao da vrši intoksikaciju alkoholom, a svestan je posledica koje stanje pijanstva može prouzrokovati. Tako da, kriv je.

Mirooooooooooooooooooooooo, nema te hiljadu godine. :D
Ne praštam. Ta rečenica nisu znali ne opravdava nikoga. On je znao da vrši intoksikaciju alkoholom, a svestan je posledica koje stanje pijanstva može prouzrokovati. Tako da, kriv je.
tu sam,slažem se,jer svako zna sebe i kad je pijan i kad je trezan.Ako ja znam da ne znam sta radim kad malo popijem na žurci,na primer,pa neću da pijem.☺️

Pozdrav svima,
da li biste oprostili prevaru devojci/momku koji su pod dejstvom alkohola ili mozda nekih drugih supstanci to ucinili?Na primer,da nisu znali šta rade i da je došlo do samo ljubljenja ili mozda cak i samog seksa?
Ako su pili na moj racun na mestu gde je pivo 400+ dinara i jos se i napili-onda nema oprostaja.
Em te sjebala em ti izgorela. 200e.
Nek se ebe bez troskova, onda je ok:zaljubljena:

IMG_20210607_192503.jpg

Back