Da li biste išli na more u Hrvatsku ili Crnu goru?

Dakle?

• u CG da, CRO ne

• u CRO ne, CG da

• Nije bitno koja je zemlja, gledam samo sta je povoljno

• Ma kakva CG i CRO, nikada ne im ne bih daola ni dinara

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
W0lim i ja tebe...

Imam je wetj. Hwala na Brizi;

Znaci ovako, Shaban Hasandjekaj, vlasnik kafane i diskoteke u Plavu, trazi nove radnice za ovu sezonu, a mnoge tvoje sugradjanke su vec prosle kroz njegove ruke, pardon kroz kafanu, tako da...podjes fino tamo zaposlis se i radis kod njega, davace ti platu, za tvoje uslove vrhunsku od 150 - 200 eura. ;)
Voli Hasandjekaj mlade cure iz Srbije, bice ti lijepo kod njega :per:
Onda ces imat para i za novu tastaturu. :cool:

Znaci ovako, Shaban Hasandjekaj, vlasnik kafane i diskoteke u Plavu, trazi nove radnice za ovu sezonu, a mnoge tvoje sugradjanke su vec prosle kroz njegove ruke, pardon kroz kafanu, tako da...podjes fino tamo zaposlis se i radis kod njega, davace ti platu, za tvoje uslove vrhunsku od 150 - 200 eura. ;)

Anita je transvestit... :ok:

Ha Ha Ha.
Prijawi0 sam te, zat0 st0 si idi0t, I kreten, i 0dwratan si. Nadam se da tje se tw0je tel0 p0ist0wetiti sa tw0j0m dusx0m i da tje 0n0 p0put dusxe p0cxeti truliti.
PUSXI QRATZ IDI0TE JEDAN 0DWRATNI
!
!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back