aeternum
✿ forever and ever ✿
- Poruka
- 26.128
Sta imas od toga da cujes lazi???Pa dobro je da povremeno čuješ i tudje mišljenje o sebi, tako bolje sagledaš situaciju kakav je ko.
Ako zelis da sagledas kakav si citas psihologiju i Bibliju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta imas od toga da cujes lazi???Pa dobro je da povremeno čuješ i tudje mišljenje o sebi, tako bolje sagledaš situaciju kakav je ko.
Pa da mozes o njima nesto da saznas ne o tom o kome palamude,to misljenje o sebi je totalno nebitno jer nas svako dozivljava prema svom tripuPa dobro je da povremeno čuješ i tudje mišljenje o sebi, tako bolje sagledaš situaciju kakav je ko.
Bukvalno tako. Saznaš ustvari nešto o onome ko ogovara. A nebitno KOGA ogovara, ionako verujem samo sebi.Pa da mozes o njima nesto da saznas ne o tom o kome palamude,to misljenje o sebi je totalno nebitno jer nas svako dozivljava prema svom tripu
e ovoNaravno da bih htela nego se plašim da nisam osobito interesantna
Ne znam da li imate otključan ili zaključan inbox, mene zanima da li biste hteli da znate ako vas neko "pljuje" po privatnim porukama?
Ja tolike godine živeh mirno sa zaključanim i hajde baš da vidim kako je kad je čovek "pristupačniji", otklučam inbox i većina poruka je u stilu "Ovaj rekao ono, onaj ono"
Ljudi, stvarno me ne zanima šta je ko rek'o ni za mene ni za druge.
P.S. opet sam na lock.
Ne tako samo vidis ko je sa kim dobar i koja grupica koga mrzi. Nije valjda da formiras misljenje o nekome zato sto neko nesto kaze za tu osobu, to vise govori o onima koji ogovaraju a ne o onima koji su predmet ogovaranja.Pa dobro je da povremeno čuješ i tudje mišljenje o sebi, tako bolje sagledaš situaciju kakav je ko.
Iznenadio bi se da otključaš, veruj meni i @georgejuneNe. Iskreno, ne zanima me puno. A opet, niti sam neka bitna osoba niti smatram da bilo ko ima razloga da me voli ili mrzi.
Možda je to malo zabluda. Vrlo malo ljudi se ovde poznaje, malo njih ostvari bilo kakav prisan kontakt. Čak i nemaju puno razloga ili materijala da jedni druge ogovaraju.
Da skratim - mislim da je ta priča malo preuveličana.
Ne tako samo vidis ko je sa kim dobar i koja grupica koga mrzi. Nije valjda da formiras misljenje o nekome zato sto neko nesto kaze za tu osobu, to vise govori o onima koji ogovaraju a ne o onima koji su predmet ogovaranja.
Iznenadio bi se da otključaš, veruj meni i @georgejune![]()
@ChristopherWalken druže samo da ti kažem da se ne sećam kvalitetnijeg razgovora u poslednje vreme, ona tema o prolasku vremena mi je toliko prijala i baš se dobro i lepo ispričasmo![]()
A ma nije to nista licno protiv tebe ni zasluzeno,nego njega reputiraju za sve nebuloze i nolajferi su,sad je ljis najgore dno od postojanja,isto tako nisam sa pola njih nikad razmenio post a reputiraju nekog pajsera kog napusimNe zanima me sta neko pise o meni i ako me uopste pominje posto nisam toliko upadljiva a ni zanimljiva da se o meni raspravlja. Ali zacudilo me je kad sam pregledala svoja pitanja na 'Zene pitaju muskarci odgovaraju' i tamo je bio jedan forumas koji je u svojim odgovorima spustao postavljace pitanja i tako vidim da njegovi odgovori imaju po 4,5 lajkova, jos je tad bila opcija da se uz reputaciju komentarise. Eto tad sam se bas zacudila da toliko ljudi ima lose misljenje o meni a sa njima nisam mozda ni razmenila poruku a ne imala sukob.
Ne znam, meni se bas ucinilo da je protiv mene posto ako das reputaciju na komentar o nekom koga ne gotivis znaci da se i ti slazes sa tim.A ma nije to nista licno protiv tebe ni zasluzeno,nego njega reputiraju za sve nebuloze i nolajferi su,sad je ljis najgore dno od postojanja,isto tako nisam sa pola njih nikad razmenio post a reputiraju nekog pajsera kog napusim
Ne znam da li imate otključan ili zaključan inbox, mene zanima da li biste hteli da znate ako vas neko "pljuje" po privatnim porukama?
Ja tolike godine živeh mirno sa zaključanim i hajde baš da vidim kako je kad je čovek "pristupačniji", otklučam inbox i većina poruka je u stilu "Ovaj rekao ono, onaj ono"
P.S. opet sam na lock.
Zavisi kako ko gleda.Ne znam, meni se bas ucinilo da je protiv mene posto ako das reputaciju na komentar o nekom koga ne gotivis znaci da se i ti slazes sa tim.
Zabole me.Ne znam da li imate otključan ili zaključan inbox, mene zanima da li biste hteli da znate ako vas neko "pljuje" po privatnim porukama?
P.S. opet sam na lock.
Tako i ja.Zavisi kako ko gleda.
Ja recimo gledam ŠTA piše a ne KO piše i dešavalo mi se da jednu istu osobu pre podne "napušim" a poslepodne lajkujem i to srcima.
Nije da pametujem sad ali tako bi forum i trebalo da funkcioniše. Ali ne funkcioniše.
Moguće je sve, pa i to da baš tebe lično napada neko. Tako sam i ja prvo mislila da nema šanse da je lično ali sam se kasnije uverila da jeste.
To se dogodi na 2 načina:
- često ulaziš u sukob sa jednom te istom osobom (pa te ta osoba zapamti i zamrzi)
- ovde postoje klanovi pa ako sad na primer Janko kaže Marku "napadaj asd221 gde god je vidiš" napadaće te- to je iz tvog ugla "nepoznata osoba" ali iz "Jankovog ugla" ti si ciljana meta.