Dzaba druze,ne nerviraj je jos vise,vidis da mi nece oprostitiNeka Milice. Ostavi to Silveru. Oprosti mu![]()
Da se ne posvadjamo srebrni i ja zbog devojke, pa da ne odemo na rucak nas dvojica![]()

tek sad mi nije do konobarice

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dzaba druze,ne nerviraj je jos vise,vidis da mi nece oprostitiNeka Milice. Ostavi to Silveru. Oprosti mu![]()
Da se ne posvadjamo srebrni i ja zbog devojke, pa da ne odemo na rucak nas dvojica![]()
Dzaba druze,ne nerviraj je jos vise,vidis da mi nece oprostiti
Milice, pogledaj mu avatar. Zar njemu ne mozes oprostiti?
konobarica je plava + vlajna je. Tako i moja bivsa. Plava, i poreklom je vlajna, tako da je prepustam tebi sa upozorenjem
Dzaba druze,ne nerviraj je jos vise,vidis da mi nece oprostiti
Ali,on je pomenuo konobaricu,zivotinja jednaNeutesna sam![]()
Kad pocinjem?Moraces dobro da mi odradis zbog ovoga![]()
Neka Milice. Ostavi to Silveru. Oprosti mu![]()
Ali,on je pomenuo konobaricu,zivotinja jedna
Kad pocinjem?![]()
Ali,on je pomenuo konobaricu,zivotinja jedna
Kad pocinjem?![]()
Mico, nije mi pominjao on tebe dok smo pili u kafani, pa sam ja predlozio konobaricu...
a lepo sam ga pitao: Srebrni, imas li ljubav neku? a on kaze: Nemam, Damnjane, nemam!!!
OD DANA DANASNJEG PA DOK JA NE KAZEM DA JE DOSTA![]()
Ne,mi njih volimo samo zato sto nas usrecuju,na nekih dvadesetak minutasvi muskarci su isti samo na konobarice misle
Ne pali vatruMico, nije mi pominjao on tebe dok smo pili u kafani, pa sam ja predlozio konobaricu...
a lepo sam ga pitao: Srebrni, imas li ljubav neku? a on kaze: Nemam, Damnjane, nemam!!!
Pa ja sam rekao: Hoces da je odvezes kuci, posto vec nemas devojku? Ti si rekao: Naravno i onda si ovako uradio![]()
Jeste,kad se devojka vec bila obukla,kako sam mogao da je odbijem?Pa ja sam rekao: Hoces da je odvezes kuci, posto vec nemas devojku? Ti si rekao: Naravno i onda si ovako uradio![]()
Jeste,kad se devojka vec bila obukla,kako sam mogao da je odbijem?
Jos za ono sto si mi ugurao u dzep,crkao sam od blama![]()
Ne ljubavi,mislio sam na jaknuObukla?A do tada je bila golisava? Sram te bilo jao nikad to ovo necu oprostiti
![]()
Ne ljubavi,mislio sam na jaknu
Dobro,i haltere
Ali stvarno nije ono sto mislis![]()
Gde je onaj Damnjan,on je sve ovo zakuvao![]()
sve papučar do papučara![]()
To mi je i on rekao,zato sam i uradio ono...sve papučar do papučara![]()