gost 270414
Veoma poznat
- Poruka
- 13.578
Дам свима.
Лаку ноћ
Лаку ноћ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa odoh da ucimmm

dal je pametno ugledati se na ove dosadasnje iz finansijaaaza sada teorijaaadal je pametno ugledati se na ove dosadasnje iz finansijaaa
![]()

stan se ne vodi na meneee,muz placa kredittt,klince rodila,muz prijavio na njegaaaa,e imam 100e,i to cu dati danas majstoruuu
tako da nemam nissss
ja sam ko proleterrr
za pores se ne sekirammmstan se ne vodi na meneee,muz placa kredittt,klince rodila,muz prijavio na njegaaaa,e imam 100e,i to cu dati danas majstoruuu
tako da nemam nissss
ja sam ko proleterrr
![]()
i radim u velikoj kompanijiiii
privatno radi unutrasnju dekoracijuuuu,kuca ,vikendica ,stanova,poslovnih prostorijaaa ,pa kad delimo sve na pola,sto se neprevariii da mi ostavi 50e.jutroooo
ma ja zavrsila visu poslovnuuu,sto kazu uzaludnuuui radim u velikoj kompanijiiii
privatno radi unutrasnju dekoracijuuuu,kuca ,vikendica ,stanova,poslovnih prostorijaaa ,pa kad delimo sve na pola,sto se neprevariii da mi ostavi 50e.jutroooo
![]()

pitaj svabu dal mu treba stan da se sredi,vikendicaaaa,garaza sto bi kazao moj druggg

e svabaaaa,kazi tom svabi,da su ovde pare skupeeee,oskudacija braleeeepitaj svabu dal mu treba stan da se sredi,vikendicaaaa,garaza sto bi kazao moj druggg

tic