Da li biste cutali?

• Začetnik teme Začetnik teme ninna
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Опет иста прича! Па како сам пријатељ ако ће се пријатељство тиме прекинути?
Јоој, не желим дискусију, само бих волела да ми неко од вас који заступате да треба рећи то појасни.

Значи, како сам пријатељица, ако ћу својој пријатељици нанети бол? :dontunderstand:

Zašto bi se prijateljstvo time prekinulo?
Mislim, moguće je i to, ali otkad je to pravilo?

Nešto se mislim, moja najbolja prijateljice, moje sestre....pa odrale bi me naživo kad bi shvatile da znam tako nešto, a da sam im prećutala.

Zašto bi se prijateljstvo time prekinulo?
Mislim, moguće je i to, ali otkad je to pravilo?

Nešto se mislim, moja najbolja prijateljice, moje sestre....pa odrale bi me naživo kad bi shvatile da znam tako nešto, a da sam im prećutala.

I mene moje. A i ja bi njih. Ne mogu da zamislim da mi tako nesto precutkuju - i da to traje, a one me pustaju da zivim u neznanju. Osecala bih se izdanom.

zavisi od mnogo stvari o kome se radi: da li je sestra, bliža ili dalja rodjaka, komšinica,drugarica, prijateljica ...................... i koliko ste bliski sa tom osobom,jer nisu sve osobe iste i ne prihvataju svi isto kada im kažete.Neko će shvatiti dobronamerno i biće vam zahvalan, a neko će vas osuditi što zabadate nos i mešate se tamo gde ne treba, što znači da treba proceniti situaciju prema osobi :ok: :klap: :super:

Meni je potpuno nezamislivo da javljam komšinici gde sam joj videla muža i sa kim je bio, pa sam i skapirala da se tema i odnosi na bliže osobe, sa kojima postoji takav nivo komunikacije i upućenosti u lični život :confused:

da je u pitanju jako dobra drugarica i da sam sto posto sigurna u to rekla bih joj,ne smatram da ce se oni razici zbog tebe vec zato sto odnosi izmedju njih ne valjaju.Moze on da se ljuti na tebe koliko hoce,ali nema opravdanja ni da se ljuti,jer cim je pristao na tako nesto vec je svoj bracni odnos stavio na kocku,svestan da rizikuje tako da i treba da snosi posledice.Mozda bih prvo rekla njemu da znam za njegovu tajnu vezu i da ga pustas da prvo on kaze zeni,a ako to ne uradi da ces joj reci ti.

Bliskim prijateljicama, sa kojima pricam o intimnim stvarima bih svakako rekla - znam kakve su to zene, i mogla bih da im kazem. To naravno ne znaci da bih im rekla ako vidim njihovog muza/decka sa nekom zenom u gradu jednom, ali ako se to pretvori u "javnu tajnu", svakako bih rekla... ako je i muz moj prijatelj, mozda bih ga upozorila da joj kaze sam, a mozda i ne bih... Gluposti, kakva diskrecija: da moj muz izlazi redovno sa nekom drugom zenom, volela bih da mi kazu ... Trudila bih se da od toga ne pravim dramu, samo usputan komentar (e, a ko je ona zena koju vidjam sa tm, da li mu je to sestra doputovala? :mrgreen: :lol: ), pa ako zeli sama da istrazuje, ok, ako ne zeli - znaci da je ne interesuje.

Poslednja izmena:
Kada bi saznali da vam najbolju drugaricu muz vara i to ohoho traje i nije u pitanju samo sex dali bi mogli da precutite?Ja nisam mogla da je gledam u oci i lazem posto je sumnjala i stalno pricala o tome.Sada me on naravno mrzi a mene grize savest ispada da su se razisli zbog mene. :cry: :oops: :?
Ma lepo je trebalo da je navedes da vidi svojim ocima ono sto ne veruje svojim usima...Mislim u stvari da je ona sve to znala i da uopste nisi trebala da govoris o tome sa njom...ako ti je drugarica tako dobra trebala je sama da ti otkrije da u nj braku nesto nije kako treba...pa zena to oseti...jednom sam tako pomogla izvesnoj personi da otvori oci i umalo mi glava nije otisla...Oni su opet zajedno a ja srecna sto ostadoh ziva...to su opasne stvari i ne savetujem nikog da se petlja...pa makar bile ko sestre...

Истина је оно што она зна и осећа! Истина је оно што она има или нема са својим партнером. То је њихова веза, њихова ствар!

Ма, мени, бре, засметало јуче кад ми комшиница рекла:,,Јој, видели смо ти мужа малопре, ушао у продавницу пецарошке опреме!''
Шта има мени нако да саопштава где је мој муж? Нисам питала. А не да ми још саопштава да ли ,,зна'' нешто друго.

I mene nerviraju te tzv. dobronamjerene haspide, ali njih ne računam. Govorili smo o najboljoj prijateljici...Polazim od sebe; ja očekujem da mi moja prijateljica KAŽE, e pa tako mislim da bi trebalo biti i obrnuto.

Back