- Poruka
- 95.555
Odgovor:Ne, ne bih...
Jer moram ja da dominiram ipak ...
Jer moram ja da dominiram ipak ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja sam bik...Šta prišaš to?Na krevet i mislim... u svakom slučaju, puno sreće želim!I "veselja", ofc.
P. S. Nećemo sada o horoskopu...msm, da ste naširoko poznati po svojoj "zadrtosti"!
Sorry...ti baš i ne i ne deluješ ultra "domaćinski"!I ja sam bik...Šta prišaš to?
I ne verujem u horoskop...I ja sam bik...Šta prišaš to?
Sad sam kukolj...Pa dobro , nije to ni loše...Sorry...ti baš i ne i ne deluješ ultra "domaćinski"!
U svakom "žitu ima kukolja"!![]()
Čuj...bolje i to, nego da si neka "smoruša" !Sad sam kukolj...Pa dobro , nije to ni loše...
U pravu si...Dobar je kukolj u žitu..Nemam ništa protiv , a nije daleko ni od istine...Čuj...bolje i to, nego da si neka "smoruša" !
Dobar je za sve one koje boli uvo, šta drugi misle!U pravu si...Dobar je kukolj u žitu..Nemam ništa protiv , a nije daleko ni od istine...
ne, to je vec nasiljePrvo, pitanje za dame.
- Da li biste bili sa muškarcem koji nije nežan već u neku ruku agresivan (ne da vas tuče,ne daj bože), koji je u vezi uvek dominantan, koji je veoma strastven u svemu što ima veze sa vama?Al da i je takođe i veoma temperamentan a kad se naljuti voli da vas pribije uza zid i unese vam se u facu, ali potom da vas poljubi ili nešto jer iako je takav, nikad vas ne bi povredio.
Nije ljubav ako ne boli.ne, to je vec nasilje
dobio bi sut gde je najslabiji, onako iz strasti naravno : )
i sto ne prolazi nije zivotNije ljubav ako ne boli.![]()
ne.Pitas kao seksualna igra? Sta ti je Holivud, od dijagnoze napravi fantaziju.
Ne lozi me nicija nadmoc, ako moze bez nadjeb.avanja i ratovanja.
Pitanje za gospodu.
- Da li biste bili sa ženom koja je kako amerikanci kažu 'bad girl'? Ona koja ne poštuje pravila,koja odgovori na vašu svaku reč,želi da bude dominantna a opet vas može lako zavesti. I pored toga što se tvrdoglavo drži svojih odluka, uvek vam pokazuje ljubav.
Bio bih dok bih hteo.Prvo, pitanje za dame.
- Da li biste bili sa muškarcem koji nije nežan već u neku ruku agresivan (ne da vas tuče,ne daj bože), koji je u vezi uvek dominantan, koji je veoma strastven u svemu što ima veze sa vama?Al da i je takođe i veoma temperamentan a kad se naljuti voli da vas pribije uza zid i unese vam se u facu, ali potom da vas poljubi ili nešto jer iako je takav, nikad vas ne bi povredio.
Pitanje za gospodu.
- Da li biste bili sa ženom koja je kako amerikanci kažu 'bad girl'? Ona koja ne poštuje pravila,koja odgovori na vašu svaku reč,želi da bude dominantna a opet vas može lako zavesti. I pored toga što se tvrdoglavo drži svojih odluka, uvek vam pokazuje ljubav.
šta god to bilo....okDa,baš sam ovako napaljen i moje reči imaju težinu pa mi teško pada ako mi neko odgovara i drzak je,mrzi me da živim.Mada,ako mi se stoji iza ledja i trambunja dok zabacujem,posedujem jako dobar odbrambeni mehanizam.Samošamaranje.Znači,ako znaš da ću se samoišamarati ukoliko me njakaš ko krmaču,ti to onda nećeš raditi,ako me voliš.A ja tebe neću bezpotrebno nabijati uzazid i šamarati zezam se,naravno da hoću hahaa šalim se al malo sutra ahaahaha