- Poruka
- 25.129
Pod uslovom da sam joj bio "prvi"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Onda može još par puta i šic![]()
Jaoo, ma samo sam prvi put cuo za tu disciplinu, muljanje slucajno otpalih tarzancica..
Pa dobro, ovca tu i tamo, ja bih prešla preko toga. Uostalom, ovce ne umeju da govoreDodji u moje selo...kandidata za brak kolko voliš.E sad dal su 100% nevini ne garantujem al sa ženskinjama jesu garant.![]()
Jes normalna, pa kad cesh opet da nadjesh slicnog?![]()
A zato one oce princa na konju![]()
Pa vidiš valjda da ih pun forum![]()
jeste, kao sto ti hoces nevinu jer nemas kao princ.![]()
Naravno da se ne gleda. Pazi. Ja pitam VAS, a ne selo za komentar. Mislim, vama LIČNO bi smetalo da šetate tako neku drolju, zar ne? Ono š'o bi rekli... može za jedno veče, ali život s takvom osobomSmem li ja nesto kao zensko da primetim? Po toj logici i zena bi ispala drolja, jer je pristala odmah na prvo vece. Naravno samo ako se gleda po toj logici.![]()
Nije... ali ja sam damaTo je najbolje shto si mogla da smislish....![]()
Pa nije to isto. Mislim, ja sam ipak - JA, a on je bio ko zna s kim. To što ja mogu nešto, ne znači odmah da i on može, missim, ništa ne kapiraš. Šta će mi drolja, da me bruka po komšiluku?
ma jok, ja cu princa, a tebi cu da dam konja, kad si bas navalio...
kad si droljeks.![]()
Naravno da se ne gleda. Pazi. Ja pitam VAS, a ne selo za komentar. Mislim, vama LIČNO bi smetalo da šetate tako neku drolju, zar ne? Ono š'o bi rekli... može za jedno veče, ali život s takvom osobomnije mala stvar
![]()