yota
Aktivan član
- Poruka
- 1.806
Ja svog psa nisam nikad tukao,niti cu!Pretio sam mu,ali da ga bijem NE!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravnoto mi dođe kao terapija za ovaj težak život....
![]()
Ja svog psa nisam nikad tukao,niti cu!Pretio sam mu,ali da ga bijem NE!
losa ti je terapija,ja sam cuo za bolju'tucite me da se smirim'.Predji u mazohiste!
šalila sam se, joj. Postoji onaj sistem da zamotaš novinu i mlatneš ga po guzi kad nešto zgriješi, dok je štene i dok ga učiš šta je dozvoljeno a šta ne. Novina ga ne boli, a ipak mu staviš do znanja da je "kažnjen". Isto sa granom kada ga učiš da šeta pored noge. Koliko dugo imaš psa, je li još štene?
Dve godine imam psa!Nekad me je ljutio,KATASTROFA,ali kad ga god vidim,srce mi otima!zato mu pretim,uzmem povodac i posim glas,strogo i vanredna dresura,sedi,lezi,cekaj,dodji,itd.Zna VEOMA DOBRO KAD SAM LJUT,UVEK!
sve se moze objasniti i bez udaranja...... ne podrzavam surove metode, nikako, bodljikave i elektricne ogrlice posebno, mozete onda i na baterije kupiti zivotinju nemorate zivo bice.....
Ma šta bre pišete do djavola !!! Nemate pojma kakvo je uživanje mlatit sva oko sebe.
Yota ne krijem se,niti sam takav tip ( verovao ili ne ali *** tako je). Šta više veoma VEOMA sam prisutan u javnom životu.
Vidite kako ste brzopleto reagovali i sudili ( pa i osudili) a bez da ste se prvenstveno informisali o nekome. To i takvo brzopleto mišljenje je u neku ruku i dovelo do današnjeg stanja u kinologiji ( barem što se srbije tiče). A koga "svrbi" kako se ja i moja porodica ponašamo prema našim psima i kako ih tretiramo,to možete proveriti na par tema na ovom forumu.
Očekujem posle toga i dalje osude i napade.![]()