Da li bijete svog psa?

• Začetnik teme Začetnik teme yota
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
losa ti je terapija,ja sam cuo za bolju'tucite me da se smirim'.Predji u mazohiste!

šalila sam se, joj. Postoji onaj sistem da zamotaš novinu i mlatneš ga po guzi kad nešto zgriješi, dok je štene i dok ga učiš šta je dozvoljeno a šta ne. Novina ga ne boli, a ipak mu staviš do znanja da je "kažnjen". Isto sa granom kada ga učiš da šeta pored noge. Koliko dugo imaš psa, je li još štene?

šalila sam se, joj. Postoji onaj sistem da zamotaš novinu i mlatneš ga po guzi kad nešto zgriješi, dok je štene i dok ga učiš šta je dozvoljeno a šta ne. Novina ga ne boli, a ipak mu staviš do znanja da je "kažnjen". Isto sa granom kada ga učiš da šeta pored noge. Koliko dugo imaš psa, je li još štene?

Bosno moja prkosna od sna!Naravno treba da ukapira u primenu 'lakse sile',ne mislim na rupanje djukca,to bi ga psihicki slomilo,zasnivao bi sve na strahu i mozda bi na neki nacin vratio...!'ljubavi moja pseca sljapnucu te po guzi tek toliko da ne boli,vec toliko da bar cujes'

Dve godine imam psa!Nekad me je ljutio,KATASTROFA,ali kad ga god vidim,srce mi otima!zato mu pretim,uzmem povodac i posim glas,strogo i vanredna dresura,sedi,lezi,cekaj,dodji,itd.Zna VEOMA DOBRO KAD SAM LJUT,UVEK!

Dve godine imam psa!Nekad me je ljutio,KATASTROFA,ali kad ga god vidim,srce mi otima!zato mu pretim,uzmem povodac i posim glas,strogo i vanredna dresura,sedi,lezi,cekaj,dodji,itd.Zna VEOMA DOBRO KAD SAM LJUT,UVEK!

zašto sada ova tema, a dvijeg odine imaš psa? jesi ga prije tukao, kako ti je uopšte palo na pamet da otvoriš temu o ovome?
svaki normalan vlasnik psa voli svog ljubimca, zašto misliš da si ti drugačiji?

prvo:tema kao tema,bijes ga ili ne,drugo postupci da bi naucili psa necemu prevazilaze njegovu srecu,primetices to kod savrseno dresiranih pasa,umesto da budu iz ljubavi vodjeni,trece ja nebijem niti sam ga bio,to je za mene glup postupak,a razlike npr.'cuvam psa kao dete'ili cuvam psa kao psa ili ja volim svog psa ili obozavam svog psa itd!Razlike su neminovne!Pitanje za tebe,ako bi te ujeo tvoj pas,da li bi ga istukla?

Надам се да је ово што је Утвар написао нека неслана и неуспела иронична опаска .Иначе би заслужио да му се доживотно забрани судком одлуком заснованом на лекарском налазу држање било какве животиње,укључујући мраве и глисте.

Ma šta bre pišete do djavola !!! Nemate pojma kakvo je uživanje mlatit sva oko sebe.
Yota ne krijem se,niti sam takav tip ( verovao ili ne ali *** tako je). Šta više veoma VEOMA sam prisutan u javnom životu.
Vidite kako ste brzopleto reagovali i sudili ( pa i osudili) a bez da ste se prvenstveno informisali o nekome. To i takvo brzopleto mišljenje je u neku ruku i dovelo do današnjeg stanja u kinologiji ( barem što se srbije tiče). A koga "svrbi" kako se ja i moja porodica ponašamo prema našim psima i kako ih tretiramo,to možete proveriti na par tema na ovom forumu.
Očekujem posle toga i dalje osude i napade.:ok:

Prihvatam izvinjenje,nema problema. Od svojih 15-16 godina se bavim psima ( kucam na vrata četrdesetom letu ). Sve te godine su protekle manje više uspešno u radu sa psima. Svih tih godina teško da sam koristio fizičku silu na psu,više od 5 puta ( radilo se kako se na kraju ispostavilo o izuzetno psihički obolelim jedinkama). Na kraju mi je ipak bilo žao i tih nekoliko puta.No u svakom slučaju daleko je manji procenat psihičko obolelih pasa u odnosu na psihopate ljudskog roda. ko zna,možda sam i zbog toga odbio neke poslovne prilike u životu ( da radim sa ljudima),a prihvatio "pseći život".

sve se moze objasniti i bez udaranja...... ne podrzavam surove metode, nikako, bodljikave i elektricne ogrlice posebno, mozete onda i na baterije kupiti zivotinju nemorate zivo bice.....

Mici, duso, imas li komsije trovace? I ja pitam gluposti u stvari, da imas, itekako bi znala da je u IZUZETNIM situacijama struja neophodna, inace.... :( Ostala sam bez macka pre dve godine zato sto je osumnjicen da se smuca oko golubarnika mog prvog komsije, moj drugi komsija je ostao bez terijera jer je taj prvi, golubar, takodje bacio oko i na neki njegov gradjevinski materijal u dvoristu... Dakle, kobaja sa diodom je majka Mara. :evil:

Ma šta bre pišete do djavola !!! Nemate pojma kakvo je uživanje mlatit sva oko sebe.
Yota ne krijem se,niti sam takav tip ( verovao ili ne ali *** tako je). Šta više veoma VEOMA sam prisutan u javnom životu.
Vidite kako ste brzopleto reagovali i sudili ( pa i osudili) a bez da ste se prvenstveno informisali o nekome. To i takvo brzopleto mišljenje je u neku ruku i dovelo do današnjeg stanja u kinologiji ( barem što se srbije tiče). A koga "svrbi" kako se ja i moja porodica ponašamo prema našim psima i kako ih tretiramo,to možete proveriti na par tema na ovom forumu.
Očekujem posle toga i dalje osude i napade.:ok:

:zcepanje: Ne zameri im, od skoro su na forumu i ne poznaju vecinu korisnika. :)

Zavisi sta ko smatra batinama... Na razlicite nacine komuniciramo, oni ne razumeju "molim te" i "hvala" onako kako se kod nas podrazumeva. Neko smatra da je CM pregrub a meni su njegove metode savrsene i savrseno logicne, njima sam uspela potpuno frustriranu i nepoverljivu kuju da dovedem do stadijuma da moje dete od nepunih 6 godina sme da joj uzme hranu iz usta ali da zato niko ne sme nenajavljen da nam bane uvece a imali su obicaj ranije... E sad, ako neko stvarno radi ono sto je Utvar ironicno napisao, takav treba da se leci.

ima dupe,pa prema tome kad napravi sranje,dobije po istom...
ali naravno da ne lechim frustracije na Bubari...
nije mi ona kriva ni za malu platu,ni za neyebitzu,svadju sa ortakom,
besparicu i ostale ice majke im ga spotaknem!

Back