Ах, да подсети ме на ону Горицу Мојовић, вајног члана ДС која је пре тога била СКЈ комитетска шушумига задужена за културу (нешто је радила у Дому омладине) да би се угурала у Градску владу и мотком више не можеш да је истераш... па погледај само њену трансформацију, сећам се како је изгледала некад и како изгледа данас, како се облачи, види се да је била на разним третманима (козметике и хирургије (а звали су је "мадам 5%)... па за ЊУ И ЊОЈ СЛИЧНЕ ГРЕБАТОРЕ ГРАД СЕ ПРЕПОРОДИО - А ТО ШТО ЈЕ ПОТПУНО СЈЕ*БАНА КУЛТУРА, то нема везе... важно да те дојучерашње сељанчуре обавезно буду присутне НА БАЛУ који организује Скупштина Града... ејјјјјјјјј... мука ми је од њих... па тај Богдановић... како, бре, да буде градоначелник човек који није Београђанин... па она Хрустановићка.. Боже ме сачувај... најважније јој је било да се пресвлачи и фризира а од значајнијих потеза је било ТО ШТО ЈЕ ПРИКУЦАЛА НА ЗГРАДУ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА ТАБЛУ НА КОЈОЈ ПИШЕ ДА ЈЕ ТУ НЕКАДА БИЛА ТУРСКА КАПИЈА (не знам која беше)...па кад је објављена њена фотка у јахаћем оделу - смејали смо се недељу дана...

ops: